Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon Sníh organizuje obranu Severu. Cersei se pokouší vyrovnat rozdíly. Samwell zjistí zásadní informaci. Daenerys se vrací domů. (HBO Europe)

Recenze (69)

LEATHERFAC 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

To co tam udělali kadeřníci s vlasama těm klukům - vojákům Lanisterů u ohně s Aryou je na facku - vypadají jak banda buzerantů co se chystá na večírek. Copak takhle vypadají vojáci během tažení, několik týdnů na cestách? A zatímco s rebelujícího chytrého vtipného trpaslíka se pomalu stává nudný, úslužný a hloupý vazal, žezlo krále vtipných hlášek přebýrá definitivně Ohař - a to i přes tu svoji pernamentní nasranost. "To mám fakt kurevský štěstí, že jsem skončil s bandou uctívačů ohně..." Takže za mě velice slušný rozjezd série. Mimochodem vy co dáváte  úvodním epizodám sérií tradičně tři hvězdy max, "protože tu nebyl žádný "epický moment" tak asi nechápete, že epickým momentům musí pžedcházet nějaká příprava. GOT není prostě jen o epických momentech a vy jste prostě rozmlsaní rozmazlenci - měli byste asi koukat raději na něco jiného a epické momenty hledat jinde. ()

Nach 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Klasická první epizoda nové série. Připomenutí, kde postavy jsou (respektive, kde jsme je před rokem opustili), naznačení příběhových linií a ochutnávka toho, co přijde. Bylo by to za čtyři, ale je to tak skvěle podané a repliky charakterů natolik peprné, že tomu tu hvězdu přidám. Bravo a těším se na epizodu dvě. 85% ()

Reklama

0verseer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"I'll tell you what does scare me, bald cock suckers like you that think they're fooling anyone with that top knot!" Hype bol vskutku veľký, tri hviezdičky, ktoré som po dvojnásobnom vzhliadnutí otvaraku siedmej sérii udelil (s veľkým ohľadom na fakt, že séria má len 7 epizód) žiaľ až tak valné nie sú. Úvodná scéna totiž zostala neprekonaná a ďalej sa už temer nič dôležité neudialo. Samozrejme, že niekoľko dobrých dialógov by sa našlo (Euron vyzerá ako postava vskutku nádejne, svoju scénu jednoznačne opanoval), rovnako ako potešila prítomnosť vedľajších obľúbených postáv (Lady Mormont opäť vo forme, Tormund pri flirtovaní s Brienne zase z formy), lenže po toľkom čakaní človek chce jednoducho vidieť niečo viac. Ak mám niečo pochváliť, tak Brotherhood a Hound-a, ktorý je momentálne suverénne jeden z najväčších badass vo Westeros. Návrat Daenerys domov vo mne absolútne nič (okrem toho, že pri pohľade na otrhanú vlajku Baratheonov mi akosi zachýbal Stannis) nevyvolal a dúfam, že sa už v ďalšej časti tvorcovia polepšia. Btw: Cameo Shireena bolo úplne zbytočné. ()

JohnMiller 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá časť siedmej série sa začala celkom sľubne. Hneď prvá scénka po zostrihu šiestej série ma vtiahla do deja. Arya a rod Freyov bola pecka. Daenerys sa konečne vylodila na kontinent a tým rozohrala novú šachovú hru s preživšími rodmi. Na moje prekvapenie nie je materiál vôbec unavený a tvorcovia stále majú čo povedať (neviem aký vplyv mám momentálne autor) nie ako napríklad séria Trpaslíkov kedy už v tretej časti sa autor ako utopenec chytal každého stebla trávy už v tretej knihe. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajaj, proti předchozí sezóně zatím nevidím zlepšení. Jak si tak Arya průběžně stahuje z hlavy cizí obličeje, vzpomněl jsem si na Fantomase. Doopravdy mě zaujalo to, jak Cersei předekorovala trůnní sál a královskou gardu, Samwellovo studium v citadele, ale hlavně to, kolik má Euron lodí. Jak je možné, že Greyjoyové nevládnou v Západozemí, vždyť je jich jak malých myší? Jak se Varys dokázal vrátit k Daenerys? ()

Galerie (74)

Zajímavosti (2)

  • Slavný zpěvák Ed Sheeran, který měl v této epizodě malou roličku, si dočasně smazal svůj účet na Twitteru poté, co se stal terčem posměchu ze strany fanoušků seriálu. (hypo97)

Reklama

Reklama