Reklama

Reklama

Hra o trůny - Série 7

(série)
Trailer
USA / Velká Británie, 2017, 7 h 10 min (Minutáž: 56–80 min)

Předloha:

George R.R. Martin (kniha)

Hudba:

Ramin Djawadi

Hrají:

Alfie Allen, Jacob Anderson, Pilou Asbæk, Hafþór Júlíus Björnsson, John Bradley, Jim Broadbent, Keisha Castle-Hughes, Gwendoline Christie, Emilia Clarke (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Noční král a jeho družina jsou blíže, než kdy dříve. John Sníh se pokouší sjednotit rody, aby mu pomohli v boji proti nim. Ovšem je tu ještě Cersei Lannister a její touha ovládnout všechna království. Daenerys se se svojí družinou vrací domů... (Varan)

Videa (10)

Trailer

Recenze (107)

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

JAIME: Dragonstone. They have deep-water ports for the ships. Stannis left the castle unoccupied, and that's where she was born. CERSEI: Enemies to the east. Enemies to the south - Ellaria Sand and her brood of bitches. Enemies to the west - Olenna, the old cunt. Another traitor. Enemies to the north. Ned Stark's bastard has been named King in the North and that murdering whore Sansa stands beside him. Enemies everywhere. We're surrounded by traitors. You're in command of the Lannister army now. How do we proceed? ()

dO_od 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

// Větší, akčnější a taky bohužel hloupější. A zatímco zrychlení děje a úbytek linek mi zase tolik nevadil, šlapání na charakteristiku postav a vynechávání esenciálních dialogů mezi postavami už definitivně ano. Před finále tak Hra o trůny škaredě padá pod fantastickou laťku nastavenou v minulé sezóně a budu hodně zvědavý, jestli se ještě tvůrcům povede vzchopit. Doufám v to. 7/10 ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

7. séria 95%. Siedma séria má síce iba sedem dielov, čo je škoda, ale aspoň sa to zbytočne nenaťahuje. Ťažko povedať, či je tato séria rovnako dobra ako tie predošlé. Mňa to zaujalo rovnako, akurát sa nad celým seriálom uzatvára slučka a všetko sa chystá na veľké finále a tým pádom tu už nie je toľko zvratov, ale viac akcie a viac hrdinov a príjemných stretnutí po kope. Pár pasáži je tu síce slabších, ale každý diel ma znova čo ponúknuť a aj keď seriálu už chýba to napätie, že kto prežije, (keďže všetci sa musia dostať do finále), stále je na čo pozerať. Finále je znova perfektne šokujúce a koniec a nepriateľ za stenou sa už blíži. The End Begins. Obľúbený soundtrack: Dragonstone, Home, Ironborn, Truth. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do poloviny sezóny každý díl překonal ten předchozí, pak to šlo opačným směrem. Čert vem zdánlivou teleportaci celých armád (spíš už zkrátka neměli postavy na cestách co rozebírat, proto nás tím filmaři nezatěžovali), očekávaná i překvapivá emotivní shledání / setkání mě pravidelně rozebírala - míříme totiž mílovými kroky k finále a jedna zásadní událost tak stíhá druhou. Ovšem fakt, že se již scénáristé nemohli opřít o bohatou předlohu (protože ji lemra líná GRRM né a né dopsat), byl často bolestně znát nejenom na účelném zrychlení, ale zejména na nedůsledném propracování a hojném využívání hollywoodsky efektních berliček (záchran v poslední chvíli či iluzorní blízkosti smrti - hrdina spadne do vody, armády se vzdálí, on po dlouhých minutách vyplave nebo je vytažen). ()

Makky 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

V siedmej sérii sa začína hrať na fanúšikovskú nôtu a človeku sa až zacnie po komplikovanosti, zvratoch a neistote predchádzajúcich sérií. Počet dejových liniek sa minimalizoval, prichádza k stretom o akých sa nám ani nesnívalo a všetko smeruje k jednému koncu. Je cítiť, že sa blíži záver seriálu. Winterfell otravný, akcia fenomenálna. ()

Galerie (455)

Zajímavosti (13)

  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)
  • I přesto, že má tato série pouze 7 dílů, její natáčení trvalo déle, než u předchozích řad. Natáčelo se 6 měsíců, od srpna 2016 do února 2017. (ArsenalEagle)
  • Na cestu za Zeď se vydá dohromady 10 lidí. Během bitvy s nemrtvými a medvědem prokazatelně zemře 6 lidí. Ovšem zpátky se dostane pět hrdinů + Gendry, který běžel pro pomoc. To je dohromady 12 lidí. (Timak)

Reklama

Reklama