Reklama

Reklama

Sitcomový herec David H. Pierce oprášil snobské maniere na postave psychopata Warwicka, ktorý je pre dokonalosť ním chystaného večierka ochotný spraviť hocičo. Párty si nenechá prekaziť ani kriminálnikom Johnom (Clayne Crawford), ktorý sa ukryje pred políciou v jeho dome a na zvyšok večera sa stáva Warwickovým rukojemníkom... (rowdys)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (39)

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Ujetá, psychopatická komedie, říznutá thrillerem a troškou toho krimi. David Hyde Pierce si to dává, předvádí zábavnej výkon, Clayne Crawford mu sekunduje jako charismatickej zlodějíček a když se na něčem shodnou, perfektně se doplňují. Pokud se ocitáme na párty, je to neutichající jízda - po hodině začne Nick Tomnay tasit zvraty a i když mi to přijde lehce nedodělaný, nemůžu upřít tvůrci lásku k filmu a díky kvalitním hercům a nepředvídatelnému ději, jsem se bavil královsky. Stálo to jeden meloun a dostal jsem víc, než u většiny předražených ptákovin. Snad Tomnay vydá ještě nějakej filmek, protože má evidentně talent a baví ho to. A po celou dobu hraje kvalitní soundtrack. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Velmi milé překvapení v podobě vcelku originálního thrilleru se slušnou atmosférou. Příběh byl slušný, jen bych byl radši, kdyby tvůrci věnovali menší čas "návštěvě" Johna Taylora v domě Warwicka Wilsona. Poslední část filmu byla totiž velice dobrá a zasloužila by si více prostoru. I přesto, že je zde na konci hned několik zvratů, všechny tak nějak dávají smysl a zapadají do sebe. Rozhodně nad nimi nebudete kroutit hlavou nebo se jim smát. Celkově tedy zajímavé dílko, které si ode mě vyslouží čtyři hvězdy, přičemž jednu dávám za jeho nečekaně povedené finále. ()

Reklama

verbal 

všechny recenze uživatele

Narodil li se někdo pro roli úchylného teplouše, je to určitě pan Pírs! Byla to radost, sledovat jej při "práci". Je nesporné, že neměl problémy položit se do partu, nemusel ani příliš předstírat a šlo mu to tak nějak od přirození. Prostě Někdo, s kým by jste se okamžitě nechali registrovat, koupili si dvojdomek a adoptovali rozkošný páreček romských sirotků. Je rovněž roztomilé a výchovné, že taková vytříbená, charakterní postava představuje v tomto filmu dobro! Objektem jeho touhy je totiž nesympatický až slizký kriminálník, kterému náš něžný hrdina ukáže, jak se dá elegantně zvítězit nad lží a nenávistí! Inventivní kousek, který může odstřelit snad jen zarytý homofob! ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tu komedii bych já osobně asi vynechala, ale to je věc názoru. Opravdu zvláštní, téměř morbidní psycho thriller, který mě ale udržel v napětí až do konce. David Hyde Pierce si tu roli opravdu užil a byl perfektní. Zatím celkem nenápadný, ale velmi podařený snímek , když vezmu v úvahu, že byl natočený během 17 dnů. 75% ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Film, který je ve výsledku něčim víc, než slibují synopse a ukázky. A to je jedině dobře. Co ovšem ukázky slibují a co je v "plné" verzi obsaženo, je herecký koncert Davida Hyde Pierce, který dokonale potvrzuje, že po roli psychiatra ze skvělého sitcomu Frasier zvládá bez problémů herecky přejít na druhou stranu barikády a zahrát naprostého šílence. Ačkoliv měl snímek nepochybně minimální rozpočet, zajímavým a a spletitým příběhem podpořeným hereckými výkony a odpovídající režií nakonec může směle konkurovat i dražším a mnohem opečovávanějším snímkům. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (4)

  • Natáčanie trvalo iba 17 dní. (Niles)
  • Film mal rozpočet len 1 milión amerických dolárov. (Niles)
  • Natáčalo sa v Los Angeles, v Kalifornii. (Niles)

Reklama

Reklama