Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Poté, co přišel o ženu při ošklivé automobilové nehodě, se Luke Gibbon (Držitel Ceny Akademie® Cuba Gooding Jr. - Nejlepší herec ve vedlejší roli za film Jerry Maguire, 1996) probouzí v nemocnici a zjišťuje, že jeho kdysi idylický život se ocitl na pokraji zkázy. S implantovaným smrtícím mikročipem a pod pečlivým dohledem ředitele společnosti Hope Industrie (Val Kilmer) Gibsona neustále sužují zvláštní vize a pronásledují výjevy z minulosti, na které si nepamatuje. Jedinou jeho nadějí na přežití je skupina hackerů, která by mohla vědět, jak zastavit nebezpečnou korporaci dřív, než bude pozdě. Ve vedlejší roli se objevuje Michael Ironside (Terminator Salvation). (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (63)

honajz 

všechny recenze uživatele

Sice nízkoropočtové sci-fi, ale to bylo Dark City taky. Chytře vymyšlené, proti reklamám vtipně zaměřené, napínavě natočené. Má to hlavu a patu, což se nedá říct ani o mnohých blockbusterech. Je umění podobný film natočit, aby vypadal jako že je brnkačka ho natočit, přitom každý filmař ví, že právě žánrové filmy dobře natočit jde nejhůř. ()

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Ľahko podpriemerné, ale ani zďaleka nie zlé....svetlé okamihy striedali béčkové scény.....Plusom sú rozhodne reklamné vsuvky - tak skvele reklamne vymyslené....opakom je trebárs Val Kilmer ktorý tu je upravený pre mňa podivne a bohužiaľ nevkusne a nezapadal mi do " sci-fi koncepcie Resetu...."...a mne nezostáva nič iné než stlačiť reset....( len musím zariadiť, aby som si nedal nedajbože repete......)...**/*** ()

Reklama

Han22 

všechny recenze uživatele

Menší parádička, od které jsem vůbec nic nečekal a dočkal se vrcholného béčkového zážitku. Obyčejný chlápek Luke přijde při nehodě o ženu a s těžkým zraněním mozku dostává do hlavy při operaci i mikročip, který neumí nic menšího, než vysílat reklamy až do zblbnutí, než si daný produkt koupíte nebo ukradnete. Při takové představě mě naskočila málem kopřivka - zkuste si předstvit že Vám přímo do hlavy promítají reklamy na nejnovější prací prášek, vložky nebo pojistku brrrr....Naštěstí ho brzo kontaktují členové odboje, kteří mu v boji s mocnou korporací pomůžou ne zrovna slabými triky (různé šipky, nápovědy, pohledy z kamer a podobně). Na podobných vychytávkách, zajímavých postavičkách, solidním tempu stojí celý film, který nabízí solidní mix inteligentního sci-fi a akční podívané. Díky tomu odpouštím i takové klišé jako nekonečně nábojů, nebo že hrdina je obyčejný chlapík, který má čistě náhodou minulost div ne Johna Ramba. ()

dr.horrible odpad!

všechny recenze uživatele

Že sú Val a Cuba dávno za zenitom je každému dávno jasné. Že ale klesnú takto hlboko a pokojné béčkové vody, o ktoré sa nikto nezaujíma, vymenia za o dosť plytkejšie céčkové, do akých by sa hanbil vstúpiť aj Steven Segal, to som teda naozaj nečakal. Výsledok? Jedna z najtrápnejších vykrádačských úbohostí posledných rokov. Strašná blbosť a ešte sa celý čas tvári, že má myšlienku. 0% ()

Dubro 

všechny recenze uživatele

Už asi tri roky máme doma čierneho kocúra. Jeho obľúbeným programom je Animal Planet, no nepohrdne ani dobrým hororom a ani béčkom, pokiaľ v ňom hrá Jason Statham. Predvčerom som mu pustil Hardwired a asi tak v polovici projekcie sa z ničoho nič vyzvracal rovno doprostred obývačky. Najskôr som si myslel, že toho chudáčiska trápia chlpy, ale keď vzápätí si demonštratívne odbehol vyvaliť sa na stoličku v chodbe, vytušil som, že takto sa vyjadril ku kvalite tohto filmu. Plne s ním súhlasím. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (3)

  • Na konci filmu s v malé cameo roli objevuje Lance Henriksena. (Terva)
  • Objevila se kritika, že na obrázku k DVD je Val Kilmer hubený a krátkovlasý, zatímco ve filmu takto nevypadá. (Terva)
  • Natáčení probíhalo v Kanadě ve městě Langley a jeho okolí. (Terva)

Reklama

Reklama