Reklama

Reklama

Svět sedmnáctileté Veroniky "Ronnie" Millerové se po rozvodu rodičů otřese v samotných základech. Ronnie zůstává s matkou v rodném New Yorku, otec se rozhodne odstěhovat do malého městečka v Georgii. Je profesionálním klavíristou a svůj nový život na venkově zasvětil snaze vytvořit umělecké dílo, které by bylo ozdobou místního kostela. Ronnie se i po třech letech od rozvodu svých rodičů cítí zraněná a podvedená, a tak se její matka rozhodne, že bude v nejlepším zájmu všech zúčastněných, když Veronika stráví léto se svým otcem. Ten se snaží znovu si vybudovat láskyplný vztah se svou dcerou, ale najít cestu k mladé rebelce není jednoduché. A tak vsadí na jedinou věc, která je spojuje, na hudbu. Během pobytu u otce se dívce dramaticky změní život - zamiluje se do Willa a dozvídá se, že otec je smrtelně nemocný... (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (220)

CrownThomas 

všechny recenze uživatele

Film mi doporučila moje kamarádka....Prej její nejoblíbenější..:)) No každopádně jsem moc rád, že jsem si ho mohl pustit a díky Nikol_. Moc pěkně natočený film, celý film to bylo jasné 4 **** a jen jsem doufal, že to vydrží do konce, protože tyhle filmy jsou z většiny moc dobré, jen konec je vždycky problém....Dávám 4 **** za celý film, Miley Curys ( která, jak jsem si všiml většině uživatelům moc lelichotí, ale já ji zde viděl poprvé a moc pěkné a pak i pro Grega Kinneara, kterého mám opravdu moc rád...:)) 75%. Po prvním shlédnutí jsem hodnotil 5 *****, ale po druhém to byl jen tak tak průměr.....proto snižuji z 5 ***** na 4 ****. No a po neuplném třetím shlédnutí snižuji na 3 *** a naprosto mi uniká, jak jsem mohl hodnotit olným počtej..... ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

V té době ještě snesitelná Miley a mladej Hemsworth sice nemají kdovíjakou chemii a ta romantická pubertální zápletka moc nefunguje, ale jakmile začne Sparks cpát do příběhu ty svoje twisty ala životní rány, začnou oba docela solidně hrát. Nakonec to i dostane z diváka nějaké ty emoce, protože onu postavu, která se dostane do nesnází nelze mít nerad. Jinak je to ale klasická cukr šablona, která diváka buďto osloví a nebo otráví. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Naroubované hollywoodské dialogy amerických teenagerů, kteří se chovají v rozpětí od pubertálních parchantů k vysoce vnímavým adolescentům. Nesmí chybět umírající rodič, zásadní uvědomění či patetický a nechutný závěr v kostele a usmíření s tím nejfajnovějším, nejinteligentnějším a.. jak jinak - nejvíc metrosexy klukem z celého města. ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Když odhlédnu od toho, jak famózní umí být příběhy z pera Nicholase Sparkse, je Poslední píseň příjemnou letní vzpomínkou. Na všechno veselé, smutné, nespravedlivé a cituplné. Všichni herci a hlavně Greg Kinnear táhnou místy až příliš sentimentální srdcebol všemi zákrutami a s větším odstupem je z téhle menší teenagerovské výpovědi až překvapivě pevné drama. Předloha pak může být jako tradičně velečtivou plačkou. ()

castor 

všechny recenze uživatele

O sevřeném hrudníku se rozhodně mluvit nedá, ale jinak jo. Jednou za čas je holt potřeba strávit i něco podobně nemastně-neslaného. Uplakaná báchorka s odvážnou stopáží a v závěru i překvapivě pevnou dramatickou linkou těží zejména z výborně uvolněného Grega Kinneara. Když je na plátně on, tak i přes zbytečný balast, který filmu výrazně sráží vaz, divák okamžitě zbystří. Bez něho bych i ty slabé tři * hledal hodně obtížně. ()

Galerie (88)

Zajímavosti (23)

  • Mnoho záběrů, zejména těch nočních, bylo točeno s dablerkou hlavní představitelky. Kvůli její nezletilosti byla totiž její pracovní doba značně omezena. (fraktal)
  • Aby dostal Liam Hemsworth roli ve filmu, řekl všem, že hraje volejbal skoro jako profík. Že lhal prasklo, když začali natáčet volejbalové scény. (Duoscop)

Reklama

Reklama