Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Harding (Penn Badgley) se vrací z vojenské školy domů, kde na něj k jeho údivu čeká šťastně zamilovaná matka (Sela Ward) a s ní i její nový přítel. Jmenuje se David (Dylan Walsh) a s Michaelem se tak trochu znají. Postupem času začíná mít Michael z nového přehnaně ochotného obyvatele domu stále podivnější pocit. Je opravdu tak dokonalý, jak ho vidí matka, nebo snad skrývá i svou temnější tvář? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (225)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Já nevím, tak nějak to plynulo, plynulo, najednou se něco začalo dít a přišli titulky. Líbí se mi, že tam nemáme skutečně brutální vraždy, ale že to šlo i bez toho, což mě překvapilo. Mohlo to však být o dost napínavější, zvlášť, když jsem věděl, co se bude dít dál. Jo, on je to remake! Takto nebudu počítat jako mínus. Byl bych dal čtyři, nebýt toho neuvěřitelně předpokládaného konce. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

To mi panejo byla srágora. Kdybych to na začátku zapnul, pak to překlik do půlky a nakonec to přeskočil na konec, tak by se nic nestalo. Trapárna o chlapovi, co se přisere do rodiny, oni si ho zamilujou, pak se mu to posere, a nakonec je vyvraždí...a de dál. A ještě k tomu je tohle remake. Kdo má proboha zapotřebí točit nový verze filmu, který sám o sobě už příběhem stojí za hovno. Kopnout do hlavy a vomlátit o schody by si ten film zasloužil. Atmosféru to sice má, ale je to totální blbost. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Remake původního filmu nepřináší logicky nic nového, jede v kolejích předchozí celé trilogie. Ono asi těžko na dané téma vymyslet něco jiného - vrah rodiny, do níž se přiženil, ale ona ho zklamala, si najde jinou. Dokonce úvod až příliš kopíruje snímek z roku 1987, což nakonec zas tak nevadí. Kromě prozíravého Michaela jsou všechny postavy naivní a chovají se hloupě, proto musí zaplatit. Člověk s nimi ani moc nesoucítí. Na rozdíl od posledního krvavého filmu jsou tu vraždy tuctové spokojující se s házením ze schodů, dušením a topením. Na co má David ten krásný kufříček s nástroji asi ví jen rekvizitář. Poslední čtvrtina napětí má, o tom žádná, napomáhá i prověřené klišé v podobě bouře. Z průměru to film ovšem nevytáhne a já nakonec původní hodnocení ponechávám, byť je spíše na 2*. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Docela mile mě to překvapilo. Ne dějem, ten je neuvěřitelně klasickej a předvídatelnej (v podstatě přesně to, co by vzniklo, kdybyste kohokoli požádali, aby napsal co nejklišovitější thriller o chlápkovi, jenž se vtírá do rodin a následně je vraždí), nýbrž celkem schopnou režií a výběrem herců. Druhá projekce zbytečná, ale za jedno podívání to stojí, řekl bych. PS: První titulková scéná dává svým pojetím naději, že uvidíte ještě něco zajímavějšího, než nakonec dostanete. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

V žádném případě se nejedná o horor !!! Na to je tam málo krve, napětí, lekaček apod. Toto je stoprocentní thriller, který se snaží budovat atmosféru hezky pomaličku až do drtivého konce. Jen velká škoda, že se zde ničeho drtivého nedočkáme. Tohle je totiž úplně obyčejná, ničím nezajímavá pohádka o zlém tatínkovi, která spíš zklame než potěší. Zklame především hloupými a ohranými momenty a postupy (SPOILER: máme záběr na matku, která se snaží vylovit z bazénu deštník, v druhém záběru se ta matka se strachem rozhlíží všude okolo sebe a nikdo tam samozřejmě není, třetí záběr je na bazén a ve čtvrtém se matka otočí a hups: půl metru za ní stojí killer a bác, je po mamce). Takových momentů je tam až směšně mnoho a celý to zazdí ještě tuctový konec. Celkově pro mě opravdu zklamání a 2 hvězdičky snad jen ze soucitu. ()

Galerie (67)

Zajímavosti (4)

  • Videohra, kterou hrajou Michael (Penn Badgley) a Sean (Braeden Lemasters), se jmenuje "Burnout Paradise". (henrycruel)
  • Film byl natáčen v Los Angeles, Santa Claritě a Sony Pictures Studios. (henrycruel)
  • Scéna, ve které David (Dylan Walsh) strhne sprchový závěs poté, co je bodnut do krku, je odkazem na film Psycho (1960). (henrycruel)

Reklama

Reklama