Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

dubinak odpad!

všechny recenze uživatele

Už nikdy v životě indonéské filmy. Copak jsem tu jediná, kdo dal odpad? Krve dost, ale nad chováním postav jsem jen koutila hlavou. Matička jako ze škatulky si asi šlehla trochu vážnosti a synáček vypadal jako když právě vypadl z Blada. Nelogické, trapné a hlavně o ničem. To není film, to je komunální splaška. ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Pár priateľov smerujúcich do Jakarty, naberie na jednej z púmp mladú, ustráchanú stopárku, ktorá im tvrdí, že bola okradnutá. Keď ju odvezú až priamo pred dom, chce im za poskytnutú pomoc poďakovať pohostením. Na prvý pohľad príjemne vyzerajúca rodina skrýva šialené plány. Za toľko krvi vo filme by sa nemusel hanbiť ani sám Tarantino. "Macabre" je hororový skvost určený predovšetkým pre fanúšikov "exploitationu". Najsilnejšou stránkou je jednoznačne gore, ktoré je tak umne natočené, že divák nemusí odvracať zrak a v pohode všetko "prehltne". Napriek tomu, že nedosahuje kvalitu francúzskeho Martyrs, som si istý, že sa fanúšikovi hororu vryje do pamäti - 80% ()

Reklama

Rybizek 

všechny recenze uživatele

Nedoporučuji snímek slabším a jemnějším povahám. Tihle asiati se krve opravdu nebáli a nebyl problém potkat i nějakou tu kutálející se hlavu. Nepříjemně vyhlížející paní domu tomu dávala jen korunu. Kdyby to ke konci už kapičku nepřeháněli s životností některých postav, tak se mé hodnocení vyšplhá výše než na - i tak velmi slušných 80%. ()

hladass 

všechny recenze uživatele

V rámci exploiterů toho už moc originálního vymyslet nejde, což si určitě řekli i kluci z Asie a tak se na originalitu vysrali a zaměřili se na další důležitý aspekt... Na brutalitu... A tady se kluci rozhodně neupejpali... Rozřezaní motorovou pilou, usekané ruce, uřezané hlavy, podpatky zaražené v oku a další a další lahůdky čekají na diváka v tomhle příjemném kousku... K tomu doslova hektolitry krve, poměrně velký počet slušně hrajících obětí a sem tam i napínavá atmosféra... Co více si přát? ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Tvůrci nového výborného Ratu Ilmu Hitam vyměnili černou magii za rodinku ujetých psychopatů, kteří doma krájejí unesené turisty jak v Teleshoppingu a řežba je to slušná. V celém filmu je nadměrný dostatek střev, mozků a krve, ale zato obrovský nedostatek logiky, a to ne ani nějaké intelektuální, ale nedostatek základní logiky. Když tam hold chlápek běhá a na dotyk láme ruce a nohy (ano, doslova se někoho jednou rukou dotkne a zlomí mu holeň???????), tak to není úplně něco, co by diváka nutilo film sledovat. Tohle bohužel nestačí ani v nejmenším a bez základní scénaristické kostry to ani gore nezachrání. Odpad, ale snaha se cení. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Tento film se stal prvním indonéským snímkem, který byl zakázán v Malajsii. (Polgedney)
  • Po tom, čo The Mo Brothers obdržali hŕbu pozitívnych recenzii na svoj krátky film Dara (2007), rozhodli sa ho natočiť ešte raz v dlhometrážnej podobe. (beso74)
  • Herečka Shareefa Daanish si zahrala úlohu Dary už druhý krát. Prvý krát sa predstavila v krátkometrážnom predchodcovi tohto filmu Dara (2007). (beso74)

Reklama

Reklama