Reklama

Reklama

Bengálský tygr

  • USA Burning Bright
všechny plakáty
Trailer

VOD (1)

Napínavý film o mladé ženě a jejím autistickém bratříčkovi, kteří jsou během hurikánu uvězněni v domě společně s hladovým tygrem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

veru_needy 

všechny recenze uživatele

Tak tento film má dokonale béčkový námět a takřka všechny prvky, které se očekávají. Osiřelé sourozence, kterým zemřela matka i nevlastního otce, co se o výchovu dětí příliš nezajímá. Autistický bratr je tedy odkázán na pomoc své sestry a shodou okolností se oba ocitnou uvěznění v zabarikádovaném domě, z něhož není úniku a po jehož chodbách se potuluje vyhladovělý tygr. To jak se tam tygr dostal, to už je jaksi něco, co bych nazvala originálním nápadem. Nejde sice o kdovíjak převratnou podívanou, logika věcí taky občas dostane na zadek, ale to se dá přehlédnout, jelikož silnou stránkou tohoto filmu, je právě atmosféra. Po tuctovém úvodu, který vůbec nedává tušit, jakého dramatu budeme vzápětí svědky, se totiž všechno rozjede na plné obrátky a hra na kočku a myš může začít. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

No pokud si odmyslim to, kterak se tygr do domečku dostal a proč se z domečku nedalo utéct, tak to byla víc než slušná naháněčka s pruhovanym mazlíkem v hlavní roli. Problém je, že ono si to úplně odmyslet nejde, takže zůstává ta pachuť totální debility. Ale jen pachuť, takže na ten průměr to rozhodně je. Jen se ptám sám sebe, jsem špatnej člověk, když nenávidim uječený, protivný, nesympatický, autistický haranty? :D 50% ()

Reklama

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Kelly je neuvěřitelná dívka protože hádám, že musela mít tak 100x nutkání svého brášku tygříkovi naservírovat a v klidu odkráčet pryč směrem vysoká...místo toho malému autistovi neustále zachraňuje krk a k tomu tygrovi znepříjemňuje život jak jen to jde. Té holce nešlo nefandit takhle nesobeckého tvora člověk fakt nepotká...Jinak scéna s rourou je asi nejlepší a film celkově má dobrou atmosféru, dobré scény a je tak o 2* lepší než jsem vůbec čekal, takže děkuji uživatelce AMYNKA za doporučení a jsem rád, že jsem se nechal ukecat. Na oplátku čekám že si zítra pustí co jsem pro změnu doporučil já a bude alespoň tak spokojená jako má maličkost. PS : To že je tygr pravej a ne 100% DIGITAL, dodalo filmu pořádné grády a Briana je taková třešeň na dortu. Spokojenost. ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Solidní naháněčka s parádní kočičkou Brianou a tygřicí, která si své oběti velmi pečlivě vybírá :-D. No je pravda, že chování toho tygra je docela prapodivné a biologové asi budou nevěřícně kroutit hlavou. Nicméně napětí bylo solidní a jako thriller to funguje skvěle. Avšak do hororu to řadit nebudu, proto nebudu Burning Bright ani umisťovat do topky. 70% ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak nevím, kdo byl víc blbější, jestli tygr anebo ta holka. Už vím- scénárista. Chápu, že kdyby se chtěli držet realističtějšího podání, tak do dvaceti minut nemaj o čem točit, ale tady ta logika dostává fakt těžce na pr... A přitom to mohla být docela fajnová taková home invasion, jen namísto nějakého maníka tu po baráku pobíhá proužkovanej kočičák. Každopádně být tou holkou, tak tomu tygrovi dám nažrat hned, jak vlezl do domu, sice bych pak byl jedináček, ale... :-) ()

Galerie (34)

Zajímavosti (2)

  • Film je založen na básni „The tyger“ z 19. století básnika Williama Blakese. (ARI50)

Reklama

Reklama