Reklama

Reklama

Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (157)

adelina8 

všechny recenze uživatele

Asi to je bizár dovedený do absurdna, ale pro mně to bylo takové miloučké a velice příjemné na dívání. Je to prostě jiný typ komedie a upřímně nemám ráda zdejší škarohlídy, kterým se člověk ničím nezavděčí a kteří k filmu už od začátku přistupují s nechutí a s tím, jak tady tomu Jirkovi zase naložíme. Poslední dobou se u nás točí jen samé vážné filmy, kde se řeší především pokřivené mezilidské vztahy a pokud už se objeví nějaká "komedie", tak se člověk často za ty herce až stydí. Já jsem ráda, že se Mádl vydává jinou cestou a rozhodně bych ho nepřirovnávala k Babovřeskám a podobným. Jako oddychovka naprosto v pořádku a vzhledem k tomu, že tady je to pouze na 41 procentech, tak dávám 4 hvězdy. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Překvapivě solidní komedie, která disponuje funkční a přesnou satirou filmařského prostředí a je vidět, že na scénáři pracovali lidé, kteří se v daném oboru dobře vyznají a vědí, jak ho atraktivně a humorně prezentovat. Velký podíl na koukatelnosti snímku má tradičně charizmatický Jiří Mádl, který vypomohl i se scénářem, čímž potvrzuje svůj pozitivní vliv na projekty i za kamerou. Celebrity s.r.o. vypadali před shlédnutím jako další tuzemská komediální katastrofa, ale ve skutečnosti jde o celkem kvalitní snímek s mnoha zábavnými momenty. ()

Reklama

Necrotongue odpad!

všechny recenze uživatele

Nebýt bubun a KM Phoenixe, kteří se vrhají do džungle české "komediální" tvorby s odvahou hodnou Holuba nebo Livingstona, o tomto filmu bych vůbec nevěděl, a byl bych tak ochuzen o další silný zážitek. "No ty kkt!" Ano, tohle byla má spontánní reakce ve chvíli, kdy vyjely závěrečné titulky. Od českých komedií už toho, bohužel, příliš neočekávám, a pokud v tom s tvůrci "jede" i jedna z našich komerčních televizních stanic, mé obavy se mění v jistotu. Příběh to byl jistě velmi povedený a nesmírně vtipný, to jen já, mrzký morous, jsem ho nedokázal patřičně docenit. Musím každopádně vyzdvihnout husarský kousek, který tady tvůrci předvedli; product placement v product placementu (vlastně takový product placement na druhou) jsem ještě nikdy předtím neviděl. Musím vypíchnout i dialog, který mě úplně rozsekal: "Včera som konečne otvorila." "Já vím, bydlím tady v baráku." "Jo? To je fajn. Já som zo Slovenska." Chtělo se mi říct: "To nevymyslíš.", ale on to někdo vymyslel... ()

carl.oesch odpad!

všechny recenze uživatele

Zase další šílená sračka. Dvojice dementů od pohledu (Mádl a Kaňkovský), Slovena Horváthová (asi k stoletému výročí státu, který už zaplať pánbůh 25 let neexistuje), idiotská zápletka, vysloveně dětinské fóry, které byly populární možná tak v němých groteskách a konstatování, že (pominu-li stále hezounkou a sympatickou Andrejku Kerestešovou, která se i díky jednomu z mnoha trapných vtipů aspoň svlíkne do podprdy) sledovat Ulici na Nově nebo podesáté Riskuj je mnohem, ale mnohem zábavnější, než tohle. Když už tak Mádl svého času přemlouval dědu a bábu, nebylo by špatné ho (a nejen jeho) přemluvit, aby šel - no každý ví kam. ()

Marthos 

všechny recenze uživatele

Stejnojmenná divadelní hra Antonína Procházky, která sklidila velkolepý úspěch už na prknech své mateřské scény, tedy na jevišti plzeňského Divadla Josefa Kajetána Tyla, se s filmem míjí. A to velmi. Šmídmajer totiž původní příběh Emila a Jany, parodický výsměch nekonečným televizním seriálům, doplnil poněkud krkolomnou taškařicí, v níž prim hrají drasticky uhozené postavy, karikatury, jejichž životnost se pohybuje na hraně. Něco je vtipné, něco ne, leccos je spíše trapné a směšné. Inu, všeho moc škodí. ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku milostné scény (cca 60. minuta) shodí Hrobský (Jiří Mádl) zády figurínu. Je vidět, že figurína má šálu jdoucí vepředu jen na jedné straně, z pohledu kamery vlevo. Padá až za stůl se šicím strojem. Na konci scény je ale figurína opřená více zpříma a šála jde vpředu také na pravé straně. Na konci scény se navíc sáček s nitěmi posunul více vlevo a zakrývá větší část šicího stroje. (Jarek572)
  • Vesnice, ve které se Tomáš (Jiří Mádl) jako svědek schovává, se natáčela v Beskydech. Konkrétně ve skanzenu, ve městě Rožnov pod Radhoštěm. Film se natáčel také v Praze, Řevnicích, na zámku Jablonná a slovenské vesnici Vlkolínec, která je památkovou rezervací lidové architektury a památkou UNESCO. (sibuk)

Reklama

Reklama