Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

Mythago 

všechny recenze uživatele

Tak jo, nemám nabíječku k notebooku, venku sněží a je zima jak v prdeli, návštěva doktora pár hodin do zadu, takže co s dobře načatým večerem? Zapnul jsem teda televizi a co nevidím - na Jojce má za chvíli jít Tsunami 3D o vraždících žralocích v nákupním centru. No popravdě mě to překvapilo - čekal jsem, že to bude tak dementní až to bude zábavné (něco ve stylu Sharkanada (které jsem sice neviděl, ale stejně...) nebo Mega Shark vs. Crocosaurus (a to už jsem viděl)), ale ono ne. Sice to bylo dementní, ale ani zdaleka ne tolik, jak jsem očekával, takže jsem se zasmál (bez úmyslu tvůrců pobavit mě) jenom párkrát. Ovšem toho promarněného času nelituju, protože to byla taková roztomilá oddechovka. Rybička, medůza, mrtvolka. Pár masakroidních scén taky přišlo (ten beznohý japonec, vietnamec, číňan, tchajwanec, korejec, severo-korejec, či co to bylo, se celkem povedl), ovšem chyběla tu prsa. Prsa, kurva, to v něčem podobným nesmí chybět. Piranha 3D je v tomhle a i v tom ostatním prostě mnohem lepší. Ale zklamán nejsem. ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Celkem slušný béčkový námět -po zaplavení vlnou Tsunami zůstanou někteří přeživší uvězněni v obchoďáku spolu s několikametrovým a velmi hladovým žralokem- kazí mizerná režie, příšerní herci v ještě horších rolích a -nejen na dnešní dobu- děsivě laciné efekty. Těch pár krvavých scének nic nezachrání. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch lepší žraločin, která se snaží ukázat, co by se asi stalo, kdyby vlna tsunami zavlekla čtyřmetrového bílého žraloka do obchodního centra, kde ječí spousta potenciálních svačin. Je jen škoda, že nebylo více peněz, protože konkrétně samotná vlna by si zasloužila lepší ztvárnění a žralok působil místy až moc nereálně. ale jinak celkem spokojenost. 60% ()

Doudis19 

všechny recenze uživatele

Vzhledem k poměrně zajímavým jménům se neměla čekat až taková konina, jakou byla nedávná Noc Žraloka 3D. A pravdou je, že Bait sice efekty rozesměje podobně, stejně jako demencí postav ale vše ostatní je o třídu, leckdy i o dvě výše. Prostředí supermarketu dává zajímavé scénáristické možnosti a několik mordů je skutečně vydatných ;-). Vlažných 50%, ale za poslední řadu let asi nejlepší horor se žraloky, jen na můj vkus přežilo až příliš potencionální potravy :-). ()

Rodriguez 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem už hodně nesmyslných filmů a tenhle se řadí mezi ně. Opět si žraloci zasurfovali do obchoďáku na nákupy. Sice už je po vánočních výprodejích, ale což. Kdyby se někdo při nedělním odpoledni nudil, není problém si tohle trikové béčko pustit a při sledování se chytat za hlavu, jak takovej blábol může mít tak vysoké hodnocení. 20% ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama