Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beth (Jaime King) chce spolu s manželem (Frank Grillo) oslavit nastěhování se do nového domu, který před pár měsíci vydražili, a tak uspořádají pro pár přátel večírek. Oslavy netrvají dlouho a na prahu nově zrekonstruovaného domu se objevují jeho původní a ne zrovna spořádaní obyvatelé, kteří vůbec netušili, že přišli o svůj domov. Když na sebe obě skupiny nevyhnutelně narazí, začíná nepředstavitelný teror.... (Krouťák)

(více)

Videa (3)

Trailer

Recenze (283)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Kurv.........a !!!! Tak toto bola pecka. Ak sa aspoň trošku viete vcítiť do situácie našich hrdinov tak dostanete presne to co chcete. Ja som mal chuť zabíjať ešte len sa tam pani matka objavila. Pripomínala mi vychovávateľku zo škôlky ktorá ma neustále nútila jest mliekovú polievku. Komu sa páčil film LAST HOUSE ON THE LEFT alebo nemenej slávny I SPIT ON YOUR GRAVE, určite si príde na svoje. Celý film budete držať palce partii, ktorá je pod tlakom psychicky narušenej rodinky. Nemenej narušenej ako v seriály Tisíc a jedna noc. ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

Bohužel - tady nebylo komu fandit. Oběti i záporáci to totiž průběžně mrvili všichni stejně, jako kdyby se na mě domluvili. Na každý zajímavý a uvěřitelný dějový zvrat připadal minimálně jeden WTF moment, takže výsledkem je, s odřenýma (a vařící vodou vypláchnutýma) ušima, jen tříhvězdičková plichta. A ta vychvalovaná psycho-maminka se může jít bodnout! Na svoje děcka se vytahuje: „Co jsem vás celý život učila?“ nebo: „Dodržovat pravidla je pro přežití důležité“ a přitom sama vrší jednu chybu za druho! Například ani nenechá svázat všechna rukojmí (pravidlo č.1 z příručky Psychopatem snadno a rychle!), takže jí pak zajatci běhají po baráku jako vzteklé veverky a zbytečně dělají, v té už tak dost prekérní situaci, ještě větší bordel. Ale jedno musím Bousmanovi přiznat. Jak jsem průběžně střídal strany, kterým fandím a střídavě jsem si tu vybíjenou užíval nebo se nad něčím nasíral (nejdebilnější bylo to hraní si na Jigsawa: „Máte na to 30 vteřin nebo vás zabiju obě“), uteklo to jako voda a nějak jsem se, navzdory delší stopáži, ani nestihl nudit. Nicméně, jako opravdu šťavnatou psychopatickou rodinku doporučuji raději tuhle . ()

Reklama

Spooner 

všechny recenze uživatele

Darren Lynn Bousman nám roste v celkem zajímavého režiséra, který až mimo sérii Saw ukazuje svůj pravý potenciál. Mother´s Day je totiž hodně zábavnou, atmosférickou a napínavou jednohubkou, která vás nenechá i přes svojí délku ani na chvilku vydechnout. Celou dobu se tu totiž něco děje a to už pomalu od prvních minut filmu. Bousmanovi navíc vydatně pomáhá výborná Rebecca De Mornay v roli totální psycho matky. Jen škoda, že ke konci už je to po scénáristické stránce až moc debilní. Některé postavy se chovají nelogicky a hodně jich musí zcela zbytečně umřít, protože se přece nesluší nechat v podobném filmu naživu příliš mnoho postav. I tak ale velmi příjemné překvapení a výborná žánrová jednohubka. 70% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době můžu opět s klidem říci, že jsem viděl parádní brutální exploitation. To napětí absolutně zbouralo všechny mé výtky ohledně chování postav. Ty výtky směřují především ke druhé polovině filmu, kde už to chování bylo opravdu za hranicí reálného pudu sebezáchovy. Ke všemu, jak už bývá zvykem, až na jednu výjimku, byly oběti opět neschopní dorazit mučitele. Já nevím, ale kdyby mně někdo mučil, zabíjel kamarády a ohrožoval můj život, tak ho přece ve vhodnou chvíli nepraštím jenom jednou, ale mlátím ho dokud by mi síly stačily, až by byl rozsekanej totálně na maděru. Samozřejmě tady to opět odflákly, aby mohl teror a děj dál pokračovat. Bohužel konec se povedl jen na půl: na jednu stranu nabídnul vynikající zvrat, na druhou stranu už to bylo dost zcestný a přehnaný. Nicméně nadprůměrná hororová a exploitová podívaná, takže šup s ní do mých TOPek. 80% ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zdánlivě nic nového pod sluncem. Banda kriminálníků obsadí dům, jehož obyvatelé si vezme coby rukojmí a snaží z nich dostat peníze, pomocí nichž by mohli překročit hranice. Jenže tenhle film má neustálé tempo, pořád se něco děje, psychologické roviny se střídají s těmi brutálními a funguje i napětí. Casting vyšel na výbornou a dominuje psychopatická Rebecca De Mornay v roli Mámy. A konec? Naprosto perfektní a i přes avizovaný začátek naprosto překvapivý. Alespoň pro mě. 90% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (7)

  • Jaime King si počas tretieho dňa nakrúcania zlomila kostrč. (U_S_O)
  • Keď Ike (Patrick John Flueger) vezme Beth (Jaime King) k bankomatu, je vidieť meno Wichita Bank. Film bol inšpirovaný skutočným zločinom, ktorý sa stal vo Wichite v Kansase: Dvaja bratia sa vlámali do domu, len aby ich prekvapil majiteľ, jeho priateľka a ich priatelia. Bratia obete olúpili, znásilňovali ich a mučili a potom všetkých okrem jedného zavraždili. (Arsenal83)

Reklama

Reklama