Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

juta odpad!

všechny recenze uživatele

To zas byla blbost... Jsem člověk, který velmi zřídka dá odpad, ale tady to jinak nešlo. Tohle je opravdu stupidní věc, která neměla být natočena. Nechápu jak se do něčeho takového někdo mohl pustit. Nesmyslné, všechno tu je špatně. Efekty - naprostá katastrofa, ty střihy na různá tlačítka, záblesky... Sice mě film tolik nevytáčel jako třeba Slipstream, ale je neskutečně hloupý a nudný. ()

Skejpr 

všechny recenze uživatele

Za sebe jsem nanejvýš spokojen. :) Mega Shark vs. Giant Octopus je samozřejmě Asylum SKRZ NA SKRZ. Zároveň dává ale příležitost využít totální béčkovost Asyláků v té největší možné koncentraci a výsledný tvar je tak vlastně čirou esencí toho "nejlepšího" co studio kdy vytvořilo. Absolutně imbecilní efekty (v ostrém protikladu s několika záběry mydlících se monster, které jsou imho velmi OK), herecké výkony až na nečekaně slušnou Deborah víceméně pod bodem mrazu (Lorenzo nezklamal :), opakování záběrů (a také herců) dohnané am absurdum (ten Holly shit chlapík z letadla má ve filmu 4 (!!!) role), nelogické trhliny na každém kroku (Megalodon dosáhne rychlosti zvuku a pak nesežere pitomej batyskaf? JOO!), výprava zoufalá (odkdy se ponorky řídí joystickem? :)) a na závěr absolutně nefunkční romantická linie u které se budete opravdu řezat smíchy (a možná je to dokonce i záměr). Přihlédneme-li navíc k faktu, že na film nepadá stín v podobě přiživování se na žádném ze současných blockbusterů, máme tady co do zábavnosti nejlepší Asylum EVER. No a když si navíc zavzpomínáme na klasické naivní japonské monster horory, které měly stejně hloupé scénáře a obludy se od těch asyláckých lišily jen tím, že nebyly okatě digitální, ale okatě gumové... Snad těch mých 5 pochopíte ;) P.S.Jsem normální. Vážně.. V rámci možností.. Ale Asylem se už nějakou dobu prokousávám a náramně si to užíám... It rises!! ()

Reklama

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Býval nadějným béčkovým hercem, ale spáchal ten největší hřích, protože natočil mega shark vs. giant octopus. Ti se ho snažili zabít, místo toho zabili jeho kariéru. Obviněn z velezrady nyní objíždí Asylum. Béčkař, který točí déčka. Nasrávač lidí, odpadlík. Lamas totál v prdeli. Viděno rychloposuvem, na plnou projekci jsem prostě neměl koule. Takže doufám v pouze mynymálňý poškozeňý mosku. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

už jen ten název,si zasloužil moji pozornost!klasické,tupé,laciné déčko,které se pokouší nalákat na lorenza,,loosera´´lamase.nulový herci,nulový scénář ale prostě vidět žraloka jak spolkne golden gate!nebo vyskočí tisíc kilometrů do nebe a sežere letadlo!prostě to sem se tak nařechtal,že tu jednu maličkatou hvězdíčku dám.celkově bych řek,tak no 1,25% :-DDDDDDD teď už jen chybí pokračování jako třeba mega veverka vs. obří voříšek :-D nebo respektivě 3díl mega jelen vs. obří automobil :-DDDDDDD ()

corpsy odpad!

všechny recenze uživatele

Viem si predstaviť pohovory v The Asylum štúdiu. Trvajú možno pár minút. Scenáristi musia pred touto, už dnes klasickou produkčnou spoločnosťou stáť rady. ,,Veď oni berú každú sračku!,, kričia si. Herci, stačí pár zabudnutých polohviezd, ktorý budú pracovať, len aby boli opäť na obrazovkách. Bez toho by sa utápali v alkohole a erotickom rauši. Na triky im stačí jeden počítač s jednoduchým operačným systémom, spraviť doslova pár záberov, ktoré sa potom budú dookola opakovať po celý film. No a nakoniec spraviť propagačné materiály a booklety lepšie, ako samotný snímok a máme tu kokot!nu jak remeň. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Prúdové lietadlo v jednej scéne je Boeing 747 so štyrmi motormi. Keď však lietadlo stiahne žralok pod hladinu, jedná sa o iný typ lietadla s dvoma motormi. (ČSFD)
  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno