Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Frank (Rainn Wilson) je obyčejný muž, který nesmírně miluje svoji ženu Sarah (Liv Tyler). Jednoho dne však zjistí, že je mu nevěrná s drogovým dealerem. Proto se rozhodne, že se stane hrdinou jménem The Crimson Bolt a to vše jen kvůli tomu, aby se k němu Sarah vrátila. Překážkou mu není ani to, že nemá žádné schopnosti. Brzy poté se k němu připojí jedna mladá sociopatka jménem Libby (Ellen Page), která pracuje v obchodě, kde prodává komiksy. Její hrdinské jméno je Boltie. (virus10)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (245)

Bachy 

všechny recenze uživatele

Cože? Tohle bylo naprosto neuvěřitelnej a nečekanej zážitek. Ano, není to tak famózní jako Defendor, ale pořád je to zatraceně skvělé. "Super" kope blockbustery do hlav a směje se jim. Originalitu plive sem a pak tam. Byl jsem unavenej ze všech letošních velkých filmů a na Super jsem narazil poměrně náhodou. Tohle je nejlepší film Ellen Page. Bez debat. Na druhou stranu vidím, co dalšího James Gunn vytvořil a o to víc si vážím, že alespoň jednou to vyšlo perfektně. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Když vyšlo Kick-Ass popravdě jsem čekal, že vznikne celá řada napodobitelů ale překvapivě jich bylo minimum (napadá mě jen Defendor) a kvalitou se mu vůbec nevyrovnali. "Super" je podobný ale zároveň jiný. Není tak zábavný, originální, propracovaný ani tak odvázaný a dobře zahraný ale rozhodně je zajímavý. Bohužel mu však chybí ona "coolovost" a popravdě postavy nejsou moc zajímavé ani zábavné aby dokázaly pobavit a nebo se jim dalo fandit. Vznikl tedy film, který je neobvyklý a občas docela zábavný ale žádné překvapení (jako v případě Kick-Ass) se nekoná. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

V poslední době klasické komiksové téma. Outsider, který je slabý jak mentálně tak fyzicky si hraje na hrdinu. Maskovaný pobíhá městem a vyhání zločin. Tady je vše pojato navíc ještě s notnou dávkou pitomosti. Směšné občas ano, surové ano. Právě brutalita je podobně jako v Kick-Ass do očí bijící. Ellen Page se totálně zbláznila:) Šílené co tato mladá herečka předvádí. Kevin Bacon se pro záporné role narodil. Chtěl bych jej teď mít v každém filmu. Gregg Henry a Michael Rooker a hlavně Nathan Fillion jsou režisérovi mazánci. Tedy výborná herecká sestava. 55% ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

KOMENTÁŘ OBSAHUJE SPOILERY!!! Tak tohle bylo divné. Zatímco první 2/3 byly fakt super, plné drsného humoru a ujetých scének, ke konci mi to přišlo moc přehnané a začalo se to brát až moc vážně, což působilo přinejmenším podivně. Navíc se mi vůbec nelíbila smrt Ellen Page, která byla totálně btw a bez emocí. Její postava mě fakt bavila, sexy, věčně nadržená psychopatka. A úplně poslední, dojáková scéna, byla úplně mimo mísu, připadal jsem si jak v úplně jiném filmu. Původně jsem chtěl střelit celé 4*, ale po prazvláštním závěru srážím jednu hvězdu. Mimochodem, taky nesnáším všechny ty sráče, kteří ve frontě předbíhaj a mít hasák po ruce... no, nevím jak by to dopadlo. ()

zdepapepa 

všechny recenze uživatele

Sympatický mix God Bless America a Kick-Ass, který si ale razí vlastní cestu. Je to asi nejčernější komedie, kterou jsem letos viděl, která je však zároveň dost tragikomická. Dozvěděl jsem se spoustu věcí - jak by zhruba vypadalo tažení dvou bláznů s trochu pohnutým morálním kodexem, že mám občas dost černý smysl pro humor a kde že se schovávaly ty hektolitry krve a násilí, které mi chyběly v Guardians of the Galaxy (od stejného režiséra). I přesto však některé scény byly "přes čáru", kde za zmínku určitě stojí cringe humor, na který je asi Rainn "Dwight" Wilson zvyklý z Kanclu ale i jiné věci, tam ale stačí zmínit, že film dostal v Americe hodnocení R. Vzato kolem a kolem je to však prachobyčejná revenge fantasy s "damsel in distress" jako vedlejším chodem, u kterého jsem viděl stejný neduh jako u GBA, tj. velmi malá aktivita, případně úplná neschopnost, policie. ()

Galerie (37)

Zajímavosti (15)

  • Po filmu Slimák (2006) a seriálu PG Porn (od r. 2008) se jedná již o třetí spolupráci herce Nathana Filliona a režiséra Jamese Gunna. (Lorge)
  • Libby (Ellen Page) ve filmu zmínila, že je jí 22 let. Stejným věkem se v době natáčení mohla pyšnit i její představitelka. (KajusaK)

Reklama

Reklama