Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (436)

Davies182 

všechny recenze uživatele

Co je na tom filmu dobré: špičkování mezi ústředním párem a pár vtipných scének občas solidně pobaví, bitky - i když mizerně natočené - jsou svižné a celkem cool, no a posledním větším plusem je krásný kukuč a postava Katherine Heigl... Takže o to více zamrzí, že Káťa se očividně vůbec nesnaží hrát, ale jen ukazovat svoje bujaré poprsí! Kutcher mě svými variacemi na nevinný úsměv také zrovna nenadchnul, no a co mě mrzelo asi nejvíce je fakt, že ve snímku je tolik zbytečných záběrů a dialogů, že by se z té půldruhé hodiny dal s přehledem udělat padesátiminutový klip. Takže i když jsem se vlastně moc nenudil a celkem i pobavil, výše než nad 45% jít nemohu. A ten debilní konec... ()

dopitak 

všechny recenze uživatele

Při pokusu zjistit, která z letošních letních akčních parodií je lepší, jestli Zatím spolu, zatím živi anebo Vrahouni, došlo k erroru. Vybrat lepší se totiž nepovedlo, obě nestojí za moc. Na adresu Zatím spolu, zatím živi je nutno aspoň uvést, že tam je to parodování explicitnější, a snad proto i nenucenější. ()

Reklama

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Ze začátku jsem si říkal, bože pokolikátý už tohle vidím, ale postupně jsem chytil a bavil. Nejlepší bylo, že člověk nevěděl kdo všechno na Ashtona vlítne aneb zábavná akční hra s paranoiou. Katherine byla spíš jako doplněk, ale hodně hezký doplněk a z Ashtona jsem měl pocit, že hodně koukal na podobný filmy s Tomáškem Cruisem, protože některý gesta jsou byly vysloveně jako Tomovo zrcadlo (scéna pod stolem) . ()

Nathalie 

všechny recenze uživatele

"Jako oběti preferuji blondýnky. Stejně jako na čerstvě padlém sněhu se na nich dobře vyjímají krvavé otisky. "Alfred Hitchcock.Tenhle film se srdnatě pokouší bojovat proti stereotypu blondýnky=oběť/d, nicméně zhruba tak v polovině .... úvodních titulků mu dojde dech. Romantiku zavraždili tím, že to ti dva vzali hopem, jakoby zapomněli, že vzrušení publika vyrůstá z oné nejistoty sblížení a očekávání. A protože tenhle film postrádá černý humor, napětí, cynický nadhled či alespoň zajímavou vražednou choreografii v předměstí nočních můr, skóruje jedině Magnum s mrožím knírem v úloze otce. Je to ale jediné castingové eso, protože Ashton Kutcher v roli agenta-zabijáka působí jako štěně bígla na soutěži pitbulů. Ňuf. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Další náhodná herecká dvojice v narychlo upečené zápletce, která se bohužel snaží být akční. Kutcherovi agenta nevěříte ani když paroháčským lustrem špikuje roštěnky, Katherine Heigl je tentokrát od začátku do konce otravná a ani jí to moc nesluší, ale hlavně se ti dva prostě nikdy nesejdou, ať už v dialogu nebo v situační komice. Tom Selleck a Catherine O'Hara jako rodiče jsou stokrát přirozenější a použitelnější, i když jim v závěru láme vaz nejdebilnější zvrat v historií celuloidové hmoty. Luketic by možná zvládnul natočit reklamu na Ferrari, kterým se Kutcher v úvodu prohání, ale když dojde na akční scény, agentské rošády a velký finiš, selhává tak trestuhodně, že máte chuť někomu narazit na hlavu prázdný kýbl od popcornu. Vsadím se, že ho vyluxujete už v půlce stopáže, protože věřte, že je příjemnější koukat na nafouklou kukuřici než na tuhle tragickou romanticky anorektickou dvojici, která se snaží tu simulovat Pana a paní Smithovi, tu zuřivě bodat prstem do navoněného kýče amerických předměstíček... sama o sobě je ovšem tak vyumělkovaná a neškodně korektní, že tahle snaha působí až ironicky. Bohužel ne dost na to, abyste se jí smáli. Subjektivně nejdelší film posledních několika měsíců. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Ashton Kutcher dostal za tuto roli anti-Oskara – cenu Zlaté maliny v kategorii herec v hlavní roli. (joshula)
  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama