Reklama

Reklama

Erinin (Drew Barrymore) ironický smysl pro humor a naprostá otevřenost naprosto okouzlil Garretta (Justin Long). A to všechno u piva a u snídaně druhý den ráno. Jiskra přeskočila a byla z toho plnohodnotná letní láska a nikdo nečekal, že potrvá, až se Erin bude muset vrátit do San Francisca a Garrett zůstane kvůli práci v New Yorku. Jenže když se šest týdnů radovánek nenápadně změní v něco hlubšího, ani jeden z nich si není jistý, že to chce ukončit. A i když si Garrettovi kamarádi Box (Jason Sudeikis) a Dan (Charlie Day) dělají legraci z jeho vztahu s telefonem, nechtějí svého „kámoše“ ztratit kvůli úletu s nejistým koncem. Stejně tak Erinina upjatá a až příliš ochraňující vdaná sestra Corrine (Christina Applegate) chce zabránit tomu, aby se Erin vydala na tu neslavně známou cestu za zklamáním. Ale navzdory rozdílným pobřežím, opatrným kamarádům a rodině a několika nečekaným pokušením tenhle pár možná našel něco jako lásku a s pomocí textovek, „sextovek“ a nočních hovorů, možná tu vzdálenost překonají. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (13)

Trailer 1

Recenze (305)

Gee.Rocks 

všechny recenze uživatele

Drahá Drjů, je hezké, že hraješ ve filmu se svým milým, ale tímhle sis docela trhla ostudu. To by asi řeklo moje druhé já, jež je zaseklé v pubertě. Mé dospělé já říká, že se na to dá koukat, ale stačí jednou a pak to zapadne v davu. Tohle si na DVD koupí jen člověk, který si neváží peněz a neví, co je dobrá investice. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nesmírně šablonovité, ale díky obsazení a místy opravdu velmi vtipným scénám film pobaví. Snad jen v závěru filmu lehce dochází dech, zejména proto, že humor jde do pozadí a důraz je kladen na tu předvídatelnou dramatickou složku. Každopádně mě překvapila chemie mezi Justinem Longem a Drew Barrymore, tyhle dva bych si na pár rozhodně netipl. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Střízlivá, bezprostřední, rutinní. A navrch milá romance. Celovečerně debutující Nanette Burstein zkoumá (ne)výhody vztahu na dálku a její vyprávění se dle očekávání točí kolem partnerského a sexuálního života. Potkají se v hospodě, skončí v posteli, ale zanedlouho klepe na dveře hrozba jejího návratu domů přes celou Ameriku. Budovat jakoukoliv lásku je na stříbrném plátně vždycky loterie. Jak pro tvůrce, tak pro samotné diváky. Velmi často to nevyjde, jenže Drew je roztomilá, Justin sympaťák, dialogy většinou hřejí, mrzutí tak z výsledku nebudeme. Ti dva si spolu zahráli už v rovněž příjemné komedii Až tak moc tě nežere, jiskří to i tentokrát. Přidejme si dvojici JEHO svérázných spolubydlících a JEJÍ upjaté a ochranitelské starší sestry a máme docela vyhráno, že i ten místy vynucený humor přejdeme. Na hraně tří a čtyř, půjdu nahoru. ()

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Hm, čekala jsem od toho něco jinýho, takže to je možná jeden z důvodů proč se mi to moc nelíbilo. Drew Barrymore mám jako herečku poměrně ráda, ale v těch blonďatejch vlasech vypadala příšerně, Justina Longa ráda nemám. A byla jsem akorát naštvaná, že tam Leighton Meester hrála jen asi minutu na začátku (btw. proč tu není napsaná v Hrají?!), bývala bych jí klidně vyměnila s Drew, možná by se mi to pak líbilo i víc. Christina Applegate byla výborná. Nehorázně mě vytáčelo, že tam v každý druhý větě používali slovo "Fuck" v nejlepšim případě, dle mě se to tam vůbec nehodilo. No nic, takže velký zklamání. 2* ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Príjemná vzťahová komédia, v ktorej je miera romantiky a humoru krásne vyvážená. Justin Long a Drew sa k sebe neskutočne hodia a ich vzájomné iskrenie je badateľné v každej scéne. Potom sú tu typické chuťovky ako scéna v solárku, alebo opitá Drew v bare. Film si síce pohráva zo zaužívanými klišé vzťahových filmov, kde rozpráva o sile lásky dvoch zamilovaných aj napriek tomu, že im okolnosti neprajú, ale veľmi si cením, že film nemá potrebu klamať diváka ako to robia iné filmy a nehrá sa na niečo čo nie je. Ponúka nám presne to čo očakávame, spôsobom akým to očakávame, nesnaží sa prekvapovať, snaží sa len zabaviť a dojať. V príbehu sa nachádzajú absolútne nezabudnuteľné postavičky, z ktorých asi najlepší je Garettov spolubývajúci Dave. Jeho hlášky, a múdrosti balancujúce medzi demenciou a skutočným porozumením sú nezabudnuteľné. Priemer, ktorý sa na nič nehrá a práve preto funguje tak ako má. ()

Galerie (49)

Zajímavosti (4)

  • Kapela, která Garetta (Justin Long) zaujme během koncertu a která se během filmu ještě několikrát objeví, se jmenuje The Boxer Rebellion. Tato kapela skutečně existuje a je z Velké Británie. (Posheidon)
  • Garret je s Boxem a Danem na abiturientském večírku Polk High School. Tak se jmenovala škola, kterou navštěvovala celá rodina Bundových v seriálu Ženatý se závazky, tedy i Christina Aplegate. (Kárl)

Reklama

Reklama