Reklama

Reklama

VOD (1)

Po rozchodu se spontánním přítelem vyráží příliš obezřetná Jen Kornfeldt se svými rodiči do Nice. Při cestě výtahem do svého hotelového pokoje potkává Spencera Aimese, který ji pozve na večeři. Po propitém večeru se mu svěřuje, že není spontánní osobou, za kterou se vydávala, a on jí na oplátku řekne, že je ve skutečnosti zvláštním agentem, najímaným na vraždy ve státním zájmu. Dívka je však mimo po minulém večeru a tuto důležitou zprávu přeslechne. Spencer se rozhodne, že je pro něj ta pravá, a požádá ji o ruku. Když Spencer oznámí svému šéfovi Holbrookovi, že končí, dostane se mu odpovědi, že odchod není řešením. On ale i přes nelibost svého šéfa odchází. O tři roky později se Jen a Spencer usadí a žijí normální život. Spencer ji překvapí předělanou kanceláří, ona jeho cestou do Nice, kde mají oslavit jeho narozeniny a jejich tříleté výročí. Kvůli pochybným známostem v Nice není Spencer zdaleka tak nadšený cestou jako Jen. To ji zaskočí a nastartuje to u ní pochybnosti o jejich vztahu. Mezitím bývalý šéf po Spencerovi chce, aby se vrátil zpět do služby. On sice odmítá, ale je donucen zúčtovat s minulostí. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Lehce se nabízí srovnání se Smithovi - v tom jsou "Vrahouni" kvalitativně jinde. Je to průměrná akčně-romantická komedie, která neurazí - někde se pobavíte, nemá hluchá místa a nenudil jsem se. Ale ani z ní nejsem nijak odvázanej (děj dost jednoduchý) a ke konci se měnila v parodii (když vezmu v potaz, kdo hrál "vrahouny"). ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to o dost sympatičtější a povedenější akční komedie, než vzdáleně spříznění "Zatím spolu, zatím živí" (pane Mangolde, stydím se za Vás), ve kterých selhávalo téměř vše. Tady naopak je režisér Robert Luketic stylový, navíc komedie umí a akční složka je výborná. Kutcherovi role nájemného zabijáka překvapivě sedne, předvede pár chvatů, vystřílí zásobník a ukáže párkrát svou vypracovanou muskulaturu, to Katherine Heigl je mnohem zdrženlivější až cudná, ale sekne jí to. Tom Selleck s Catherine O´Hara ve vedlejších rolích ustaraných rodičů nezklamali a snímek má tempo, dá se u něho zasmát a Kutcher scény bitek s najatými zabijáky solidně ustál. Film se snaží i o závěrečnou překvapivou pointu, která by nebyla vůbec špatná, ale nějak mu to nevyjde a právě závěr považuji za slabší, vůbec mně nekorespondoval s akčně zábavnou složkou, se kterou do posledních minut bezvadně nakládal. Nebýt slabého konce, šel bych na nejvyšší hodnocení. ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Ve všech směrech podprůměrná romance bez jediného nápadu a odfláklou režií. Ashton Kutcher je jako profesionální zabiják vyloženě k smíchu, Katherine Heigl je poprvé otravná a dohromady jim to logicky vůbec nefunguje. Akce je navíc mizerná a vy si budete přát, aby tu hlavní dvojici už konečně někdo zastřelil. Aspoň, že ten Tom Selleck byl překvapivě hodně příjemný. ()

Arsenal83 odpad!

všechny recenze uživatele

Môj pracovný názov pre Katherine Heigl, teda "pani s charizmou zvonu do hajzla" sa opätovne potvrdil, dokonca boli aj zábery z toho hajzla samotného. Neviem, či táto ženská priťahuje plytké scenáre ako magnet alebo je ona taká plytká. V každom prípade scenár je maximálne hrozný, v podstate celý svet chce zabiť jedného človeka, postupom času tie "odhalenia", že vlastne každý je nájomný vrah vyzneli strašne trápne. Film sa snaží byť akčnou komédiou, ale nezasmial som sa ani raz, hoci som si úporne ťahal kútiky úst rybárskym hákom. Nevadí. Ale musím pochváliť tie biele šaty, čo mala Heigl na prvom rande s Kučeravým, tie boli prekrásne. Nestačili však ani na jednu hviezdu. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Ono je to možná u konce takové fajn, mělo to celkem spád, sice to mezi ústřední dvojicí nejiskřilo, ale dalo se. Jenomže pak to člověk vypne a rozleží se mu to v hlavě a uvědomí si, jak strašně nelogickou blbost viděl. V podstatě ani nevím, za co ty dvě hvězdičky dávám. Asi za spád a že jsem u toho neusnula. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama