Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Aliance Seveřanů, Divokých, Dothraků a Neposkvrněných na Winterfellu brání Sedm království proti vpádu Bílých chodců. Daenerys a Jon se utkají s Nočním králem ve vzdušném dračím souboji. Snaha Nočního krále zničit Tříokého havrana dospěje k překvapivému rozuzlení. (DavidWark)

Videa (2)

Trailer

Recenze (357)

LasT_Olt 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Já jsem hrozně moc zklamaný. Mám GoT hrozně rád ale i jako největší fanboy musím uznat, že tahle bitva byla prostě nic moc.To že díl byl tmavý mi je u prdele, ale ty plot armory, a sestřihy jsou fakt špatný. Smrt Nighta je pro mě fakt hrozně velký zklamání...WW v knihách miluju a v seriálu je tak hrozně dojebali. A proč vlastně nezabili třeba Sansu nebo Tyriona? Já byl už emočně připraven a ne oni přežijí. Navíc s tou písní v minulém díle nás krásně připravili a teď houby. Kdysi jsem řekl, že ať už tvůrci natočí cokoliv vždy dám jen z povinnosti 5*. Scény tam byly i suprové, třeba ti draci ve svitu měsíce, no prostě nádhera. Ale celkově je to hrozně velký průšvih na kterém se ještě pracovalo 2 roky...takovou bitvu bastardů jsem si pustil třikrát za večer, ale díl The Long Night si nemám chuť podruhé pustit ani den po premiéře... ()

Sidonka odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Se všemi kritickými komentáři, argumenty a připomínkami naprosto souhlasím. Je to opravdu slabé a dopředu slibovat divákům, že uvidí nejlepší filmovou bitvu všech dob byl vážně přešlap, na který si již delší dobu dosti bezradní tvůrci definitivně naběhli. Osobně nejsem fanouškem válečných scén a akčních kousků, ale porovnávat tohle s povedenou, sugestivní Bitvou bastardů nebo bitvou o zeď a ještě tvrdit, že tohle předčí vše dosud viděné, je už naprostá ztráta soudnosti. Nechci kazit dojem těm, kterým se zakončování seriálu líbí (nebo tento díl ještě neviděli). Za mě osobně však musím říci: "Tento způsob zimy zdá se mi poněkud nešťastným." Hra o trůny, kterou jsem dříve znala, je už zkrátka nějaký čas mrtvá. Obávám se, že už nadobro. ()

Reklama

Eliott 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přiznám se, že jsem od této bitvy očekával mnohem víc. Hlavně bych vytknul celou řadu nelogičností a teleportaci postav jako například Arya která se snesla z nebes na záda Nočního krále, Jorah který se najednou objevil u Danny (jako na zavolanou opustil svoji pozici a prošel celou linií nemrtvých) a nebo zcela obklíčený Snow uprostřed asi 1000 nemrtvých. Ghost tu opět byl jen na efekt a strategie asi tvůrcům nic neřiká a nebo nám chtějí ukázat, jak jsou Jon Snow, Tyrion a Danny neschopní? Přehodnocení po shlédnutí celé série: Kéž by tuhle bitvu nikdy nenatočili. Naštěstí tam však stejnak není vůbec nic vidět. 😅 Nepochopitelné, jak může být vůbec něco takového srovnáváno v jakémkoli smyslu s Pánem Prstenů. Snad jen co se týče čísel, ale v žádném jiném ohledu nelze. Opět odebírám hvězdu. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím je to přesně takové, jaké jsem čekal. První dva díly trošku zahřívací a pak monumentální bitva, která nás posunula opět blíž ke konci. Vůbec si nedokážu představit, co by se muselo stát, aby se mi tenhle seriál přestal víc líbit a těch trollů a zoufalců, co sledují a komentují každou sérii a dávají jí odpad, jen, aby se trošku odlišili, protože mají sami nějaký komplex, nebo v životě nic nedokázali, těch je mi vážně moc a moc líto. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Audiovizuální žranice, na kterou jsme čekali dlouhé roky a bezkonkurenčně nejlepší bitevní scéna od Pána prstenů, které k dokonalosti chybí jen ona prstenovská kamerová elegance a méně roztěkaný střih. Mrazení po zádech, zadržování dechu, tma, napjaté ticho střídající řev mrtvých a burácející Djawadiho hudba. Nevím vlastně, co od bitevní epizody televizního seriálu chtít víc, za mě královská spokojenost. Vzkaz pro ty, kteří řvou, že je to moc tmavé: nečumte na to za bílého dne na notebooku. ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Před odvysíláním epizody vypsaly české i světové sázkové kanceláře kurzy na to, kdo v této epizodě přežije a kdo zemře. (Duoscop)
  • Natáčení Bitvy o Zimohrad zabralo štábu se 750 lidmi v nepříznivých podmínkách celých 11 týdnů. Točilo se pouze v noci, v teplotách pod nulou s častým deštěm nebo sněžením. (Geralt z Rivie)
  • Epizoda stála cca 15 milionů amerických dolarů. (asdfasdf)

Související novinky

Hra o trůny dostane dvě další série

Hra o trůny dostane dvě další série

01.04.2020

Od konce osmé řady seriálu Hra o trůny už uběhlo několik měsíců, nespokojenost fanoušků ale byla po finále tak velká, že to jeho tvůrci schytávají na sítích dodnes. A zatímco David Benioff a D. B.… (více)

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

Hra o trůny ovládla nominace na Emmy 2019

17.07.2019

Nominace na ceny Emmy 2019 byly včera oznámeny a kabelovka HBO se po loňském roce, kdy ji Netflix v celkovém počtu nominací předběhl, opět ujímá trůnu. A lví podíl na tom má pochopitelně závěrečná… (více)

Reklama

Reklama