Reklama

Reklama

Obsahy(1)

K Zemi se blíží tlaková vlna supernovy. Už zničila Pluto a tři vědci - americký profesor Kelvin, profesorka Huan Ye z Číny a profesor Jižinsky z Ruska - se přou, zda jaderné hlavice odpálit uvnitř magnetosféry nebo vně. Všude řádí tornáda, zemětřesení a blesky, jen na základně NASA svítí slunce. Trojice vědců odstartuje raketoplánem, na oběžné dráze jim přestanou fungovat počítače... Podaří se jim ručně přeprogramovat místo výbuchu a tím Zemi zachránit? (novyto)

(více)

Recenze (39)

Elegnor odpad!

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem koukal jen z jedinýho důvodu - všiml jsem si, že mám poslední dobou dost vysokých hodnocení, a aby to nebylo podezřelý, tak jsem se rozhodl kouknout na film, kterej je určitě slabší. 1 nebo 2* bych očekával. Ale co se nestalo. Prvních dvacet vteřin mě rozesmálo, prvních pět minut mě rozesmálo, po první hodine jsem byl pln euforického drogového smíchu, bohužel ne díky zamýšlené zábavnosti snímku, zbytek filmu jsem propadal hluboké nezastavitelné depresi... TOHLE JE SR**KA!! Absolutní! Od začátku jsem neviděl ANI ŠPETKU REALIČNOSTI - ani v dějový linii, ani v chování či myšlení postav.. Nejsem ani odborník na supernovy, ale že by před svým výbuchem nechaly gama zářením explodovat družice, způsobovaly zemětřesení, sesuvy a nepřirozený bouřky? Ale jděte... Když vynechám faktický a realistický chyby (95% filmu - vše kromě presents na začátku a závěrečných titulků), zbejvá už jen podtrhnout absolutně NICNEŘÍKAJÍCÍ scénář, plochý, ničím NEZAJÍMAVÝ postavy, PŘÍŠERNÝ EFEKTY hodný nízkorozpočťáku z první půlky osmdesátých let a PRAŠIVÝ herecký výkony. Kolem a kolem by šla hvězdičková HODNOTA zaokrouhlit na NULU. To by ovšem musela chybět scéna kdy BLESK rozbije BOČNÍ OKÝNKO u rozjetýho AUTA.. Tak to pardon, ale tohle je pro mě zatím bračka (kombinace braku a něčeho jinýho) tohohle roku, ne-li nejvěší vůbec.. Tohle se prostě nehodí ani v neděli odpo na Novu.. :((((((((( (-1)* ()

maverick10 odpad!

všechny recenze uživatele

Kdybych chtel byt hruby, rekl bych ze demence tohoto filmu, je srovnatelna s takovou, kterou Freud popsal jako "divnou". Nema asi cenu popisovat zapory tohoto pokusu o prispeni do filmove tvorby, protoze kazdy rozumne uvazujici clovek musi videt, tu spoust, ktere se tu tvurci dopustili. Kazdy zacek, s penalem plnym napadu, by dokazal vymyslet a vytvorit daleko propracovanejsi a chytrejsi vec. Hned me napada jeden namet - pokus o zazehnuti vlastnich prdu. ()

Reklama

blackrain 

všechny recenze uživatele

Tři vědci, kteří de facto rozhodují o osudu samotného lidstva, to je trochu málo. Představoala bych si jich alespoň deset. Ale pro potřebu filmu to asi stačilo. Jak už to bývá každém správném katastrofickém filmu, tak i tady se tvůrci pokusili rovzinout i další dramatickou rovinu a opět tu hlavní roli hraje čas, který jak všichni víme, je neůprosný. Škoda, že efetky nebyly o mnoho lepší. To by pak moje srdéčko nadšeně zaplesalo a já si smlsla. Ale Emmerichův film už asi horko těžko někdo překoná. ()

MickeyStuma odpad!

všechny recenze uživatele

Filmové studio Asylum vždy slibuje stupidní díla, které neměli vůbec vzniknout. A nejinak je to i u tohoto snímku. Absurdní scény, stupidní dialogy, amatérské herecké výkony, primitivní efekty a logika je doslova sprosté slovo. Nikdy jsem nepochopil, na čem studio vydělává. Na jejich další pošetilý výtvor jsem se podíval pouze ze zvědavosti, jakou zrůdnost opět vytvořili. A nezklamali. Dodívat se až do konce, aby recenze mohla být přesná vyžaduje opravdu hodně odvahy. Lepší by bylo se dívat na Krtečka letícího do vesmíru. To je alespoň roztomilé a dětinsky zábavné. Tady není nic. Vůbec nic. Jen jsem po celou dobu skřípal zuby, proč raději vynaložené peníze neposlali do Afriky hladovějícím. Bylo by to daleko užitečnější. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Tata je podle všeho pořádnej bouchač z NASA. A světe, div se, musí zase jednou zachránit lidstvo před totální zkázou. Sakra, kde já už to viděl? Ááá, jasně, už vím.. aha, kapku bylo i odtamtud.. a tohle asi vzešlo z nějakého nočního posedu na záchodě.. a i pejsek s kočičkou něco přidali.. a o tomhle si děti před poledním spaním povídaly v mateřské školce.. jasně, už jsem doma!! Absolutní nesmysl, v kterém dvě sličné slečny podle všeho trénují na maratón a neustále někam/před něčím prchají, zatímco taťka šmoula kdesi nahoře srdnatě bojuje o lepší příští. Asi jako řada jiných i já naletěl na parazitní břečku Emmerichova katastrofického spektáklu 2012. Holt, příště si dám větší pozor, do jakých sraček společnosti The Asylum šlapu. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama