Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Wolverine (Hugh Jackman), nejslavnější hrdina ze ságy X-Men, se v novém, výpravném akčním dobrodružství podívá do současného Japonska. V pro něj zcela neznámém a nesrozumitelném světě se střetne se svou největší nemesis. Z nelítostné bitvy na život a na smrt odejde navždy poznamenaný. Prvně v životě se cítí zranitelný, ocitá se na samé hraně svých fyzických a psychických možností. Zdaleka nebojuje jen se smrtícími samurajskými meči, ale i s vlastní smrtelností. Z těchto vnitřních a vnějších bojů pak vyjde mnohem silnější, než kdy býval. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Uživatel dragon94 smazal svůj příspěvek.

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

Jinak mě teď napadlo, co je podle vás víc neznočitelný. Adamantium nebo vibranium?

na příspěvěk reagoval dragon94

jh666

jh666 (hodnocení, recenze)

dragon94

Asi je jedna věc, která přesekne adamantium, a to rozpálený adamantium, K tomu druhýmu fakt nevím.

Chipsonator

Chipsonator (hodnocení, recenze)

dragon94

No nikdo z nás asi nezná chemické vzorec adamantia a to při jakém zahřání jednoho adamantia se krájí druhé :D Jinak proč 2 rukama? Protože tak správný Samuraj drží svou katanu :D

na příspěvěk reagoval dragon94, dragon94

ACzeMiky

ACzeMiky (hodnocení, recenze)

Jasně že ne. Adamantium po ztvrdnutí ani nejde znovu roztavit a je prakticky nezničitelné, jak bylo řečeno ve filmu... Prostě se mu zavrtal do těch jeho kostnatých drápů a nějak mu vysával tu jeho schopnost (dost blbě udělaný)...

na příspěvěk reagoval dragon94

LizianShaw

LizianShaw (hodnocení, recenze)

Ale je tu co probirat uz asi 5 stranek se tu bavime o tom  jestli z nej vycucal Adamantium nebo ne. :D

na příspěvěk reagoval jh666

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

ManOfPhoenix

Jo stejně jako Lásku a smysl života na TDKR .. dabingy na MOS a historii piv a pivovarů na Dexterovy..  ;)

 

Teď vážně to ti tak vadí ten chvilkový odklon od diskuze?? Když není teď co probírat ohledně toho filmu tak jsme se nějak samovolně dostali k téhle diskuzi... to ovšem neznamená že pokud máš něco k filmu tak to sem nemůžeš napsat... Neboj je to pořád primárně diskuze o Wolverinovy. ;)

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

To ano spoustu menších příběhů a skvělá hratelnost .. která opravdu ani neomrzí ... ale ve finále je to celé stejné a stačí si jen poslechnout jak to nakonec skončilo... On to ani konec není protože to pak pokračuje dál je to nekonečné dobrodružství .. občas si to zapnu a hraju, ale po nějakých 60ti hodinách už jsem se k tomu potom nevrátil... nebo aspoň né na nějak dlouho... Je to výborná nekonečná hra... hratelností i příběhem je to většinou pořád dokola ... a přitom pořád nové a jedinečné.

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

j, jenže ve Skyrimu nikdy nešlo o hlavní příběh, ačkoliv je taky obstojný. Já už teď taky docela vím, jak to dopadne, ale stejně se na další pokračování mých dobrodružství těším. Tam jde o komplexnost a živelnost toho světa, objevování různých úkolů, parádní hratelnost a inovativnost. J, i když i na tuhle hru se snáší kritika z různých pamětníků Oblivionu či Morrowindu, je to super :) Normálně taky upřednostnuji příběh především, ale tady tahle hra mě nějak dostala, i tou kupou příběhů, menších i větších :)

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

Jo to já skyrim taky přestal hrát a už jsem se k tomu nevrátil stačilo mi že mi brácha řekl jak to skončilo a nějak mě to neláká ... ikdyž jsem měl postavu severského bojovníka jménem Thor :D

