Reklama

Reklama

Terminator Genisys

  • USA Terminator Genisys (více)
Trailer 1

Budoucnost je temná. Soudný den v devadesátých letech minulého století zlikvidoval polovinu lidstva a ti, kdo přežili, se od té doby snaží marně vzdorovat počítačovému systému Skynet. Nejsilnější hnutí odporu se zformovalo kolem Johna Connora (Jason Clarke), jenž pro Skynet představuje největší hrozbu. Problém má vyřešit Terminátor, stroj na zabíjení s lidskými rysy (Arnold Schwarzenegger), kterého Skynet vyšle do minulosti, aby zabil Connorovu matku Sáru (Emilia Clarke) dřív, než svého syna stihne počít. Jenže i lidští rebelové mají přístupu ke stroji času a za Sárou pošlou vojáka Kylea Reese (Jai Courtney), aby ji pro změnu chránil před Terminátorem. Až do tohoto okamžiku se výše uvedený popis shoduje s dějem prvního dílu. Návratem do roku 1984 však dochází k zásadnímu bodu obratu. Kyle Reese zjišťuje, že Sára není bezbranná a vyděšená servírka, ale pořádná ranařka, kterou žádný Terminátor nemůže vyděsit, zvlášť když jí jeden takový stroj už pár let dělá společníka a ochránce. Jenže tahle zdánlivá výhoda může být k ničemu, protože Skynet má „prsty" všude a rozhodně chce zabránit tomu, aby tahle nesourodá trojice namalovala lidstvu růžovou budoucnost. (Cinemart)

(více)

Diskuze

Gladiator15

Gladiator15 (hodnocení, recenze)

On sa v prvom rade vôbec nehodí do tej role. Neviem kedy a kde by si Kyle Reese nabral takú postavu :D

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jaj, skoro som zabudol, ze podla teba je Die Hard 5 skvely film. Je vtipne ako ti vadia debilovia zo serie FF a totalne vypatlane postavy v Die Hard 5 vratane Willisa, su podla teba v poriadku. :))

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

stuntmanMIKE

stuntmanMIKE (hodnocení, recenze)

Lacike , m.a.t.o.

Lacko... mne to nehovor. Ja si inak neviem vysvetlit tychto mladych hosanov vo filmoch do ktorych vobec nepatria a nevedia hrat... co tam robia ? Na chlapov asi dojem nie...

 

m.a.t.o.: 21 storocie... cele zle. Nasinec s chlpatou hrudou neni v kurze...co ti poviem ? Bol som v kine na Jurskom svete a davali trajler na tu kokotinu striptizovu s Tautumom ... to si mal pocut tie komentare tych zenskych...

na příspěvěk reagoval m.a.t.o., Lacike

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Jenže to není jenom tady, ale všude ho všichni nenávidí a naopak si všichni všude užívají tu sestavu debilů z FF - to jenom ty s tim máš pořád problém a máš potřebu cpát FF tam kam se to nehodí. Už se s tím smiř - u FF si v menšině.

 

A tady nejde o Oscara - pokud hraje v akčních filmech, tak by měl mít charisma a mělo by se mu dát fandit a to u něj nehrozí. Všichni řeší akční scény, ale to že se těm mladejm debilům nedá fandit už se řeší míň.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Tyrese je afro-american. Nanho si nikto nedovoli, lebo by dotycneho hned obvinili z rasizmu...ale na Jaia si mozeme zanadavat bez starosti :))

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

S.W.A.T

Tohle jsem dělal asi 15, že jsem hejtoval herce a jakože jsem si pak dospělácky užíval, jak jsem drsnej. Netvrdím, že je to nějakej oskarovek materiál, ale je poměrně komický, jak mu tu nikdo nemůže přijít na jméno, a pak ale plno lidem přijde vtipná sestava totálních debilů ve FaF a ještě tomu dávají plnou palbu. Popravdě si v poslední době dost užívám, že do jakýkoliv diskuze přijdu, každej tam někoho hejtuje a k smrti nenávidí:)

na příspěvěk reagoval S.W.A.T, Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Tyrese byl v pohodě v The Take nebo Waist Deep. Kdyby ve FaF exnul, slzu bych neronil.

