Reklama

Reklama

Dokonalé repliky

  • USA Replicas (více)
Trailer 1

Neurovědec William Foster (Keanu Reeves) je už jen krok k tomu, aby přenesl lidské vědomí do počítače, když se mu náhle život zcela zhroutí. Jeho žena a děti tragicky zahynou při autonehodě. V zoufalé snaze přivést je znovu k životu, přemluví William svého kolegu (Thomas Middleditch), aby jejich těla tajně naklonovali a vytvořili dokonalé repliky. William ovšem záhy čelí Sophiině volbě – musí rozhodnout, kteří tři z jeho nejbližších budou žít dál. Všichni čtyři totiž naklonovaní být nemohou... (Magic Box)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (136)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Začátek nastartoval naprosto fantasticky dramatický děj celého filmu. Všechno, co mělo na diváka fungovat, fungovalo. Kdo si chcete opravdu užít celé filmy, zásadně nečtěte zdejší obsahy!!! Ty vyspoilerují takřka všechno ... Tyhle Dokonalé repliky na mě zapůsobily tak silně, že jsem je po zlomovém okamžiku události a nápadu, jak to všechno ututlat a vrátit do normálu, chtěla vypnout. Tak strašná byla pro mě představa, co bude následovat. Vcítila jsem se do někoho, kdo v jednom okamžiku ztratil komplet všechno. A ten žaludek, který musel mít, když se rozhodoval, co dál ... ()

majo0007 

všechny recenze uživatele

Keanu ako moderný Viktor Frankenstein oživuje svoju rodinu, v závere niečo z Ja, Robot. Zdalo sa mi to celé tak nejako narýchlo zlepené, ale keď si spomeniem na posledné Reevesove "herecké výstrelky", tak toto ešte celkom ušlo. Thriller čakajte až v závere, keď si pre jeho tajné genetické výtvory prídu chlebodarcovia. Popkornová jednohubka jak vyšitá. ()

Reklama

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $30miliónovTržby USA $4,046,429Tržby Celosvetovo 8,664,000▐ Keanu Reeves zas stúpil do riadnych sračiek, to ako nečíta scenáre predtým než sa do niečoho pustí. Prvá tretina filmu je úplne na brak, tam sa prehráva asi vo všetkom, fakt dosť mimo. Potom sa to trochu ustáli v nejakých medziach ale v každom prípade ide o dosť prúser, ktorý úrovňou nemá ani video film. /25%/ ()

Torgal 

všechny recenze uživatele

Toto bolo fakt divné. Dve tretiny filmu sa riešia technické detaily klonovania ľudí, čo je vec ktorú všade inde vyrieši minútová montáž a pokračuje sa zaujímavejšími témami. Napríklad jeho morálnymi aspektami, ktoré sú tu len načrtnuté. Celý čas som navyše čakal, ako chce Keanu úspešne zakamuflovať pred svetom a svojimi výtvormi to, že na pár týždňov akoby prestali existovať. Ukázalo sa, že nijak a že nemal v tomto žiadny plán. V poslednej tretine sa to náhle zvrtne do uponáhľaného akčného finále, kde sa celú rodinu všetci snažia zabiť a smutnou čerešničkou na torte je ten najúbohejšie animovaný robot, akého som za posledné roky videl vo filme. Škoda, z tohto námetu mohlo byť zaujímavé hĺbavé sci-fi, no nudná réžia a hlúpy scenár tento potenciál zazdili. 5-/10 ()

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Šíleně divné béčko, které nebýt Keanu, tak ihned zapadlo do zapomnění ještě v době svého natáčení. Keanu může děkovat, že se před pár lety upsal na Johna WIcka, jinak je to od něj v posledních letech jedna tragédie za druhou, a to i včetně jeho hereckých výkonů. Těžko se rozepisovat víc o tomto filmu, když děj je dost bizardní, děj nevysvětluje ani základní principy fungování daných experimentů a hlavní postava se chová jako úplný blázen. Rozpočet zřejmě padl celý na obsazení Keanu, jelikož CGI roboti jsou ultimátní tragédie, ještě ke všemu vizuálně kompletně obšlehnutá z Já, Robot a která by neobstála ani v tomto o dost starší filmu svým zpracováním neobstála. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Ve 34. minutě visí u vchodových dveří ve Williamově (Keanu Reeves) domě reklamní plakát pařížského vydavatelství a tiskárny F. Champenoise od Alfonse Muchy. (Korsak)

Reklama

Reklama