Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Skupina přátel na cestě do Jakarty pomůže osamělé dívce, která je poprosí, aby ji svezli domů. V odlehlém sídle dívčina rodina v čele s přízračnou matkou pro hrdiny připraví lahodné občerstvení, po kterém ale upadnou do bezvědomí. Když se proberou, čeká je osud polotovaru v obchodu s lidským masem. (JFL)

Recenze (147)

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Oproti svému krátkometrážnímu předskokanovi z roku 2007 se v jeho o dva roky mladší celovečerní verzi téměř nedočkáte hluchých míst, zatímco krve i jiných tělesných tekutin si naopak užijete dosytosti. Jen musíte hodně radikálně potlačit vaši mozkovou činnost, protože oběti se v ní chovají tak extrémně dementně, že si poprávu zasluhují důkladné rozmašírování. O to se pilně snaží nejen Matka (Shareefa Daanish je tu mnohem lepší než minule), ale i Dcera (nepřesvědčivá krasotinka) a Syn (povedený pošuk s šílenýma očima). Směrem ke konci děj nabírá na stále větší a větší bizarnosti, kterou jsem si dobře užíval. Film hodnotím stejně jako jeho staršího předchůdce, ačkoliv mě bavil ještě víc; děsně mě ale štvala jeho skákající ruční kamera. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Docela síla. Nečekal jsem moc ale dostal jsem poměrně brutální ujetost která mi připomínala Hranici smrti. Krev a gore je na maximílní urovni a některý scény byly fakt drsný, stejně jako atmosféra která se dala krájet. Scéna s motorovkou mě dostala. jen škoda že ti uchyláci, byly takový....No debilní neuměly hrát a navíc ta hlavní co kulila neustále oči mě děsně iritovala. Ale jinak spokojenost. ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Tři hvězdy je opravdu maximum za vydařené gore efekty. Máte-li rádi masomlejn, pak je to asi jediné, co z celého filmu za to stojí. Scénář psal nějaký magor, jelikož je plný klišé, budiž, ale postavy se chovají jako hovada, což je na zabití (naštěstí je jich většina zabita). Neustále řvou a někde pobíhají. Tak uječený film jsem dlouho neviděl. Škoda, že okultismus je jen naznačen, člověk spřažený s Ďáblem by přeci jen mohl vládnout větší silou, než jen zdánlivou nesmrtelností. Vypít nápoj s uspávadlem či si vytáhnout sponu, jsou momenty, které diváka napadnou dopředu. Většina filmu je předvídatelná až hanba. Nejhorší ovšem je, že oběti si mne nezískaly, a tak mi bylo vcelku jedno, zda přežijí či zařvou. V závěru jsem držel palce démonické Darah, aby je všechny konečně zlikvidovala. Autoři si neodpustili ani oblíbené vstávání z mrtvých, kdy na první pohled zabitá postava ve skutečnosti zabitá není. Tohle klišé je však natolik vousaté, že ho snad znalci horroru ocenit prostě nemohou... Cisterna krve si vyslouží samostatnou hvězdu. p.s. plešatec vypadá jako Izer... ()

Moena 

všechny recenze uživatele

Rodina je základ sálatu. U hororů musí člověk počítat s trochu nelogickým chováním postav, ale co je moc je příliš. Tolik logických nesmyslů na minutu stopáže snad žádný jiný podobný film nepřinesl. Jejich vypisování by zabralo pravděpodobně kratší knihu, takže to nechám na subjektivním posouzení ostatních. Já vysloveně trpěl. Naprosto prázdné, hloupé a ještě hůř (čest výjímce) zahrané postavy strhávají jinak celkem zajímavou (leč neoriginální) myšlenku. A to hlavní, že i přes litry a litry kečupu není gore nikterak slavnou devizou filmu. Škoda. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Asijský masakr nejen motorovou pilou. Příběh tu není žádný, nad logikou postav jsem kroutil hlavou a střih občas taky dost špatný. Jenže na tu dobu, kdy ten film vznikl (na mé sladké 18. narozeniny) a vidět ho v té době tak určitě pětihvězdičkuji. Protože to hlavní na Rumah Dara je Gore. Řežou se tu hlavy, porcují těla, podřezávají krky, vzduchem lítají končetiny a tak dále. Pro fanoušky krvavých prasáren, povinnost vidět. Potěší vidět herce z The Raid a hlavně Julii Estell, která hraje snad v každém režisérovo filmu a za tu krátkou dobu už jsem ji viděl 4x jinak. Doporučuji. (687. hodnocení) ()

Galerie (9)

Zajímavosti (7)

  • Tento film se stal prvním indonéským snímkem, který byl zakázán v Malajsii. (Polgedney)
  • Herečka Julie Estelle musela pri príprave na svoju úlohu pribrať niekoľko kíl. (beso74)
  • Shareefa Daanish, ktorá stvárnila pani Daru, je narodená 21.6.1982, kým Imelda Therinne, ktorá hrá jej dcéru Mayu, sa narodila 19.5.1982. Maya je teda od svojej filmovej matky v skutočnosti staršia o jeden mesiac. (Karamanlis)

Reklama

Reklama