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

vegetol.mp

Protože Tyresův výkon je hodný Oscara vedle výkonu tohohle debila a to jsem vyděl jen trailery a už se mi jeho přítomnost hnusí. Sral mě i ve Spartacovi a jeho smrt jsem si tam vychutnával.

 

A pokud tohle má být nová generace Hollywoodských herců, tak to jde pořádně do prdele - doufám, že všichni brzo zmizej a příjdou zase pořádní herci.

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Mě jen baví, jak si dycky dav někoho vyhlídne a pak na něm nenechá nit suchou:)) Já mám pocit, že Courtney zabil i JFK. V Reacherovi byl náhodou super. Proč takovou čočku nedostává třeba Tyrese, za nejvíc čuráckej výkon roku ve FaF 7???

na příspěvěk reagoval Lacike, S.W.A.T, m.a.t.o.

m.a.t.o.

m.a.t.o. (hodnocení, recenze)

Lacike

Ked uz je taky killer serii, tak ma napadlo, ze preco ho Besson neobsadil do nového Kuriera ako Franka Martina. Ved je to podobny xicht ako Ed Skrien.

na příspěvěk reagoval Lacike

vegetol.mp

vegetol.mp (hodnocení, recenze)

Lacike

Jakože přijde do studia, řekne, že chce roli v  novým Terminátorovi a oni padnou na prdel a tu roli mu dají, jó?

na příspěvěk reagoval Lacike

Lacike

Lacike (hodnocení, recenze)

ywo666

Ty ako fanusik knizneho Reachera by si na neho mal byt nasraty za filmoveho, ktory sa na toho knizneho vôbec nepodoba. :)

na příspěvěk reagoval vegetol.mp

S.W.A.T

S.W.A.T (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Tak přiblížil se ke dvou a obě jsou teď totálně v prdeli - na tom něco bude.

 

To že nemá charisma, velkou hlavu a osobně ho z duše nenávidim (a to jsem myslel, že teplouše z Twillight nic nepřekoná) do toho neberu. Strhává mi automaticky 4 hvězdy, uvidíme co zmůže Arnie.

na příspěvěk reagoval m.a.t.o.

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

m.a.t.o.

Paradoxne Jai mal dobrý začiatok kariéry. Na rozdiel od Kellana Lutza, Liama Hemswortha, Taylera Launtnera a podobných sráčov nezačínal v Twiligte/ine podobnej chujovine. Aj v Spartakovi aj v Jackovi Reacherovi podal solídny výkon. Až potom to šlo trochu dole vodou.

na příspěvěk reagoval Lacike

ywo666

ywo666 (hodnocení, recenze)

j.linhi

Tak ovplyvní to Arnieho kariéru. Čiastočne. A film u nás ešte nebol, videli ho iba vyvolení. Takže ťažko sa budeme baviť viac k veci. Alebo nahoď tému, ktorú môžeme riešiť miesto toho.

Související novinky

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

Miguel Sapochnik opouští Rod draka

01.09.2022

Režisér Miguel Sapochnik, mimo jiné tvůrce nejlépe hodnocených epizod Hry o trůny, se původně do světa Západozemí vracet nechtěl. Museli ho nakonec přemlouvat scenárista Ryan Condal a autor předlohy… (více)

Terminátor v kinech narazil

Terminátor v kinech narazil

03.11.2019

Den zúčtování je tady a Terminátorovi k vítězství tentokrát nepomůže ani Sarah Connor. A byť nemám nejmenší tušení, jestli ta věta ve skutečnosti dává smysl, protože tahle značka upřímně nikdy nebyla… (více)

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

Prequel Sopránových se hýbe kupředu

05.07.2018

Fanoušci kultovního seriálu Rodina Sopránů mohou být klidní. Tedy, jak se to vezme. Prequelový film o mafiánské rodině v čele se zesnulým Jamesem Gandolfinim (Pravdivá romance, 8 MM) se po rocích… (více)

Terminátor po mexicku?

Terminátor po mexicku?

22.11.2017

Tim Miller (Deadpool) se chystá režírovat nového Terminátora v produkci Jamese Camerona. Zapomeňte na Salvation a Genisys, jež se ukázaly být slepými uličkami. "Šestka" se vydá vlastní cestou a… (více)

Reklama

Reklama