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

ACzeMiky

Jo to máš pravdu .. co se týče Deus Ex .. tak mě to také dost baví ale že by to bylo lepší než mass effect ?? no to nevím Mass effect 2 je úžasným dílem ..ta závěrečná mise je naprosto dokonalá rozhodovat o tom kdo kde jak bude velet .. navíc postavy jako Jack nebo Miranda jsou neuvěřitelně zajímavý ... ME 3 je zase neuvěřitelně emočně a epicky silný (hlavně když člověk hraje od prvního dílu ).. Obětování mordina jak si nahoře ve věži začal zpívat :( (či verze kte ho zastřelíte to je neuvěřitelně smutný jak se pak plazý k tomu aby to dokázal a nakonec to nezvládne)... nebo když ta Kroganka měla ten proslov jak se všichni hádali a ona řekla: A dost! ... Podle mě mass effect 3 postupně po kapitolách uzavírá všechny příběhy z trilogie ... Navíc skladby jako Leaving Earth nebo An End once and for All ... jsou neuvěřitelné. :-))

na příspěvěk reagoval ACzeMiky

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

jasně, ty nemáš rád zbytečné věci, já ovšem nemám rád i věci, které jsou příliš zdlouhavé. Nebo na mě alespoň tak působí. Ale FC3 ještě určitě zkusím, nejdřív bych ale měl dohrát ten Skyrim. Onehdy na podzim jsem to přestal hrát kvůli jiným hrám a už jsem se nikdy nevrátil :D Nahráno nicméně alespoň těch 55 hodin, no

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

na Relevation mě děsně iritovala že jakmile jsem se stal hledanej tak zaůtočili na naši základnu .. a to rozestavování vojáků a tak bylo děsně otravné .. nápad dobrej .. ale někdy se mi stalo že jsem nepřítele sejmul hned a někde jsem mohl stavět jak moc sem chtěl a stejně jsem to nedokázal....

Na Brotherhood mě bavilo prostředí Říma je to fakt nádhera ta antika a všechno navíc byl tam Leonardo.

A Far Cry 3 je narozdíl od AC 3 aspoň smysluplná hra ... je pravda že lovíš pokaždé z jiného zvířete což není reálné .. ale zase vytváříš pomocí toho věci které využiješ a které fakt potřebuješ... nosiče na zbraně, větší batoh, větší zásobník ... tam to dávalo hlavu a patu navíc ta otevřenost byla sice možná až velká ... ale alespoň to bylo zábavné... a mě to ani trošku nenudilo .. kdežto jak říkám na co vyrábět speciální bombu když normální poslouží téměř stejně a nakonec jde vždy jen o to sejmout protivníka.... A na to se většinou používá meč kuše či pistole ... a bez větších problémů sejmeš kohokoliv. A stavba lodi aby byla lepší kvůli 3 krátkým misím.. nebo stavba domu do kterýho stejně v podstatě ani nemusíš chodit...na co?!

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

ACzeMiky

ACzeMiky (hodnocení, recenze)

Ono asi taky jde o to, komu co sedne. Někdo má radši scifi, tak je jasné že ME. Někdo fantasy, tak Zaklínač. Každopádně délkou příběhu a celkově zajímavostí příběhu a jeho hloubkou je pro mě lepší serie Zaklínač. Hratelnostně asi ME. Ale i tak bych našel pár her, které mě bavili víc než ME. Například Deus Ex Human Revolution. Suprová atmosféra, hratelnost i příběh. Ta hra má prostě všechno.

na příspěvěk reagoval dragon94

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

Tak pro mě zažil svůj vrchol ještě dříve, v AC2. Brotherhood jsem prozíval a nebavil mě, Revelations se mi zase líbilo docela dost, hlavně kvůli změně prostředí a vlastně taky pěknému zakončení příběhů (Altaira), ačkoliv na AC2 to samozřejmě nemělo. AC3 jsem nerozjel. Ale když upgraduju PC, určitě si to stejně zahraji, jsem zvědav, jak moc mi budou ty možné chyby vadit. Ale z toho co píšeš nejsem zrovna nadšený, to je pravda. Zase pokud to není potřebné a nemusíš to dělat, je to stále fajn, FarCry 3 je asi úžasná hra, kterou jsem vzdal po pár hodinách kvůli tomu, že ta otevřenost je tam prostě aspoň pro mě přehnaná. Muset si vyrábět po chvilce batohy z 5 druhů zvířat rozesetých po celém ostrově, to už nezvládám. A tam si takto vyrábíš všechno a dost  z toho určitě využiješ. Skyrim, to byl příklad parádní otevřené hry.

