Reklama

Reklama

Než se stal Deadpoolem, byl Wadem Wilsonem (Ryan Reynolds), bývalým členem speciálních jednotek. Když mu lékaři diagnostikovali pokročilé stadium rakoviny, podrobil se experimentální léčbě v rámci programu Weapon X, známého a populárního především mezi x-menovskými mutanty. Díky tomu se Wade zbavil rakoviny, a nejenže zůstal naživu, ale také jako bonus získal schopnost rychlého samouzdravování. Bohužel však – například oproti Wolverinovi, který po podobné léčbě zůstal celkem sexy – z tohoto pokusu vyšel trvale znetvořený. I proto celkem bez většího odporu přijal okostýmované alter ego jménem Deadpool. (Cinemart)

(více)

Diskuze

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

Odpoveďou na to by mohol byť fakt že v doterajších X-men filmoch ho hral iný herec a toho sme videli aj v ľudskej podobe. Tuším že odmietol hrať v tomto filme keď počul že bude musieť byť celú dobu v kovovom prevedení a nakoniec aj predabovaný (to vážne neviem prečo? asi nedokázal napodobniť ruský prízvuk). Či to bol problém pre tvorcov alebo nie že postavu bude hrať iný herec a tak museli nechať Colossusa v kovovej podobe netuším. V podstate na príbeh nemá až taký vplyv či bol niekde Colossus v ľudskej podobe alebo nie keďže sa hlavne účastnil najväčších bitiek a tam musel byť kovový.

na příspěvěk reagoval Prometheus69

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

renegad

No však po celou stopáž.. nejen akční pasáže, tedy ani v sídle.... nezměnil svou bojovou podobu... do té lidské. 

Tedy rovněž toho zábavného ruského přízvuku... ten si taky držel až do konce toho epického proslovu.... :)

na příspěvěk reagoval renegad

renegad

renegad (hodnocení, recenze)

Prometheus69

No tak podľa toho čo viem tak Colossus sa normálne premieňa z ľudskej podoby do železnej a späť podľa potreby a je schopný to ovládať. Ale na neho nie som nejako veľký odborník.

na příspěvěk reagoval Prometheus69, Saraph

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Barva

To je vcelku smutné... Jestli to s tím Cable fakt klapne, čekám od toho pořádnou trikovou schou, ještě bombastičtějiší než ta předtím.. a jak už to tak bývá, každý velký ohňostroj něco víc stojí! :)

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Ješta takový drobrý dotaz... tedy, když jste v tom ignorování...

Týká se to Colossuse... Né nechci se zeptat proč zachránil tu Hulklady která mu dala zakusit pocitu kterého se předtím jistě od žádné ženy nedočkal. :D

Né, má otázka je rize prostá... On už Colossus nezmění zpátky podobu?

To už navěky zůstane železňákem? Nebo se mění jen když ho postihne adrenalinové šílenství? :)

na příspěvěk reagoval renegad, Saraph

Ratemus

Ratemus (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

však jasný, všechny komiksy s Deaedpoolem jsou super, já mám nejraději Deadpool and Cable, ted vyšla od Crwe kniha Deadpool Drakulova výzva, taky dobrý no a někdy v březnu vyjde od UKK taky Deaedpool válka Wade Wilsona, je to sice z jiného vesmíru a jiné reality kde má jiný origin, ale je to pořád sranda....dobrý je ještě Deadpool vs Thanos

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Yoshitsune

A ty vole... DOKTOR JE TADY!  

Co jsi čekal? že ti snad k tvým 2letým narozeninám dám krasný dáreček na rozloučenou! 

Užij si.. v pubertě ti to možná dojde... 

 

Mě sa nezbavíšíííííííš s tííííím sa lůůůůůůč.... DIGLIDIGLIDIGLIDIGLUIDIGLIDIGLI!!!! 

BENG!!!!  

Prometheus69

Prometheus69 (hodnocení, recenze)

Pozor" Tento článek, může obsahovat i spoiler! ;)

Whuuu.... tak jsem se právě vrátil s promítání.... a musím říct, že jsem si to kureevsky užil! 

Přesto se nemůžu ubránit dojmu že z té závěrečné jedné mezi oči mohlo být trochu víc.. že z té scény mohlo být trochu víc, tedy nějaká závěrečná proměna Ajaxe/Frencisse... případně že se z té jeho holky vyklube nějaký super X-men co rostrhne Ajaxovy face jak ořech ve dví" :)

Jinak ta pod-titulková scéna... nevím co mě bavilo víc, jestli sál lidí narvaný u dveří ... jak pastelky V 16leté lolitě....  nebo to překvapení, že jsem prostě jen čekali na to jak nás DP poučí o tom jaký jsme prasata pošle nás z grácii domů... :DDD

Vážně  věříte že ve dvojce vážně bude ten Cable? ;) Nebo to byl jen další z mega-mnoha povedených vtipných hlášek? :)

Spiker01

Spiker01 (hodnocení, recenze)

CCCPrincess

To však jasně..příběhově platí toto neotřepané tvrzení.. (tedy snad Sabretooth existuje dál, protože byl boží) a fakticky se ignoruje Origins i X3, jelikož to byly v globálu špatné filmy.

CCCPrincess

CCCPrincess (hodnocení, recenze)

No tak někde sem i četla že vlastně vznik Deadpoola se změnil díky Budoucí minulosti kde změnili history včetně ty jeho :D

I když to je jen taková výmluva ale aspoň něco, hlavně se mi líbila ta narážka na to :D

na příspěvěk reagoval Spiker01, Prometheus69

Wancohoff

Wancohoff (hodnocení, recenze)

takze to vlasne trosku zle nadvazuje...inak podtitulkova scena z wolverina je otim ze ten deadpool ktoreho zabil ozije, a uz nema zašitu hubu.co to sice trochu zachranuje, ale kazdopadne jeho vznik je iny.

na příspěvěk reagoval ywo666

Související novinky

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

Co Matthew Vaughn plánuje s Kick-Ass a Kingsmany?

25.01.2024

Zanedlouho přistane v kinech akční jednohubka od Matthew Vaughna s názvem Argylle: Tajný agent. Jakmile pak má režisér na kontě nějaké oblíbené franšízy, je nasnadě, že na ně budou padat dotazy při… (více)

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

Režisér Deadpoola chystá fantasy o pomstě

03.06.2023

Herečka Rebecca Ferguson (Mission: Impossible – Národ grázlů, Doktor Spánek) se rozhodně nebojí střídat žánry. Vedle akčních blockbusterů si tak střihla i hororového záporáka, nyní vede sci-fi seriál… (více)

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

Hugh Jackman se vrátí jako Wolverine

27.09.2022

V typicky reynoldsovském duchu oznámil představitel Deadpoola na svých sociálních sítích zprávu, že se herec Hugh Jackman (Logan, Zmizení) vrátí coby Wolverine ve třetím filmu. Snímek, jenž bude… (více)

Reklama

Reklama