Reklama

Reklama

Oni 2: Noční kořist

  • USA The Strangers: Prey at Night (více)
Trailer 1

Rodinu, která se na noc ubytuje v odlehlém kempu, navštíví tři maskovaní psychopati a podrobí je zkoušce až po ty nejzazší meze. (Vertical Entertainment)

Videa (7)

Trailer 1

Recenze (189)

bourec 

všechny recenze uživatele

Kdybych nevěděl,kdo film točil,tipnul bych si,že Joseph Zito,hvězda hororu osmdesátek.Prvni Cizinci byla díky hnusný Liv skoro nekoukatelná sračka,a moje dvě hvězdice jsou ještě moc.Strangers 2 zprvu vypadali o něco lépe,ale postupně to upadá až na podobnou úroveň jako předchůdce.Nelogočnosti,klišé,navíc pokud má bejt u mě horor úspěšnej,musí násilí zápornejch postav opětovat alespoň zčásti ta kladná strana,jinak je to jen nudná vykosovačka.Tady je to od scén u bazénu už úplně na palici,prostě zabili jste mi rodinu,nadělám z vás kaši,pokud mám možnost.Roberts podle výsledku jede na slušnym matroši.30%. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

To je snad poprvé, kdy jsem se modlil, aby ta rodina byla rychle vyvražděna. Tolik nelogických a stupidních scén! SPOILER: 1. Každý puberťák má mobil u sebe a bez mobilu je jako bez ruky. 2. Když Vás někdo bodá, tak se snažíte bránit, ne? A matka stojí a čumí 3. Slušňák fotr, vidí svou zabitou rodinu a chlapa se sekerou, jde mu o život a křičí: máte 5 sekund, jinak budu střílet... Normální člověk by vraha snad odrovnal hned! Prostě bylo toho dost a ten film mne totálně vytočil. Dávám 30% a ani nevím za co, možná za píseň od KIM WILDE - "Cambodia"! Bože a tahle píčovina byla i v kinech, já padám! ()

Reklama

honajz2 

všechny recenze uživatele

Krásný film. Jak už všichni známe z jedničky, máme tu sakra drsné vrahouny, které by nezastavila ani armáda a pak pár debilů, co se nechají dobrovolně zabít. SPOILERY No fakt! Vrah přijde, bodne maminku a maminka nic a kouká. Ale vrah není jen jeden, jsou tři - blondýna, nesmrtelný rybář z Tajemství loňského léta (soudě podle toho, že přežil snad tři smrti naráz a stejně měl sílu sekat sekerou) a holka co se převlíká za panenku. A pak tu máme oběti - rodinu, u které otec a matka musí být sourozenci, jinak by asi nebyli tak hloupý. Pak tu máme solidní a drsné lekačky. No fakt! Já bych se nějaké možná i lekl, kdyby mi bylo 10 a byl bych tlustá holka koukající na Disney Channel. Naštěstí to má dobrý konec, i když pozor, vrah asi žije! (no dyť tam je ten rybář) A jak to bylo napínavé! Ani jsem nedýchal, když jsem si v mobilu četl knihu! V tom filmu se asi tak něco dělo, ale nebavilo mě to, tak jsem si jednoduše četl něco, co má hlavu a patu, ne jako tahle zbytečnost v hororovém světě. Teď už vážně. Dvojka je oproti jedničce příšerná a to jednička je strašná. Tady je více nelogičností, jediné pozitivum jedničky napětí zcela zmizelo a postavy jsou otravné. Všechny. Do toho je vše dokresleno špatně vybranou hudbou (osmdesátky? to, že jsou z toho všichni hotoví u Stranger Things, kde se to taky nehodí, neznamená, že tady bude) a nejstupidnějšími smrti pod sluncem. Ale bavil jsem. Bavil jsem hlouposti celého filmu, bavil jsem se tomu, jak se to snaží být strašně moc děsivé, smál jsem se všem těm nelogičnostem, takže za to 1*. Je to aspoň komedie. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„Proč to děláte?“ - „Proč ne?“ Výmluvy toho vražedného seskupení se zdají být čím dál tím víc dětinštější.. Strangers se nám po dekádě vrátili (jako by to bylo včera) a jejich oběti zase dávají vzpomenout na krásnou slovenskou frázi „správa sa ako kokot“. Jen považte. Vyděšený syn nahlásí rodičům vraždu strýce s tetou a co udělá důvěřivý táta? Pošle matku s dcerou „do bezpečí“ a jde se podívat, jestli je to pravda. Inu, hlavně se nerozdělit. Dcera utíkající pár metrů před pick-upem se schová do dětské prolézačky, protože: a) nikdo ji tam nenajde, b) někdo tam na ni může udělat baf. A nebo když ozbrojený syn, kterému před pár minutami vyvraždili 50 % rodiny, odmítne s pachatelem na mušce volný výklad druhého dodatku americké Ústavy. To jsou prostě perly a co teprve, když se ke konci začnou množit dotazy. Opravdu musí šéf murdertria ostentativně vláčet hlavu sekyry po betonu? Nedělal to náhodou už někdo před ním? A co ta hra na Ghost Ridera? Sestrojil snad toho chlapce Skynet? Musí na pomoc přijíždějící policista za každou cenu trumfnout jepici? Nebo ta máma s malým synkem s baseballovou rukavicí, co na sklonku noci jedou po silnici autem. Návrat z půlnočního turnaje žactva? Při totálním zatmění srdce to nepatrně pookřálo, ale žádný zázrak se už nekonal. Ani napodruhé na to Voni nemaj a já jen doufám, že to zaklepání na dveře byla sestra, co šla vylít bažanta.. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

jednička se mi před deseti lety dost líbila (ačkoliv jsem í viděl jen jednou).Nebyla ničím převratným,ale v té době měla fajn atmosféru ze které slušně těžila.Dvojka bohužel nenavazuje vůbec v ničem a je jen zbytečnou a bezduchou vyvražďovačkou bez nápadu,atmosféry a napětí.Postavy se chovají nelogicky a ani jedna z nich není natolik sympatická,aby si divák vytvořil vztah a fandil.Dvě celkem podařené scény tenhle provar nezachrání...40% ()

Galerie (57)

Zajímavosti (6)

  • Film bol po prvý krát oznámený už v roku 2008. (molcan2)
  • Celosvětová premiéra proběhla 7. března 2018 v Belgii. (Varan)
  • Natáčení začalo 30. května 2017, natáčelo se v Kentucky a Ohiu (USA). (Varan)

Reklama

Reklama