na příspěvěk reagoval dragon94

dragon94

dragon94 (hodnocení, recenze)

TheDarKnig

to hlavně v misích ... ale jinak nee ... tam bylo celkem velké prostředí, ale i tak to bylo omezené protože se dalo lozit jen na určité stromy a z nich skákat na jiné stromy .. spíše jde o to proč bych to sakra dělal ?? Ona ta volnost pohybu po čase velmi omrzí ... a takové prvky jako oprava domova, lov zvěře, vyrábění bomb, vyrábění surovin na prodej, .. nebo jízda na lodi (to bylo velice povedené) jsou nakonec naprosto zbytečné.. a jen překážejí. Btw. z věře dostanu kůži z té něco pak můžu vyrobit a potom ji prodat do jiné země a dostat peníze a za ty pak můžu koupit nové dělo na loď nebo postavit lepší komín ... Ale na co ?? Námořní mise jsou tam všeho všudy 3... a stavba domu nemá absolutně žádný vliv na příběh a navíc je to děsně otravné .. protože výroba surovin trvá někdy i 10 minut ... a za těch 10 minut se zase musíš vrátit přes tu velkou krajinu z města do sídla a zadat že to chceš poslat .-. a pak až to za dalších 10 minut dojede do toho místa a prodá se to tak se musíš vrátit a vyzvednout pěníze ... a výroba bomb je pro boj nakonec stejně zbytečná stačí ti standartní a stejně většinou používáš meč kuši nebo pistoli Bombu jsem použil všeho všudy 2krát...navíc výroba speciálních bomb je komplikovaná na suroviny a těch druhů je tam tolik že nakonec stejně všechno se rozprskne vojákům do ksichtu a jinak to na ně nějakej extra vliv nemá....

Assassins creed zažilo svůj vrchol s Brotherhood od té dobi je to jen horší a horší.

na příspěvěk reagoval TheDarKnig

TheDarKnig

TheDarKnig (hodnocení, recenze)

dragon94

počkej, nebylo to u AC3 spíše tak, že se z free-roam hry stala koridorovka. Resp. že ta volnost byla jen vlastně na oko a nijak si ji nevyužil. Myslím, že na to byly stížnosti od hráčů :)

na příspěvěk reagoval dragon94

Související novinky

Aronofsky a motorkář Tatum?

Aronofsky a motorkář Tatum?

15.09.2015

Loňský Noe sice rozdělil diváky na nadšené a trochu zmatené, nakonec ale vydělal 362 milionů dolarů, takže se dá považovat za úspěch. Co chystá režisér Darren Aronofsky (Fontána, Černá labuť) dál?… (více)

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

Marvelácký Ant-Man přišel o režiséra

24.05.2014

Opustit projekt těsně před natáčením je v Hollywoodu nezvyklé, ne však nemožné. Darren Aronofsky takhle nechal na holičkách Wolverinea, Guillermo del Toro se vzdal režie Hobita... a podobně těžké… (více)

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

Další sólový Wolverine nejdřív za tři roky

18.03.2014

Už za dva měsíce se Hugh Jackman posedmé vrátí do role věčně nabroušeného samotáře Wolverinea. Učiní tak v epickém crossoveru X-Men: Budoucí minulost, kde se o osud světa poperou mladé i staré verze… (více)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

X-Men budou čelit Apokalypse(ovi)

07.12.2013

Režisér Bryan Singer přes Twitter oznámil: „X-Men: Apocalypse očekávejte 27. května 2016“. Nic víc, ale to prozatím stačí. Znamená to, že studio Fox chce pokračovat v rozjeté sérii a režisérem bude… (více)

Reklama

Reklama