Reklama

Reklama

30 dní dlouhá noc: Doba temna

  • USA 30 Days of Night: Dark Days
Trailer

VOD (1)

Téměř rok uběhl od chvíle, kdy upíři zdecimovali obyvatelstvo aljašského města Barrow. Stella, která tenkrát přišla o manžela, od té doby cestovala po celém světě, aby ostatní přesvědčila o existenci upírů. Když jí skupinka ztracených duší nabídne uskutečnit odplatu na samotné upíří královně, Stella se vydává na misi, která má jediný úkol: Zastavit zlo dřív, než se znovu odhodlá k útoku. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (226)

berusche 

všechny recenze uživatele

LEHKÝ SPOILER: Oh!!! 30 minut dlouho na tuhle krátkou, i když nepopíratelně temnou, pointu! Upíři mluví jazykem, jenž zná pouze hrstka vyvolených a ty zuby jsou tak příšerný, že z nich nejde ani strach, a zakrvácená trička si aktéři mohli asi tak 3x za film převlíct! No ono se vůbec tou krví nešetřilo, ale nevím, jestli ku prospěchu. A ten závěr? To má být jako neotřelé? To je zbytečné, zombie se dávají do béčka, ne do hororů o upírech, a to i přes echo, které na tuhle bombu dostanete v polovině filmu, abyste nakonci nebyli překapeni. Já byla, ale spíš tím, proč je hlavní hrdinka nutně v některých záběrech za zenitem a co do krásy taky moc nepobrala. Že by to nikdo hrát nechtěl? ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Ľuďom zo Stage 6 by mi zakázať točiť sequely k filmom...pretože aj dobre rozbehnutú látku vedia zničiť svojimi "trademarkami" - nechutne digitálna krv, idickosť postáv, žiaden scenár, samozrejme hore bez musí byť...preto je 30 Dní Dlhá Noc: Doba Temna neúctou k dokonalej jednotke...až by som si prial aby to bol radšej nejaký iný céčkový horor..a nie 30 dní... ()

Reklama

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Absolutně nechápu, co tohle mělo společného s bezkonkurenčím prvním dílem.. Zjev upírů ubohý, zklamalo mě ,že už umí s lidmi komunikovat, atmosféra Los Angeles se nedá porovnávat s ledovou Aljaškou a herecké výkony...škoda mluvit. Nevím, proč tento hnus nese název 30 dní dlouhá noc: Doba temna, když v LA žádná noc netrvá měsíc. A když dají do tak dlouhé stopáže (bylo to tak hrozné, že už jsem se nemohla dočkat, až to skončí) nějakou tu erotickou scénu, myslím, že tím nezvýší hodnocení diváků (alespoň doufám). Kdyby to byl pořádný horor, tak proti takové scéně nic nemám, ale podle mě se to vážně nehodilo. A pokud si tím někdo kompenzuje tu hrůzu okolo, tak to potěš. ()

ivan bohatyr 

všechny recenze uživatele

Tohle by měli přejmenovat, protože to s filmem 30 dní dlouhá noc nemá vůbec nic společného. Na tento původní skvělý a mistrovský horor navázat tímto slabým akčňákem ve stylu Blade, za to bych dával na měsíc do basy. Ne že bych měl něco proti Bladovi, ale v tady se nedočkáte ani světelných kulek, ani motanic s "napůlupírem" ani Wesleyho Snipese běsnícího s meči. Stručně řečeno není to nic extra, dívat se na to sice dá, ale každopádně obrovsky zklame všechny ty, co věří, že uvidí něco ve stylu stejnojmenného hororu z roku 2007. ()

Thomassi 

všechny recenze uživatele

Pokračování veleúspěšného upířího nářezu. Děj se z polárního kruhu přenese do Los Angeles a odehrává se přesně rok poté, co hlavní hrdinka Stella přežila masakr. A už od začátku to působilo akčním stylem, zvlášť ta scéna na přednášce, jak Stella krásně vychcala ty dva upíry (možná nejlepší sekvence filmu). Řeknu to asi takto, nebýt luxusní jedničky a kdyby se to hlavně nejmenovalo, tak jak se to jmenuje, je to nadprůměrná práce s dobrým dějem a nejakou tou nechutinkou a já dám 4*. Bohužel to odkazuje na předchozí díl, jmenuje se taky po prvním dílu (i když ani nevim proč), a jako porovnání je to mnohem horší. Stejně jako většina tady taky musím souhlasit, že Kiele Sanchez se do té role Stelly fakt moc nehodila. Když ale nejakým omylem v úvodu neuslyšíte název filmu, možná si to užijete. Já jsem se celkem bavil. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (8)

  • Krev, která byla ve filmu pita, byla směsí grapefruitu a brusinkové šťávy. (Terva)
  • Veškerý déšť ve filmu je skutečný. (Terva)

Reklama

Reklama