Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jon se setkává s Theonem, zatímco Daenerys útočí na Lannistery. Arya přijíždí na Zimohrad, kde se setkává se Sansou a Branem. (KajusaK)

Videa (1)

TV spot

Recenze (76)

Kaka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Závěrečná dvacetiminutovka je čistokrevné dračí inferno, které však svým drajvem a syrově špinavým vizuálem nepřekonává ultra hardcore battle of bastards. I tak ale docela nepředvídatelná přepadovka s draky a nájezdníky, jejíž finální output se dozvíme až v dalším díle. Velmi působivá je rovněž možná trochu samoúčelná, ale o to suverénnější přehlídka bojového umění Aryi Stark. Konečně měla chuť se ukázat. Tleskám. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epické! Kromě toho, že je tahle epizoda opět nacpána spoustou informací, dojde na očekávanou bitvu, kde hlavní slovo má, jak jinak, ...DRAK. Snad jen totální nefanoušek bude zklamán, ale těch jistě moc nebude. Ten se pak možná podiví, proč Jaime ztratil hlavu (naštěstí ne doslova, snad...), znalci ale mají tuhle postavu dobře přečtenou, a tak jeho jednání naprosto chápou. Nám ostatním nezbývá než se těšit na další díl. A byť Aryu až tak nemusím (v knize ano), tak její souboj jsem si vychutnal. Copak asi chystá Sansa? A co Malíček? ()

Reklama

Eleanor05 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dumb and Dumber zase v akci. :-/ Jeden by si myslel, že když se spojí dohromady Tyrion, Jon Sníh a Daenerys, tak to bude nejsilnější společenství dosud a budou se dít velké věci. Místo toho tyto postavy postávají už druhým dílem vedle sebe na pláži a kecají nesmysly ("já jsem královna... blá blá, za můj neúspěch můžete vy... blá blá"), které by nikdy tento seriál neproslavily, kdyby tohle byla první až třetí série. Setkání Aryy a Sansy taky nic moc, Bran je totální mentál - postava, co tam už dávno nemá co dělat (spolu s Missandei, Šedým červem a Samem). "Vtipná dvojka" Jaime a Bronn, ti tam straší všechny diváky s vkusem už nějaký ten pátek a jsou čím dál otravnější. A tvůrci ani neměli na to, na konci takto jalového dílu, zabít jakoukoli postavu. Když bývalo těch dílů deset v sérii, v každém se toho stalo víc, než teď, kdy už jsme za polovinou a akorát v minulém dílu zemřela jedna z posledních dobrých, zábavných, dobře napsaných a dobře zahraných postav. Dala bych jednu hvězdičku, ale ta druhá je za ten obstojný souboj na konci, který teda k ničemu nevedl a za draka. ()

Psychor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Rickon." "It's Dickon." "Hahaha." Až bude Zdeněk Troška shánět scénaristy pro další ze svých ostrovtipných komedií, mohla by být dvojice Weiss - Benioff trefou do černého. Bylo jasné, že se vyhazov George R. R. Martina z HBO zásadně podepíše na kvalitě seriálu, ale možnost totálního scénáristického kolapsu jsem si nepřipouštěl ani v nejhorší noční můře. Kam zmizel všechen tvůrčí důvtip, kterým Game of Thrones až do poloviny šesté série ohromoval diváky? Proč se ho Weiss s Benioffem pokouší degradovat na záchodový sitcom se spoustou nelogické válečné akce? I takový Hodor by se bezpochyby musel chytat za hlavu, kdyby viděl Jaimeho sebevražedný pokus o setnutí Drogonovy hlavy. O Euronově kouzelném loďstvu, které se buď objeví, nebo neobjeví tam, kde si ho scénáristé zrovna přejí/nepřejí, ani nemluvě. S bídou tři hvězdy. ()

ACDCKL 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tento díl je naprostá bomba, další reunited rodiny Starků, scénky z Dragonstone, druhá nejlepší bitevní vřava v seriálu (Battle of Bastards půjde překonat těžko), avšak nejlepší na celém díle je naprosto Drogon, ten si zabírá pro sebe konec dílu, víc takových momentů a fans budou slintat blahem. Kdybych mohl, dal bych něco víc než pět hvězd. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (6)

  • První setkání mezi Jonem (Kit Harington) a Cersei (Lena Headey). Ačkoli Cersei navštívila Zimohrad v 1. sérii, ona a Jon se nikdy nesetkali. (mikki089)
  • Poprvé se v sérii objevuje Dračí jáma, aréna postavená několik století zpátky s cílem „ustájit“ draky rodu Targaryenů. (mikki089)
  • Je vidět, že Dothrakové nosí kousky lannisterského brnění z jejich vítězství v Tumbletonu. Jeden voják je viděn s paldronem lannisterského velitele, další jsou viděni s výstuhami na pažích a někteří s ozdobnými lvími brožemi. (mikki089)

Reklama

Reklama