Reklama

Reklama

Mizerové navždy

  • USA Bad Boys for Life (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Mizerové Mike Lowrey (Will Smith) a Marcus Burnett (Martin Lawrence) jsou zpátky a před nimi poslední společná jízda. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (607)

HAL 

všechny recenze uživatele

Michael Bay je v současnosti už tak urvaný ze řetězu, že je jenom dobře že po něm jeho erbovní sérii přebrali jiní - talent od boha na orgasmické kamerové jízdy tak velký nemají, ale napodobovat zvládají velice slušně, některé záběry jsou tu zatraceně cool a akce odsýpá výborně i při menším rozpočtu než tehdy BB2. Paradoxně jediné co to trochu kazí jsou občas až příliš očividné digitální kamery a lacinější nasvícení, ten pravý smooth filmový look vypadá jinak. V čem Baye bez problémů překonají je příběh a rozvíjení vztahu hlavních postav, a humor i s odkazy na staré díly. Přiznejme si to, Bay ty scénáře nikdy neměl moc dobré (krom Skály, Skála je dokonalá). 8/10 ()

choze 

všechny recenze uživatele

I když jsem viděl všechny díly v kině, Mizerové nikdy nepatřili k mým buddy srdcovkám, narozdíl od Tango a Cashe nebo Posledního skauta. I když třeba konkurenčním Křižovatkám smrti mocně natrhávali pozadí a ačkoli mě humor dvojice Mike a Marcus moc nebral, zábavný styl a vzájemnou chemii jim přiznávám. Po sympaticky dravé a sexy jedničce, přifrčela monumentální, z řetězu sympaticky utržená dvojka a teď i mile se ohlížející trojka. Ta není ani zdaleka tak audiovizuálně vymazlená a akčně urvaná jako od Baye, ale nevyrovnaný poměr prvoplánových a dobrých fórů zůstává a nejsilnější je to v pár vážnějších, chlapských momentech a při vtipném nostalgickém pomrkávání na diváky. A najde se tu i nějaké to překvapení. ()

Reklama

Kaka 

všechny recenze uživatele

Nejlepší díl. Konzistentní, vtipné a velmi zábavné pokračování, které dává smysl scénáristicky a neurazí svojí akcí. Pochopitelně chybí signature styl Michaela Baye, čili toho bouchá o poznání méně a ikonických podhledů podstatně ubylo. Nicméně zcela neznámé režisérské duo se vytasilo s hravým pokračováním, které těží z minima maximum a všechno na co tvůrci sáhnou funguje. Jestli to podržel Bruckheimer těžko říct, ale je to vlatně jedno. Bad Boys 4 sem a hned. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Kůl Vilík a trapák Lórenc zpět u filmu, který nastartoval a nasměroval jejich kariéry. Tu Vilíkovu do nejvýhřevnějších výšin Holého Údu a k rolím v nejdražších a nejprestižnějších filmech, trapákovu pak do nejsmrdutějších zákoutí žump semidebilního fekálu pro nejretardovanější smíšky a jinak mentálně invalidní nedonošence. Ač je to prachsprostá vykrádačka o třídu lepšího Rigsova nihilismu a Murtóova předpenzijního lkaní, chybí tomu Zálivova megalomanie, dost násilně do toho naroubovali speciální jednotku mladodospělých pičusů, aby zacinkalo i v nadcházející degeneraci, a chudák Vilík musí na stará kolena šukat odpudivého transvestitního dabléra Džejka Glyhlenhrála, pořád to kupodivu scénárista, Vilík i ten páreček bezejmenných fundamentalistických rozkuřovačů nějakého žida na prameni, Belgičanů jako poleno, udrželi v zábavných, vcelku vtipných a svižných intencích osvědčené obchodní značky. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

No vida. Nakonec se z toho zcela nečekaně vyklubal nejlepší díl této trilogie. Bombastickou a velkolepou akci ve stylu režiséra předchozích dílu zde sice nečekejte, přeci jenom ten skromnější rozpočet je tu znát, ale to zase tolik nevadí. Hlavně to je příjemná stará škola, co si na nic nehraje a oba dva hrdinové si návrat do svých rolí užívají plnými doušky. Chemie tady opravdu funguje víc než v předchozích dílech, které byli jenom vesměs nahláškované zábavné jízdy. Tohle je temnejší a dospělejší a po čertech dobře to funguje.80% ()

Galerie (101)

Zajímavosti (19)

  • Dlouhé, epické, krouživé záběry kolem hlavních postav, jsou typickou signaturou Michaela Baye, režiséra předchozích dvou částí (1995, 2003) - a proto je při svém cameu na svatbě kamerou až pompézně obkroužen, přesně ve vlastním stylu. (Bertramm)
  • Náklady na výrobu byly zhruba 90 milionů amerických dolarů. (NIRO)
  • Okrem Atlanty pracovali filmári aj v Miami a v mexických mestách Yautepec a Naucalpan, ktoré ležia vo vnútrozemí Mexika, neďaleko metropoly Mexico City. (MikaelSVK)

Související novinky

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

Čtyřka Mizerů má oficiálně zelenou

01.02.2023

Po úspěšnému návratu k sérii Mizerové se Will Smith (Král Richard) a Martin Lawrence (Jednej správně) oficiálně vrátí i pro čtvrtý díl. Situaci před rokem mírně zkomplikoval fakt, že si Smith ušil z… (více)

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

Policajt v Beverly Hills našel režiséra

10.04.2022

Dlouho očekávané pokračování pro mnohé kultovní série Policajt v Beverly Hills v hlavní roli s Eddiem Murphym (Pan Church, Cesta do Ameriky) má po mnoha letech oficiálně zelenou. Snímek čerstvě našel… (více)

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

Projekty s Willem Smithem dostávají stopku

04.04.2022

Pokud poslední týden sledujete novinky a to nejen ze světa filmu, určitě vám neunikl enormně diskutovaný incident na předávání Cen Akademie, kdy herec Will Smith (čerstvý držitel Oscara za hlavní… (více)

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

HBO Max plánuje seriál o Tučňákovi

14.09.2021

Tučňák, resp. The Penguin, patří mezi nejznámější Batmanovy záporáky. V devadesátých letech ho nezapomenutelně ztvárnil Danny DeVito ve filmu Batman se vrací, a příští rok se pak dočkáme na filmových… (více)

Reklama

Reklama