Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

xzajox 

všechny recenze uživatele

Už od začiatku som vedel, že viac ako dve hviezdy tomu nedám. Začiatok gýčovitý, trápne účelový, absolútne neprirodzený a teda som mu neveril. Čo nasledovalo ma takmer donútilo film nedopozerať. Logické chyby, zbytočné scény (WTF, scény so sledovaním a resuscitátorom na klinike). Ale aby som len nekritizoval, základná idea je ok, aj keď nie úplne originál. Posledná časť filmu sa už celkom dala a herci mi ani trochu nevadili, ale to je asi všetko. Scénár je asi najväčšou slabinou, bol odfláknutý. Idem si nakrémovať čelo, lebo ho mám po tomto snímku riadne oplieskané dlaňou. Za mňa 38% - 2* ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Takový ten koncept Hřbitova domácích zvířátek se i přes svou hloupost jen těžko omrzí. Místy jsem přemýšlet zda-li tohle nemá být spíše komedie. Nejvíce udiví, že postavám po jejich probuzení vlastně ani nedojde, kolikátého že vůbec je a že si tím pádem několik dní vůbec nepamatují co vlastně dělaly :) Keanu v roli vědátora, který chce zpět za každou cenu svou rodinu parádní. Nemusí hrát v dobrých filmech, stačí když jsou zajímavé. Hodnocení pro zábavnost vyženu výše. 50% ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„TOHLE JSOU LÍHNĚ. MŮŽU V NICH NAKLONOVAT LIDSKOU BYTOST?“ … „TECHNICKY VZATO, ANO....“ /// Zajímavej (i když… ale to je jedno) nápad. Je to ovšem šitý horkou jehlou, takže často dvě chytrý hlavy řeší za pochodu věci, na který by jindy potřebovali kus života. (Z toho je mi jasný, že třeba já bych nikdy nikoho nevoživil…) Drží si to svoje vypravěčský tempo a vlastně není možnost nějak „zrychlit“ nebo strhnout. Je to dlouho takový tklivý… vědecký… drama. Nakonec se trochy vzruchu dočkáme, ale jde hlavně vo ponaučení (asi teda), že tyhle kousky doma nemáme zkoušet. Páč tolik chytrejch hlav… ano, i tady jsou nakonec dvě málo prostě v obejváku dokupy nedáte (ne vole, na toho paroháče nade dveřma bych nespolíhal!). Taky je zajímavý, jak málo tady hraje lidí… (jako postav). Tož taková jednohubka… Spíš nezávadná. /// NĚKOLIK DŮVODŮ, PROČ MÁ SMYSL FILM VIDĚT: 1.) Při neurálním přenosu se mi zašmodrchávají neurofibrily. 2.) Zjistím, jak v praxi vypadá, když se vymaže disketa. 3.) Píchám s umělákem. 4.) Thx za titule „lokeš“. /// PŘÍBĚH *** HUMOR ne AKCE * NAPĚTÍ * ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Asi každý kdo viděl trailer, tak je mu jasné jakým stylem se bude příběh vyvíjet. Ovšem nejvíce na Dokonalých replikách právě zamrzí plochost celého příběhu. Zatímco, tu máme sci-fi, které dokáže skvěle pracovat s příběhem o umělé inteligenci a klonování. Repliky nic z toho prakticky nemají. Ani nechtějí. Je to příběh jednoduchý, který má jasně danou cestičku a po té si jde. Neodbočí ani jednou a tak můžeme čekat za hodinu a půl dva zvraty, několik akčních scén a vlastně nulové emoce. Nejvíce tedy zamrzí nevyužitý potenciál celého nápadu. Který místo toho, aby udělal thriller s emocemi. Možná s hororovým nádechem. Posílá film do béčkových vod, kdy otec rodiny se snaží vzkřísit svojí rodinu. Navíc příběh končí i jednoduše a hloupě. Keanu Reeves sympatický jako vždy, ale Dokonalé repliky nejsou ničím jiným než nevyužitým potenciálem na zajímavý sci-fi příběh. Sterilita a nudnost děje vás provází bohužel celý film. (40 %) ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Pokud pominu, že scénář je ušitý hodně horkou jehlou, tak je tu největším problémem Reeves. Ten se na podobné role vůbec nehodí a pokud se snaží hrát hromádku nervů či nešťastného otce, tak působí směšně. Ale tady se vlastně nenašla žádná poloha, která by mu sedla. Neohromí ani technická stránka věci, což platí zejména pro okopírovaného robota. Film, který nemá nic, co by stálo za zapamatování. 30% ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)
  • Natáčelo se v Portoriku (griph)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno