Reklama

Reklama

Žraločí invaze

Trailer

Vlna cunami zasiahne pokojné pobrežie, kde zničí a zaplaví celé mesto. Skupina ľudí sa ocitne uzväznená v podzemnom poschodí supermarketu spoločne s ozbrojeným šialencom. Medzitým začne v supermarkete stúpať hladina vody. Vydesená skupina sa snaží skryť a zároveň si uvedomí, že nebezpečenstvo na nich číha aj pod vodou. Spoločně s nimi je ve vode totiž uveznených aj niekoľko hladných žralokov. Kto v tomto trileri prežije nebezpečného zabijaka a kto unikne žralokom? (TV JOJ)

(více)

Videa (8)

Trailer

Recenze (138)

tron 

všechny recenze uživatele

Trocha mi to zápletkou pripomína Chobotnicu s Treatom Williamsom – strašidelný, prerastený morský živočích sa nepravdepodobne ocitne v absurdnom, preňho atypickom cudzom prostredí (ktoré v pôvodnom stave obvykle býva bez jedinej kvapky vody), ktorý práve prepadli agresívne ozbrojené osoby za účelom obohatenia sa. Tým sa však akákoľvek podobnosť s Chobotnicou končí. Už ona pre mňa nebola žiadny zázrak a toto je ešte horšie. Z hercov spomeniem snáď iba Juliana McMahona a Martina Sacksa. Aj oni sú síce slabí, ale oproti neviditeľnému zvyšku kastingu je to predsa len aspoň pár tvári, ktoré dokážu v unudenom divákovi vyvolať aspoň nejakú emóciu. Vizuálna stránka je dosť úbohá (obchod vyzerá ako trochu väčšia večierka na vašom sídlisku, triky sú príšerné - hlavne posledné sekundy). Čo-to zachraňuje atmosféra, pekný žralok a originálne prostredie – zatopený obchod je niečo, kde by ste tohto tvora skutočne nečakali. Niektoré scény z toho celkom šikovne a dobre ťažia. Ale fakt ich nie je veľa. Zaujímavé je tiež to, SPOILER aké prekvapivo veľké množstvo postáv nakoniec prežije SPOILER. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Když vynechám extrémně/uber/extreme špatnýho hlavního herce v podání Samuela tak se mi dostala velmi zdařilá žraločí podívaná se sice nic moc efektama ale jako zábava to byla maximální. Příběh je sice sakra divnej až humornej a ostatní herci taky stály za prd jen ten McMahon byl výbornej. Škoda že ten závěrečnej twist byl tak předvídatelnej. A taky mě trochu mrzí že režisér Mulcahchy se na režisérská židli neudržel. S ním to mohlo být ještě o kapánek lepší. Nicméně film je to určen pro teenegery a proto je tu neuvěřitelně moc klišé které mě doslova mlátilo do ksichtu, ale jako taková jednohubka to nebylo špatné. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po delší době jsem se opět rozhodl, podívat se po nějakém tom žraločím filmečku a volba padla na tento nový australský výtvor. Po předčtení několika komentářů a přirovnávání k „Útoku z hlubin“, jsem byl plný očekávání a popravdě nechápu, jak to vůbec mohlo někoho napadnout. Takže, po sérii „pičovin“ od Asylum konečně vítaná změna především co se scénáře týče (i tady se sice dočkáme několika nelogičností a vše se musí brát především s humorem), ale dá se tu nalézt i několik originálních prvků a především se tvůrcům místy podařilo navodit zajímavou atmosféru, která si tu a tam potykala i s napětím. Především se mi líbilo rozdělení děje na dvě místa, kdy obě měla své světlé chvilky, ale i dost záporů. Já nejsem zrovna ten, který by moc vyčítal špatné digitální efekty (u žraločích filmů), takže ani tady to nebudu dělat, nic méně zatímco u predátorů mi to nevadí, tak u krve to nesnáším. A že jí tu bylo požehnaně, stejně jako céčkových gore efektů. Každopádně splnili svůj úkol téměř dokonale (na průměrný film) – tedy pobavit diváka. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Ač je angličtina Korbitche22 veskrze průměrná, mohl film zase v klidu shlédnout bez titulků, protože je na štíru se čtením, no a o psaní ani nemluvě. Ale zpět k chytřejším věcem. I když vám u toho v mikrovlnce alegoricky puká popcorn a sadou patetických klišé a logických zvratků byste nejraději nakrmili nějakou tu velkou bílou svini, je to hezky a krvavě uděláno, má to, jak rádi my, lingvisté, a nedoceněný polyglot Korpič říkáme drajv, a srovnávat to s Nocí žraloka či Temným přílivem může jen pravidelný piják methylu. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Atmosféra 7/10 Efekty 6/10/// PLUS: známější tváře (Phoebe Tonkin, Julian McMahon a Cariba Heine), občas soudně se chovající postavy, docela slušná atmoféra kombinující katastrofický scénář s útokem žraloka MÍNUS: mohlo být klidně ještě více dramatičtější, více otřesů, více záplav, jsou tu totiž momenty kde se nic neděje a jen se čeká než si postavy něco řeknou./// Shrnutí: Říká se, nebo by se alespoň říkat mělo, že když se v hlavní či vedlejší roli objeví žralok, bude se nejspíš jednat o pořádný průser. Protože co si budeme nalhávat od dob prvních čelistí filmaři neumí a to co mohlo v sedmdesátých letech i po trikové stránce fungovat dnes nemá šanci. K tomu si kolikrát přičtěte špatný scénář a víte jak to myslím. Nicméně Bait tak špatný není. Pěkně se na něj kouká, je dobře masitý a krvaví a jistou šťávu tomu dodává katastrofický prvek. Kdyby všeho bylo ještě o něco víc, bylo by to za čtvrtou hvězdu. Jen ten název nechápu, protože jediná žraločí invaze co ve filmu uvidíte je do obchoďáku./// Celkem 69%/// ()

Galerie (116)

Zajímavosti (2)

  • Filmovanie prebiehalo na viacerých miestach v austrálskom štáte Queensland, ktorý leží na východnom pobreží kontinentu. (MikaelSVK)
  • Na palubnej doske dodávky v zatopenej podzemnej garáži leží kniha od Stephena Kinga. (Kadas97)

Reklama

Reklama