Reklama

Reklama

VOD (1)

Spencer (Ashton Kutcher) je takový normální, tajný, nájemný zabiják, který pracuje pro vládu. Jen (Katherine Heigl) je krásná počítačová expertka a právě se vzpamatovává z bolestného rozchodu. Akční komedie, která neodolatelným způsobem potvrzuje známé pravidlo, že protiklady se přitahují. V tomto případě ale přitahují ještě mnohem víc, například další nájemné zabijáky. Mladý pár bude muset vyměnit pohodlí novomanželského života za nabitou zbraň a dobrou mušku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (436)

Yardak 

všechny recenze uživatele

Velká slabota, tahle parodie na špiónské filmy se fakt moc nepovedla. Ani herci to nezachraňují a scénář se dá označit za jednu velkou blbost. Robert Luketic zase prokázal, že s kvalitou jeho filmů je to jako na houpačce! Raději bych doporučil: Zatím spolu, zatím živi (Knight and Day, 2010) nebo Tohle je válka! (This Means War, 2012). A pravdou je, že i snímek Mr. & Mrs. Smith je o dost kvalitnější! Ještě za 2 hvězdy, 45 %. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Kupodivu docela slušná oddechovka. Ashton Kutcher mi sympatický není, ale Katherine Heigl stíhá za oba... V několika sekvencích je to mírně trapné (hned začátek), fajn míst se ale nejde víc. Za pár dní si sice nebudu pamatovat, že jsem Vrahouny viděl, ale v rámci možností z nich teď mám spíše pozitivní dojem. 5/10 ()

Reklama

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Něco tak pitomého, aby člověk pohledal. Přiznám se, že jsem měl problémy to dokoukat soustředěný a bez nutkání k vomitismu. O pevně semknutých rtech bez náznaku úsměvu ani nemluvě. Variací na toto téma již bylo natočeno mnoho a tento majstrštik se řadí spíš k těm horším. Tu hvězdičku dávám z milosti Tomu Selleckovi. ()

petero 

všechny recenze uživatele

Po Bounty Hunter ďalšia pohodovka. Hor sa na Knight & Day. I expect something more. Videné: 2x a svete div sa, na druhý krát som si to užil viac. Predsa len keď v závere každý mohol byť zabijákom idúcim dvojici po krku bol výborný nápad na komédiu samozrejme a klasický prihrávač Rob Riggle je tu k popukaniu. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Kariéra Katherine Heigl má povážlivě klesající tendenci, od Zbouchnuté přes 27 šatů (pro mě osobně vrchol její komediálně-romantické kariéry) k průměrnému Chceš mě, chci tě (klika, že má vedle sebe Butlera) a nakonec k tomuto nudnému!, nudnému!!, nudnému!!! počinu. Nechápu význam tohoto filmu, protože je zábavnější dívat se do mikrovlnky (vypnuté).1/10 a ta 1 je za odvahu toto uvést do kin a neustále chlastající a poměrně vtipnou matku! ()

Galerie (36)

Zajímavosti (5)

  • Scénář snímku vyžadoval zvláštní dovednosti od Ashtona Kutchera. Ten se proto v rámci přípravy radil s bývalými agenty CIA a věnoval se bojovým sportům. Trénoval bojová umění, které použivají izraelské jednotky, thajský box, filipínské techniky s nožem a kickbox, který se poprvé ubjevil u francouzského námořnictva, protože právě ve Francii se část děje rovněž odehrává. [Zdroj: Premiere] (zdeny99)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama