Reklama

Reklama

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé

  • USA Superman/Batman: Public Enemies
Trailer

Země zmítaná potížemi přijala zoufalé řešení: Lex Luthor se stal prezidentem a Liga spravedlivých je ve službách vlády. Proti novému režimu se postavili jen Batman a Superman – a jejich neloajálnost je přesně tím, oč Luthor usiloval. Využil jejich statut vyděděnců, vyprovokoval proti Supermanovi skandál a konečně slaví vítězství nad mužem z oceli. Tento originální animovaný film DC Universe, založený na populárním comicsu Jepha Loeba a Eda McGuinnesse, natočený ve výkonné produkci Bruce Timma a opatřený hlasy herců z animovaných televizních seriálů Batman a Superman, včetně Kevina Conroye, Tima Dalyho a Clancyho Browna, překypuje politickými intrikami a akcí nabitými souboji mezi hrdiny, kteří bez výjimky věří, že právě oni stojí na správné straně zákona. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

JK-Stinger 

všechny recenze uživatele

Příjemná animovaná podívaná, kde se setkávají obě hlavní esa DC Comics společně v boji proti prezidentovi Lexi Luthorovi a jím zmanipulované společnosti i ostatních hrdinů. Výborná animace, především v bojích, a skvělý příběh, kdy je ústřední dvojice postavena na špatnou stranu zákona. Skvělé hlášky a drama až do konce, kdy jsem si už myslel, že to Batman skutečně nerozdýchá. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zajímavé setkání dvou superhrdinů. Nezůstalo ovšem pouze u Bruce Wayna a syna Jor-Ela, ve filmu se objevila celá řada jejich protivníků, z nichž jsem neznal ani jednoho. Soubojů se tady udává opravdu spousta, ale mě tyhle animované komiksy moc pod vousy nejdou. Pokud můžu vždy dám raději přednost hranému zpracování. Pro mě pouze taková výplň nedělního večera, s krátkou stopáží. ()

Reklama

Darth Revan 

všechny recenze uživatele

Akcí naplněný animovaný film, v němž se setkávají dva největší hrdinové, které stvořilo komiksové nakladatelství DC Comics. Nevím proč, ale můj oblíbenec Batman tady působí tak trochu zakřiknutě a Superman porazí snad všechny nepřátele. Jinak mě potěšili další hrdinové, kteří se ve filmu objevili, nejvíce snad Atom, jenž dokáže úspěšně zachránit svět před radiací a také krátká bojová scéna mezi dvojicí hrdinů a armádou lotrů. Sečteno podtrženo, film byl skvělý a proto dávám pět *. ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Úžasný animák, kde je neustálá akce, ani na chvíli se nemáte šanci nudit. Spolupráci Batmana se Supermanem jsem si zamiloval v tomhle filmu a přiznám se, že jsem se na konci přistihl jak moc to prožívám..... hodně mě to bavilo. Do toho super soundtrack od Christophera Drakea. Během sledování jsem si neustále opakoval, že by to chtělo takový hraný celovečerní film s pořádnou akcí a se spoustou postav prosti sobě. Ale něco takového nejspíš jen tak nevznikne. Velké doporučení. 9,5/10 ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Na komiksových animácích si příliš neujíždím nebo pokud bych měl být konkrétnější, vůbec je nevyhledávám ale v po tomto snímku svůj status možná přehodnotím a podívám se po dalších kouscích. Svižná a zábavná podívaná z větší části poskládaná z akčních scén a navíc s Batmanem a Supermanem v hlavní roli. Slušná animace japonského stylu, řada akčních scén a sympatická dvojice. Slušné 3*. ()

Galerie (123)

Zajímavosti (4)

  • Všechna práce s herci probíhala v jedné místnosti, aby byla umožněna vzájemná interakce. (JORDY)

Reklama

Reklama