Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

Radko 

všechny recenze uživatele

Nepite vodu zo studničky - premeníte sa na jelenčeka. Neobzerajte sa vzad na Sodomu - premeníte sa na soľný stĺp. Nuž a v okolí Jakarty neberte do auta ubiedene vyzerajúcu stopárku - skončíte ako rozflákaná krvavá kaša a zároveň pochúťka pre špecifickú labužnícku klientelu. Krvavé orgie v dome hrôzy a strachu môžu začať. Desivé spomienky na minulosť v podobe ošúchaných čiernobielych fotiek a nemých filmov na starej premietačke patria k najsilnejším momentom tohto inak len mierne nadpriemerného krvavého hororáku. 59% ()

Hunter2222 

všechny recenze uživatele

Vynikajúci exploiťák novej vlny. Fakt sila, kopec násilia, krvi a odporností v rozumnej stopáži 95 minút. Síce to má pomalší rozjazd, ale hneď ako sa hlavné postavy dostanú ku rodinke, nastupuje atmosféra a ten zlý pocit, že čosi nie je v poriadku. Potom to už začína, jedna vražda za druhou s excelentnými gore efektmi. Síce niekedy idú mimo kameru, ale je to celkom šikovne natočené, takže si to veľmi ani nevšimnete. A tá rodinka to je fakt sila, niečo na štýl TCHSM, len trochu vážnejšie. Pointa je tak trochu mysteriózna a do filmu mi nejako nezapadla, čo už. Singapúrsky exploiťák tu asi ešte nebol, takže odporúčam pozrieť. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy je opravdu maximum za vydařené gore efekty. Máte-li rádi masomlejn, pak je to asi jediné, co z celého filmu za to stojí. Scénář psal nějaký magor, jelikož je plný klišé, budiž, ale postavy se chovají jako hovada, což je na zabití (naštěstí je jich většina zabita). Neustále řvou a někde pobíhají. Tak uječený film jsem dlouho neviděl. Škoda, že okultismus je jen naznačen, člověk spřažený s Ďáblem by přeci jen mohl vládnout větší silou, než jen zdánlivou nesmrtelností. Vypít nápoj s uspávadlem či si vytáhnout sponu, jsou momenty, které diváka napadnou dopředu. Většina filmu je předvídatelná až hanba. Nejhorší ovšem je, že oběti si mne nezískaly, a tak mi bylo vcelku jedno, zda přežijí či zařvou. V závěru jsem držel palce démonické Darah, aby je všechny konečně zlikvidovala. Autoři si neodpustili ani oblíbené vstávání z mrtvých, kdy na první pohled zabitá postava ve skutečnosti zabitá není. Tohle klišé je však natolik vousaté, že ho snad znalci horroru ocenit prostě nemohou... Cisterna krve si vyslouží samostatnou hvězdu. p.s. plešatec vypadá jako Izer... ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Asijské horory někdy není lehké přijmout, ale když je přijmete, tak se vším všudy, i s pomalinkým rozjezdem, kdy přejete 'adrenalin' všem zúčastněným, jen aby se už něco začalo dít... a pak je najednou toho adrenalinu až moc, ale máte, co jste chtěli. Každopádně se tu snoubí dvě základní pravidla- nebrat stopaře + nechodit na návštěvu k cizím lidem, dokud se nepřesvědčíte, co přesně mají rádi k večeři. ()

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Asiati jsou prostě blázni a pro oko evropskýho diváka ještě o to víc, takže buď jejich hororovou tvorbu zblajznete i s navijákem anebo odmávnete. Když pomineme Japonce (jejichž horory už jsou přeci jen víc mainstream, ne nepodobný tomu americkýmu), tak asijské fláky... to je prostě peklo :-)) (vzpomínám si třeba na výborný Kuntinalak). No a tady Macabre... co dodat, pokud vám nevadí červeně vymalovaný interiér, směle do něj, po zhruba úvodních (a ukecaných) dvaceti minutách se rozjedou nefalšovaný jatka, ve kterých nezahálí ani stará dobrá motorovka. U mě spokojenost převeliká, takhle má vypadat současnej exploitation. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Natáčení probíhalo ve Fort Thomas, Kentucky. (Polgedney)
  • Po tom, čo The Mo Brothers obdržali hŕbu pozitívnych recenzii na svoj krátky film Dara (2007), rozhodli sa ho natočiť ešte raz v dlhometrážnej podobe. (beso74)
  • Herečka Julie Estelle musela pri príprave na svoju úlohu pribrať niekoľko kíl. (beso74)

Reklama

Reklama