Reklama

Reklama

Panika v městečku

  • Belgie Panique au village (více)
Trailer

Obsahy(1)

Kôň má narodeniny. Jeho spolubývajúci, kovboj a indián doslova priťahujú problémy a katastrofy. Tentoraz sa rozhodnú darovať koňovi tehlový gril. Internetová objednávka tehál má však následky nečakaných rozmerov. A akoby toho nebolo dosť, počas noci začnú záhadne miznúť múry ich domu. Honba za zlodejmi z vodných hlbín ich zavedie do stredu zeme a do rúk dvoch šialených vedcov uprostred večného snehu a zimy... Podarí sa im získať svoj dom späť? Stihne kôň hodinu klavíra u svojej tajnej lásky, madam Longrée? Vo filme plnom absurdných a originálnych situácií autori rozhýbali klasické plastové postavičky z detských čias. Film vznikol na motívy rovnomenného seriálu. (maryam)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (381)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Už kraťoučké epizodky ze společného života koně, indiána a kovboje mě velice pobavily a byl jsem opravdu zvědavý jak si povedou v celovečeráku. Onen originální šmrnc a hromada zajímavých nápadů je tu stále a nejednou jsem se zasmál nahlas, ale více než hodinová délka začne filmu kolem jeho druhé půlky škodit a film se stává více a více bláznivým, ale už ne tak zábavným. Pořád je to ale natolik originální a vtipné, že to dokáže skvěle pobavit. ()

Ajinka126 

všechny recenze uživatele

To bylo tak správně šáhlý! :) Zajímalo by mě kolik dohromady potřebovali figurek, protože tolik póz vždycky nahodili.. Jinak Pan Kůň rules - ta postava je vtipná a to nemusí mít ani dialog. A taky pronesli skvělou větu, která zněla nějak takto: MOC TOHO VYPIL, PIVO JE HOLD MOC LEVNÝ, MĚLO BY BÝT DRAŽŠÍ!!! :DDD ()

Reklama

TheDarKnig 

všechny recenze uživatele

panika v městečku je opravdu velmi divoký a "panikářský" film, jehož děj je někdy téměř obtížné sledovat.. Jeden šílený nápad střídá druhý a má to všechno tempo jak některé závody formule 1, ale na druhou stranu, tvůrcům postupně pomalu docházejí nové nápady, což se snaží chytře zakamuflovat vyhrocenou akcí a super pointama. A vcelku to vychází. I když jsem viděl rozhodně i vtipnější filmy, a moje přehnaná očekávání nějakého opravdu pro mně úžasného humoru, která vycházela z těch všech nadšených komentářů zde, byla trochu zchlazena, stále je to velmi velmi zajimavý počin, už jen vizuálem, který sám o sobě někdy působil vtipněji než dialogy a příběh jako takový. Ale i když vše nebylo stoprocentně tak, jak mohlo být, budu si tento svěží a zábavný film určitě pamatovat. A ta "exotická" francouzština taky zapůsobí jako plusový faktor. A hlavní postavy, hlavně ten kovboj a indián by měly vyhrát nějakou cenu za nejsympatičtější postavy od Krtečka :)) ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Stejnojmenný seriál jsem jako děcko měl strašně rád a na film se chci podívat už několik let - jen jsem si na něj vzpomněl až teď. Ale stálo to za to, mě tahle absurdnost dost sedla a bavil jsem se dobře, jen mi to teda místy přišlo až moc pitomé (i na film pro děti). Jinak jsem ale spokojený. Navíc tvůrci si zde krásně vyhráli s naprosto banálním dějem a po celou tu dobu jsem se nenudil, ačkoli ke konci už je znát, že některé scény jsou natáhnuté kvůli tomu, aby to mělo aspoň hodinu. O bůhvíjaké originalitě bych ale nemluvil - znám Gumballův úžasný svět a Panika v městečku na něj v míře absurdity a nápadů fakt nemá. Slabé 4* ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Bezvadná animace, bezvadné fóry, zajímavý děj. Akorát tomu chybělo nějaké vnitřní kouzlo jako mají Pixaři, abych mohl Paniku v městečku hodnotit plným počtem hvězdiček. Bylo ale úžasné sledovat tu míru invence, která v západní Evropě je, a která u nás naproti tomu není vůbec (nebo je dobře skrytá), což je velká škoda. 85% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (4)

  • Film je natočen podle stejnojmenného seriálu, kde kovboj, indián a kůň vystupují v každodenních pětiminutových skečích. (Terva)
  • Za 260 dnů se dvojici animátorů podařilo oživit na 1500 plastových protagonistů - každou postavičku bylo třeba nejméně dvěstěkrát naklonovat a rozhýbat do souvislého pásma. (Sinecod)
  • Film bol premietnutý v oficiálnom nesúťažnom výbere filmového festivalu v Cannes 2009 a ako úvodný film Medzinárodného festivalu animovaných filmov v Annecy 2009. (maryam)

Reklama

Reklama