Reklama

Reklama

Extraterrestrial

  • Kanada The Visitors (neoficiální název) (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

April sa spolu s priateľmi odoberie na rodinnú chatu do Echo Lake. V danej oblasti pred pár dňami za záhadných okolností zmizla mladá žena, po ktorej na mieste činu zostala len peňaženka s dokladmi. Hneď v prvú noc ostane partia mladých ľudí v šoku. Z vesmíru na Zem dopadá neidentifikovateľné lietajúce teleso, označované ako U.F.O. Kúsok od neho nachádzajú stopy neznámeho tvora, ktorý nepochádza z našej planéty. Na túto noc už nikto z nich nezabudne ... (*CARNIFEX*)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (134)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Úvodní scéna navnadí na řemeslně zvládnuté, mysteriózní UFO sci-fi, za které by se ani Mulder se Scullyovou nestyděli, ale s přibývajícími minutami se to začne mrvit. Ambice tu evidentně nebyly žádné, tvůrcům stačilo přežvejkat Akta X a Fire in the Sky. Což by na béčkovou zábavu možná i stačilo, protože podobných filmů moc není, ale to by zdejší hrdinové nesměli být tak otravní. Opravdu, ty postavy se snad předhání v tom, která bude působit nesympatičtěji. Vyhraje mimochodem pomocník šerifa, který to zvládne za dvě scény. Mimozemšťani navíc vyhlížejí tuctově a závěr to pošle do kytek už totálně. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

„Extraterrestrial“ není až tak moc hororový snímek, i když se tam se snaží o to, aby vypadal trochu jako „Vetřelec“ Ani na chvíli tu gotickou tíhu nevzbudí. Nejspíš se pak osypete z příšerného konce, který by trochu mohl odkazovat na „Noc oživlých mrtvol“. The Vicious Brothers ukázali, že jsou možná znalci žánru, ale že dokážou natočit horor jenom proto, že jim na to někdo dá peníze a že ví, jaká jsou základní pravidla. To nic nemění na tom, že „Extraterrestrial“ je film, kterým ujeli mimo míru snesitelnosti. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Pěkně ambiciózní, tenhle filmeček a jde to sakra poznat, hned od začátku jsem si říkal, že tohle nebude žádné umolousané béčko, s emzákama, kterým uvidíme sotva palec u jejich dlouhých bílých seksy nohou, naopak, tady jsou bratranci Ítýho pěkný svině, co škrábou a koušou, v lepším případě se vám pohrabou v hlavě, kterou si následně ustřelíte brokovnicí ;-) E.T. šlape někdy od třicátý minuty, začátek klasická okecávačka kdo, kde, kdy a proč, ale jak se poprvé přejde na červenej filtr, signalizující přílet černookých alienů, je to až do konce jedna velká jízda, kde se sice tak trochu dlabe na příběh, ale to je koneckonců jedno, protože akcička je tu zmáknutá výborně. Jen jedna věc mě, tak trochu nepatřičně, rozesmála- nejen Eric Cartman, ale i tuten Seth se může pochlubit anální sondou, kdo ví, jestli mu pak z prdele taky trčel dvacetimetrovej satelit... :-)) A ještě úplnej závěr se mi líbil, včetně tý správně zvolený songy. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak to máme několik upištěných pipek a psychicky labilních kokotků, jednoho latexového gumofouna z půjčovny, červenou lampu, reprák, co při tom bordelovém nasvětlování bude dělat „bzzzzzzz“, nějakou barabiznu v lese a další otřepaný, nudný až debilní scénář Vyšisovaných bratrů. No, velkolepá produkce kompletní a můžeme směle točit! Všude se pak najde nějaký páreček Korpičů a jiných blahoslavených, co tohohle thirdhandového Ítýho pro nejpomalejší děti zajisté plně docení ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Mimozemšťané (UFO) jsou společně se zombie mým nejméně oblíbeným tématem, co se hororové tvorby týče. I z toho důvodu jsem tento film dost dlouho odkládal. The Vicious Brothers jsou pro mne zcela neznámí tvůrci (scénáristi), takže jsem neměl absolutně představu, co od nich můžu čekat, stejně jako od režiséra Minihana. No a po zhlédnutí tohoto filmu rozhodně do mé TOPKY patřit asi nikdy nebudou. Není to vyložená katastrofa, ale film jako celek mě nějak extra nezaujal.    To že to tu originalitou zrovna nehýří, se asi nemá cenu ani bavit, ale to by mi ani tolik nevadilo. Já ale nemám moc rád filmy, kde vás začátek navnadí a pak se téměř polovinu filmu nic neděje, postavy vám lezou na nervy (ta pětičlenná partička byla dost na ránu a dokonce tu není ani žádná nahota). V seznamu herců se objevila zajímavá jména jako Michael Ironside (ten patřil asi k tomu nejlepšímu, ač měl vedlejší roli – to jeho tričko s kachničkou…), nebo Emily Perkins, kterou jsem vůbec nepoznal a navíc tu měla jen malý „štěk“. Takže jsme odkázáni na trojici uřvaných holek a dva nesympatické blbečky. A to vážně žádné terno nebylo.    Po prvním útoku mimozemšťana na chatu, se alespoň trochu zlepšila atmosféra, která si po úvodní scéně s telefonní budkou, dala zřejmě kávu na té benzínové pumpě. Bylo cítit pár náznaků napětí, dojde i na nějakou tu přestřelku a kupu světelných efektů (které mi ničili oči). V závěru se přeneseme na mimozemskou základnu, kde dělají své zvrácené testy na unesených lidech a tahle krátká pasáž se mi líbila asi nejvíc. Dojde i na pověstnou anální sondu. V posledních minutách dojde i na narážku na Akta X a chlapíka s cigárem a naběhnou závěrečné titulky. Ta americká armáda je vážně pěkná svině…Ještě že nemám rád happyendy. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • V závere filmu, pri upratovaní miesta činu, všetko vedie muž, ktorý má oblek a zapáli si cigaretu. Ide o odkaz na postavu "The Smoking Man" zo seriálu The X-Files (od r. 1993), ktorú pôvodne stvárnil William B. Davis. (Lukoh)
  • V scéne, kde April volá so svojím otcom, je na pozadí vidieť súbor s filmom Grave Encounters (2011), ktorého scenár napísali taktiež The Vicious Brothers. (Marceloo)
  • Během produkce scény "anální sondy" se filmaři obrátili na specializované a kvalifikované pracovníky v oblasti sond. (Lajty)

Reklama

Reklama