Reklama

Reklama

Megažralok vs. obří chobotnice

  • USA Mega Shark vs. Giant Octopus
Trailer

Obsahy(1)

Za nešťastných okolností jsou rozmrazeni dva obrovští tvorové, kteří zůstali v ledu z dávných dob. Již tehdy bojovali o vládu nad mořským světem a nyní v tom pokračují. Avšak nebojují jen spolu, ale každým svým krokem ničí lidstvo a zabíjí spoustu nevinných obětí. Skupinka vědců se rozhodne proti nim bojovat a zachránit tak lidstvo před obrovskou hrozbou. Otázkou pro ně však zůstává, jak zabít obřího Megalodona a ještě většího Octopuse. (m@rz)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (295)

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Od filmu s názvem Mega Shark vs. Giant Octopus bych očekával větší počet scén s těmito monstry, než sotva ubohou čtvrthodinku, která je jinak obklobena neskutečně nezajímavým rádobyvědeckým balastem (špatně odehraným a ještě nešťastněji natočeným v rádobymoderním pojetí s probleskujícími prostřihy do další scény). Potěšil jen coolózní Lorenzo "vím, že hraju ve sračce a nebojím se z toho i ze sebe udělat srandu" Lamas v úloze vojenského popichovače nabubřelých vědců, ani on se však po vzoru monster dlouho v záběru nezdrží. ()

Mispu odpad!

všechny recenze uživatele

To že jsem tento film viděl, posouvá v mém pomyslném žebříku Zdeňka Trošku z nejhoršího režiséra na druhého nejhoršího režiséra. Nehodnoceno, jelikož bych pak musel všechny své ostatní hodnocení o hvězdičku posunout nahoru. A vzhledem k tomu, že na odpadu je Ulice, Ordince, a podobné seriály, tak to vážně nechci dělat :-D ()

Reklama

Superpero 

všechny recenze uživatele

Je to strašná sračka, ale ten název a plakát jsou tak bomba, že jsem neodolal. Plusovej bodík za to, že megažralok opravdu sežere letadlo a dokonce i Golden Gate :D Chobotnice zase vydává super zvuk a ta jejich závěrečná debilní bitka mě pobavila. Jenže ten film je opravdu nepopsatelně špatný. Hned v úvodu, tam nevim proč havaruje vrtulník. Pak tam je herečka, která si hlavní roli asi vysloužila tím, že celýmu štábu hulí dicky. Půl hodiny se tam dohadujou s jakymsi vědcem přičemž obraz furt bliká do černobíla a ozývá se tdžžžž a to ne v akčních scénách, ale třeba když tam seděj a pijou čaj. Lorenzo Lamas přijde až po 31 minutách (!!!!!!!!) a vůbec se s žádnou potvorou nepopere pod vodou, nebo tak něco. Jen tam řiká hlášky a je docela dobrej. Nejvíc mě ale dorazil tajnej vědeckej výzkum skládající se z přelejvání barevnejch vodiček ze zkumavky do zkumavky. No prostě sračka s hypershitovníma trikama a záběry, které se opakují neustále dokola. Třeba žralok chobotnici ukousne chapadlo, ale ta ho potom zase má a on jí ho ukousne znova zrcadlově, jako že je to jiný atd. ()

RasputincZ odpad!

všechny recenze uživatele

Tento brak proslavila scéna, kdy obrovský žralok doslova sejme letící letadlo. Zní to bizarně a bizarně to díky šíleným efektům i vypadá, ale nejsmutnější na tom je, že za těch 90 minut utrpení a nudy stojí právě jen ta scéna, takže pokud si o tomto filmu chcete udělat obrázek bez újmy na zdraví, doporučuji na youtube vyhledat pouze tu jednu scénu a absolutně o nic nepřijdete. Zbytek filmu nelze hodnotit jinak než odpad. Celý film působí spíš jako výsměch a nikdo Megažralok vs obří chobotnice snad ani nemůže brát vážně ( doufám, že ani tvůrci ne), protože je to sračka na entou. ()

Korbitch odpad!

všechny recenze uživatele

Býval nadějným béčkovým hercem, ale spáchal ten největší hřích, protože natočil mega shark vs. giant octopus. Ti se ho snažili zabít, místo toho zabili jeho kariéru. Obviněn z velezrady nyní objíždí Asylum. Béčkař, který točí déčka. Nasrávač lidí, odpadlík. Lamas totál v prdeli. Viděno rychloposuvem, na plnou projekci jsem prostě neměl koule. Takže doufám v pouze mynymálňý poškozeňý mosku. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (8)

  • Asylum se nestydí za svou podporu prezidenta Baracka Obamy a v každém jejich filmu je alespoň jedna jeho fotka. Zde to je nálepka na zadním blatníku auta irského vědce. (PRobin)
  • Rychlostního rekordu dosáhla ponorka třídy Alfa, a to až 74 kilometrů za hodinu. Přibližná žralokova rychlost 9 km/h by tak nestačilo k dostihnutí ani běžného podvodního plavidla. (ČSFD)
  • První film od Asylum, který existuje také v divadelní podobě. (StrYke)

Reklama

Reklama