Reklama

Reklama

VOD (1)

Po rozchodu se spontánním přítelem vyráží příliš obezřetná Jen Kornfeldt se svými rodiči do Nice. Při cestě výtahem do svého hotelového pokoje potkává Spencera Aimese, který ji pozve na večeři. Po propitém večeru se mu svěřuje, že není spontánní osobou, za kterou se vydávala, a on jí na oplátku řekne, že je ve skutečnosti zvláštním agentem, najímaným na vraždy ve státním zájmu. Dívka je však mimo po minulém večeru a tuto důležitou zprávu přeslechne. Spencer se rozhodne, že je pro něj ta pravá, a požádá ji o ruku. Když Spencer oznámí svému šéfovi Holbrookovi, že končí, dostane se mu odpovědi, že odchod není řešením. On ale i přes nelibost svého šéfa odchází. O tři roky později se Jen a Spencer usadí a žijí normální život. Spencer ji překvapí předělanou kanceláří, ona jeho cestou do Nice, kde mají oslavit jeho narozeniny a jejich tříleté výročí. Kvůli pochybným známostem v Nice není Spencer zdaleka tak nadšený cestou jako Jen. To ji zaskočí a nastartuje to u ní pochybnosti o jejich vztahu. Mezitím bývalý šéf po Spencerovi chce, aby se vrátil zpět do služby. On sice odmítá, ale je donucen zúčtovat s minulostí. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

Anarvin 

všechny recenze uživatele

Vrahouni se skládají ze dvou polovin. Z otravné a snesitelné. V první půlce se tváří jako klasická romantická komedie. Asthon Kutcher je tajemný, Katherine Heigl roztržitá a oproti tisícovce jiným rom-komů to nemá vůbec nic navíc. Spíš naopak. Romantika nulová, o smíchu si můžete nechat zdát. Ve druhé polovině se do děje připlete spousta tajných agentů, trochu akce, zrychlí se tempo a z toho všeho tlačení na pilu sem tam vyleze i nějaký ten ucházející vtip. Mezi kulkami zkrátka ústřední duo překvapivě nudí daleko méně, než při cukrování. Ale na vyhrabání se z vod průměru to pořád nestačí. Takhle nějak by vypadali Pán a Paní Smithovi, kdyby se natáčeli rovnou na video. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Nepřišlo mi to až zase tak pitomý. Ashton Kutcher a Katherine Heigl se mi v tomhle filmu líbili sice asi tak, jako fakt, že v současnosti po světě koluje horor, který těží ze spamů tipu: pokud tohle nepošleš, zemřeš, ale jinak to mělo docela i šmrnc. Legrace sice nebyla příliš vábná, ale nemůže se tomu filmu upřít, že docela uběhl. Akční scény, když nějaké byly, byly taky fajn, takže se to zkousnout dalo. Tady opravdu záleží na tom, zdali jste schopní přežít ústřední dvojici. Jinak televizi okamžitě odpojte ze zásuvky. ()

Reklama

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velká slabota, tahle parodie na špiónské filmy se fakt moc nepovedla. Ani herci to nezachraňují a scénář se dá označit za jednu velkou blbost. Robert Luketic zase prokázal, že s kvalitou jeho filmů je to jako na houpačce! Raději bych doporučil: Zatím spolu, zatím živi (Knight and Day, 2010) nebo Tohle je válka! (This Means War, 2012). A pravdou je, že i snímek Mr. & Mrs. Smith je o dost kvalitnější! Ještě za 2 hvězdy, 45 %. ()

Sinecod 

všechny recenze uživatele

Katherine Heigl is hot! Tuhle myšlenku jsem měla v hlavě celou dobu, co jsem tenhle film sledovala. Na začátku se dozvíme, že se Ashton živí zabíjením "těch špatných". Pak se Ashton a Katherine setkají a to je víceméně vtipný a romantický, ale dost se to vleče. Pak se najednou vezmou a o tři roky později si žijí ve svém domečku na předměstí poklidným a normálním životem. Ashton se svou prací sekl už když Katherine poznal a pracuje jako obyčejný člověk. Pak je teda nějaká akce, kdy vlastně zjistíme, že všichni jejich přátelé jsou vlastně nepřátelé, které je tři roky sledují, pak je trochu křiku, nějaká akce a konec. Můj rozvleklý komentář, kdy rozebírám začátek a pak šup šup a je konec je stejný jako film. Závěr je odfláknutej, špatnej, normální, rychlej a úplně banální. Odcházela jsem z kina zklamaná. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Už jen ta představa, že česač zlatých malin Ashie Samec od kachny je nájemný zabiják, mě pobavila. Zabiják čeho? Filmových rolí? Pavouků v jeskynních Demi Moore? Párkrát se popromenáduje do půl pasu, čímž končí jeho performance a začíná Luketicovo defilé režisérské sterility. I na romantickou komedii primitivní děj, neškodný humor a rozuzlení natolik přitažené za vlasy, že to zavánělo skalpováním.. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)
  • Původní název filmu byl Five Killers. (JORDY)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama