Reklama

Reklama

V den svatby je Sára zatčena federály za vraždu Michaelovy matky a zavřena do ženské věznice. Generál Krantz, který v mužské části vězení čeká na popravu, vypíše odměnu 100 000 tomu, kdo Sáru zabije. Michael nemá jinou možnost než jí dostat ven… (liquido26)

Recenze (169)

Grizzly 

všechny recenze uživatele

Dost slabota. Serial podle mne perfektni do posledni chvile a zakonceni ve 22. dile naprosto efektni a dostacujici. Nechapu existenci tohohle filmu. Sice sem rad zase videl oblibeny xichty, ale s genialni propracovanosti serialu je tu jen pramalo spolecneho. Jak rikam, pro mne jen neco navic. Jako dustojne ukonceni povazuji 22. dil ctvrte serie. 60%. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

The Final Break částečně napravuje to, co 4. série začala kazit, tedy dobrou reputaci skvělého seriálu a všichni věrní fanoušci, kteří nevynechali jedinou epizodu konečně dostávají důstojný závěr svého oblíbeného seriálu. Docela jsem litoval, že Final Break netrval trochu dýl (je to divný, když si vzpomenu, jak jsem celou druhou půlku čtvrtý série nadával, že už to nemá smysl natahovat), protože se to fakt povedlo (ani bych se nedivil, že to byl výcuc z páté série, která už naštěstí nebude realizovaná). ()

Reklama

Makky 

všechny recenze uživatele

Final Break bol dôstojný a opäť klasický "prisonbreakovský", aj keď poviem pravdu, nečakal som takýto priebeh tohto záverečného filmu, respektíve dvojdielu. Tunajší charakter každej postavy je presne taký, aký bol a každý hraje opäť svoj dokonalý part, ktorý možno v poslednej dobe nebol až taký presvedčivý (T-Bag, Gretchen...). Nelogickosti neriešim, tie boli v Prison Breaku vždy, ale o tie nejde. Tu sa treba baviť a kochať sa poslednými zábermi tohto seriálu, ktorý povedzme si všetci pravdu, bol viac ako perfektný. Hoci každý nadával na klesajúcu kvalitu a ja som samozrejme nadával tiež, Prison Break je jeden z najlepších seriálov súčasnosti. Bude mi kurevsky chýbať. We´re free now! Finally. We´re free! ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Zakončení seriálu bylo přesně takové, jako celý seriál. Rychlé, pro někoho těžko stravitelné, ale přesto koukatelné. Jediný důvod, proč nedám plný počet je ten, že se mi pořád nelíbí ten způsob, jak to zakončili. I když už se mi míň nelíbí, než se mi nelíbil na konci 4. série. :-) Takže skalní fandové jsou už rádi, že to natahování skončilo, normální fandové, (mezi ně se počítám i já), jsou taky rádi, že už to skončilo, ale nelíbí se jim jak, a pak tu máme další skupinku fandů, kteří přestali být fanoušky hned potom, co viděli poslední minuty 4. série. Co naplat, každému se nejde zavděčit... ()

Darth Vader 

všechny recenze uživatele

Po delší odmlce jsem se vrátil k tomuto seriálu, spíš k jeho závěru. Při sledování všech těch řad jsem nečekal, že spěji k závěru kdy přijdu o svého hrdinu. Tvůrcům jsem to nemohl dlouho odpustit a proto jsem nějaký čas bojkotoval i tento "konečně" závěrečný díl.... Odhodlal jsem se a doufal, že najdu napětí a špětku naděje, že to dobře dopadne. Nenašel, ale mé hodnocení je nižší než u seriálu kvůli tomu, že jsem nesledoval každý okamžik útěku se zatajovaným dechem. 70% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Film sa skladá z dvoch posledných častí štvrtej série - "The Old Ball and Chain" a "Free". (m.a.t.o.)

Reklama

Reklama