Reklama

Reklama

V úsilí najít dárce plic pro svou dceru, se manželský pár dostává do nebezpečných vod... Každý den Paul Stanton, úspěšný okresní advokát ze Santa Fe a jeho manželka Diana čekají s novou nadějí, že se najde dárce plic pro jejich dceru Chloe. Dcerka má zřídkavou degenerativní nemoc a je na dlouhém seznamu čekatelů na dvojitou transplantaci plic. Nemoc se zhoršuje a Paul je v zoufalství ochoten riskovat všechno, jen aby zachránil své dítě. Dozví se, že v Mexiku existuje doktor, který by mohl Chloe zachránit. Ale když  za ním přijede, zjistí, že doktorovi dárci jsou vlastně nedobrovolné oběti a jeho činnost je kriminální. Paul se ocitl na životní křižovatce: má zastavit nelegální operace a zachránit tak stovky životů nebo zachránit život své dcery … (TV JOJ)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (175)

claudel 

všechny recenze uživatele

Filmová výzva v karanténě - oblíbené herečky, Diane Kruger. Depresivní, smutné, drsné, bolestivé a do nebe volající. Morální dilema pro právníka vystiženo nejlepším možným způsobem. A žádná taková morální dilemata bych nikdy v životě osobně řešit nechtěl, jelikož jejich vyústění je pouze a jen špatné jakýmkoli způsobem. Islandský režijní mág opět vykouzlil precizní filmové dílko, které rozhodně stojí za zhlédnutí. Poukázal na smutná fakta, jež pravděpodobně nemají potenciál ke změně k lepšímu. Je mi z toho nesmírně smutno. ()

Autogram 

všechny recenze uživatele

Nepozeralo sa mi to vôbec ľahko, aj zlé sny mi privodilo. Zúfalosť vo filme od začiatku až do úplného konca, aj keď bol príbeh vyrozprávaný napreskáčku, sa nevidí ani v najtemnejších hororoch. A ten beznádejný koniec s výberom medzi dvomi možnými tragickými závermi... Filmársky zvládnuté dobre, len škoda pár hluchých miest a prehnaného správania Mexičanov, trochu sa mi nechce veriť, že je to až také divoké. ()

Reklama

IceQueen 

všechny recenze uživatele

Celá dejová linka pozostáva zo sledu násilne poskladaných dielikov, ako keď sa snažíte spojiť dva nepasujúce kúsky puzzle, nemáte už nervy hľadať ten správny pár, ktorý do seba s ľahkosťou zapadne a tak po nich dobre pobúchate päsťou, aby ste im trochu pomohli. Film je o morálnych hodnotách a jednom naivnom a zmätenom chlapíkovi, ktorý mal pri svojom mexickom výlete viac šťastia ako rozumu, aj keď... ()

zdenny 

všechny recenze uživatele

Majetný otec odjíždí do Mexika sehnat orgány pro transplantaci své dcery. Vidí, že existuje i jiný, daleko chudší svět, ale že i v něm mají lidé právo žít. Proto řeší dilema, jestli má "obrat" o orgány jiné živé dítě, i přesto, že jeho cíl je ušlechtilý - a to zachránit život své smrtelně nemocné dceři. Zpočátku je volba jasná, jak se ale člověk rozhodne po nových životních zkušenostech? ()

DannyBoy80 

všechny recenze uživatele

Solidní triler dojiždějící hlavně na necharizmatičnost hlavního představitele. Zbytek je ok, hlavně téma. Filmů o nelegálním byznysu s lidskými orgány moc není a tento byl natočen vcelku dobře. Bohužel hlavní hrdina je příliš nemastný neslaný a rovněž by se do tohohle filmu hodil Benicio Del Toro. 75% ()

Galerie (16)

Zajímavosti (1)

  • Napriek tomu, že sa veľká časť filmu odohráva v Mexiku, celá snímka sa natáčala v USA, konkrétne v Las Vegas a Santa Fe. (Laslo)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno