Reklama

Reklama

Televizní noviny

(pořad)
Publicistický
Česko, 1994, 30 min

Režie:

Václav Svoboda

Účinkují:

Lucie Borhyová, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Renáta Czadernová, Jan Antonín Duchoslav, Pavel Zuna, Pavel Dumbrovský, Markéta Fialová, Eva Jurinová (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Televizní noviny na TV Nova jsou dlouhodobě nejsledovanější zpravodajskou relací. Každý den je shlédne více než dva miliony lidí. Moderuje je vždy dvojice moderátorů (vždy muž a žena). Ucelené zpravodajství doplňuje web tn.cz, který se za krátkou dobu stal jedním z nejnavštěvovanějších zpravodajských serverů u nás. Diky tomu může divák získat ten nejúpnější přehled o domácím i světovém dění. (TV Nova)

(více)

Recenze (686)

L_O_U_S odpad!

všechny recenze uživatele

Naprosto příšerná dramaturgie, diletantismus, idiotské reportáže z okurkových sezón, zhovadilá snaha o drama za každou cenu (akční hudba k záběrům havarovaného autobusu), hyenismus. Kdo se na tohle dívá, je pro mě podobná troska jako autoři téhle mrdky (uf, v práci to takhle přímo říct nemůžu). (849.) ()

H34D 

všechny recenze uživatele

TV noviny na CSFD jsou prapodivné, není na tom ani tolik co hodnotit, věřím, že moderátoři se snaží a za to, že většina údálostí je negativních nemůžou, přece nebudou dělat reportáž o tom, že někde úspěšně přistálo letadlo a nikdo se nezranil. Prezentace TV Novou je však vlezle komerční a snaží se vyjít vstříc střednímu proudu na úkor objektivity. Za ultimátní vrchol demence však považuji zvířátko na konci... Otravné! 4/10 ()

Reklama

salahadin odpad!

všechny recenze uživatele

Nova: Víme víc, víme rychleji a je nám jedno, jestli je to pravdivé. Nova z nás dělá bandu tupounů (viz co se stane s vodou, když ji necháme v - 15°C mraze!). Kozy Borhyová s Ochotskou to nezachrání. A to nejhorší - ten slizoun, co uvádí sportovní zpravodajství! Takže dneska palec dolů. PS: Zpravodajství na csfd?? To tu budeme moci za nějakej čásek hodnotit i amatérský videa na youtube??? Televizní noviny na Nově = televizní bulvár á la Blesk a podobný hovadiny. ()

honajz2 odpad!

všechny recenze uživatele

Co vše my vadí na televizních novinách: 1. 25 minut černé kroniky (nejmíň) 2. Babicův bratr (Láďa Hruška, jestli víte o koho jde) 3. Zbytek zpráv (1 a půl minuty) je vždy naprosto nezajímavá zpráva. 4. Borhyová 5.Koranteng 6. Celý zbytek moderátorského týmu 7. Doporučování ordinace v růžové zahradě. A spousta dalších důvodů. P.S: A to jsem svůj komentář ještě cenzuroval ! ()

fars odpad!

všechny recenze uživatele

Nevim jak drive, ale minimalne za posledni rok to je cisty odpad, s pohlavkem k tomu. Novacke televizni noviny nemaji se serioznima zpravama nic spolecneho, je to jen samy bulvar, reklamy na novacke porady (koho zajima sledovanost tisice a jedne noci?!) a nic nerikajich srackoidnich reportazi se zamerenim na citove vydirani. Fuj. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (12)

  • V pořadu se do roku 2013 vystřídalo 19 moderátorů, a to Zbyněk Merunka, Stanislava Wanatowiczová, Eva Jurinová, Martin Severa, Martina Kociánová, Jitka Obzinová, Nicol Lenertová, Lucie Borhyová, Karel Voříšek, Jana Adámková, Pavel Zuna, Mirka Čejková, Pavla Charvátová, Pavel Dumbrovský, Rey Koranteng, Michaela Ochotská, Petr Suchoň, Renáta Czadernová a Markéta Fialová. (chleba24)
  • Ve studiu se v roce 2022 nacházel obrovský tablet, ze kterého redaktoři často měli strach. Moderátor Rey Koranteng o tom prohlásil: „Jak říká Karel Šíp: Je to jako s cizí ženskou. Víš kam šáhnout, ale nevíš, co to udělá.“ (Vitox)
  • Dne 4. února 2024 se k oslavám k 30. výročí TV Nova Televizní noviny odvysílaly v přesné kopii studia, kde poprvé začalo vysílání TV Nova, tedy 4. února 1994. (DominatorCZ)

Reklama

Reklama