Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon Sníh organizuje obranu Severu. Cersei se pokouší vyrovnat rozdíly. Samwell zjistí zásadní informaci. Daenerys se vrací domů. (HBO Europe)

Recenze (69)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak po emocionálnom a akčnom vrchole seriálu v podobe dvoch záverečných epizód šiestej série musel nutne nastať útlm, čo ale myslím v tomto prípade viac ako pochvalu. Dočkáme sa jednej vydarenej rapidmontáže so Samom, Eda Sheerana a na záver zopár krásnych exteriérových záberov. Len škoda, že to netrvalo 40 minút, ale skoro celú hodinu. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paradni uvod do sedme rady jen co je pravda. Vsechny linky jsou skvele rozehrane k tomu, abysme dostali nabusenou radu a vypada to, ze ji fakt dostaneme. Po vizualni strance to je jeste vetsi zradlo nez posledne, kamera uzasna, kulisy bombasticke a celky valecnych lodi a fantastickych mest? Radost pohledet. ()

Reklama

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ajaj, proti předchozí sezóně zatím nevidím zlepšení. Jak si tak Arya průběžně stahuje z hlavy cizí obličeje, vzpomněl jsem si na Fantomase. Doopravdy mě zaujalo to, jak Cersei předekorovala trůnní sál a královskou gardu, Samwellovo studium v citadele, ale hlavně to, kolik má Euron lodí. Jak je možné, že Greyjoyové nevládnou v Západozemí, vždyť je jich jak malých myší? Jak se Varys dokázal vrátit k Daenerys? ()

ArsenalEagle 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný úvod po více jak roce čekání, který naprosto vybuchne skvělou prvotní scénou. Díl sám o sobě nic nepřinese, ukáže několik zajímavých linek (Arya, Ohař, Sam, Jon...), ale jde jen o nástin do dalších epizod. Jsem spokojenej, nevím jestli jsem si mohl přát víc, co se seriálu jako takového týká. Odklon od knih už je obrovský, ale s tím nic neuděláme a musíme si show užít jak jen to jde. ()

Azurovydrak 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Takhle to dopadne, když nashromáždíte tolik dodatečných scén jednotlivých hlavních i vedlejších postav, že z toho poskládáte celou epizodu. Půlka z toho byla ale poměrně nudná a jejich vynechání by jedině prospělo. Cameo Eda Sheerena beru na rozdíl od většiny bez problému ale celá ta scéna s Lannisterovic vojáky postrádala sebemenší pointu. ()

Galerie (74)

Zajímavosti (2)

  • Slavný zpěvák Ed Sheeran, který měl v této epizodě malou roličku, si dočasně smazal svůj účet na Twitteru poté, co se stal terčem posměchu ze strany fanoušků seriálu. (hypo97)

Reklama

Reklama