Reklama

Reklama

VOD (1)

Las Vegas zaplaví nemrtví a parta žoldáků vsadí všechno na jednu kartu, když se odhodlá k největší loupeži v dějinách uprostřed karanténní zóny. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (671)

TeeAge 

všechny recenze uživatele

U Zacka Snydera mám posledné roky vždy pocit, že prvých pár strán scenára vypracuje do najmenšieho detailu, ale ako jeho filmy napredujú v deji, postupne strácajú na nápaditosti a svižnosti ako spracovaním, tak príbehom. Nie je tomu inak ani v Army of the Dead, kde je začiatok filmu ako burácajúci videoklip plný energie a chuti, a postupom času len klenot šednúci do priemernosti. Schéma, ktorú mal načrtnuté pre príbehové linky musela vyzerať veľmi nádejne, ale vo finále je tento film len ďalším kusom, ktorý zapadne prachom skôr, než zbytočný materialistický darček od korporátu. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Já vím, že nadávat na Zacka Snydera je teď v módě, ale vzpomeňte si, že v módě byly i šusťáky. Pro mě je Armáda mrtvých zcela bezproblémový zábavný akčňák s týmem postav, který si v ničem nezadá dejme tomu s týmem z Vetřelců, a se zajímavým příběhem, který se s těmi postavami tedy vůbec nemazlí. Už od úvodní titulkové sekvence, na které je Snyder machr, mě ten film měl v hrsti a nepustil mě do konce. Vypadá to skvěle, zní to skvěle (chci kompletní soundtrack, i písničkový), je to zábava a úplně mi to stačilo. K dokonalosti chybělo jen velké plátno, ach jo, jak by to Armádě mrtvých v kině slušelo! ()

Reklama

tron 

všechny recenze uživatele

„Čo sa ešte dá urobiť z tofu? Neviem...“ Úsvit mŕtvych od Snydera zbožňujem, takže na Armádu mŕtvych som sa tešil. Bohužiaľ, nadšenie sa nekoná. Nie je to zlé a nakoniec je to menšia divočina, než som sa obával vinou obskúrnych trailerov. Nie je to ani hororová komédia, čoho som sa pravdupovediac tiež dosť obával. Je to „normálny“, vážny a temný zombies triler, ktorému však nohy podkopáva nový druh zombies (pripomínajú príšerky zo Som legenda a Marshallovho Súdneho dňa, inými slovami – ani nemali byť hororovými) a mizerné správanie údajných profesionálov (ktorí nepočúvajú rozkazy, nevedia, kde sa nachádzajú ich parťáci a nedokážu im v prípade nebezpečenstva pomôcť, hoci sú od nich vzdialení len pár metrov a sú perfektne vyzbrojení). ()

Marceloo 

všechny recenze uživatele

Las Vegas sa po úniku zombieho stane zatvorenou zónou. V jednej z bánk je v trezore skrytých 200 miliónov dolárov a Scott dostane ponuku, ktorá sa neodmieta. Ak so svojím tímom dokáže priniesť peniaze späť, dostane časť z nich a rovnako zbohatne každý člen jeho tímu. Začína sa misia, z ktorej bude naozaj ťažké vyviaznuť bez ujmy. - Takýto film by som čakal od niekoho, koho nejaký random zbohatlík stretol na ulici a dal mu peniaze na natočenie filmu. Tento wannabe rejža zavolal kamarátovi zo šenku, ktorý mu pomohol napísať scenár. Peniaze zmizli a film za nič nestojí. No ale toto natočil Zack Snyder, režisér jedného z najlepších Zombie hororov v žánrovej histórii. Ako chápem, že ide proste len čisto o zábavu a nejakú logiku tu netreba riešiť, ale keď človek dokáže byť u 140-minútového filmu po celý čas o krok popredu a presne vedieť, aké scény budú nasledovať, nedá sa to považovať ani za spomínanú zábavu. Proste je to len iritujúci počin a ten záverečný nábeh na sequel je už fakt na headshot. ()

gogo76 

všechny recenze uživatele

Rôzne hodnotenia, rôzne názory, popravde vôbec som netušil do čoho idem. Filmy Zacka Snydera poznám dobre a po jeho úspešnom Úsvite mŕtvych každý čakal tutovku. Po vlažnom prijatí som naopak ja čakal katastrofu, no nakoniec ma to celkom chytlo. Príbeh sa mi zdal zaujímavý, ok vtípky veľmi nefungovali, ale to nie je typ filmu v ktorom by mi to chýbalo. Ženské superhrdinky by som trochu krotil, určite by som si to prial temnejšie a drsnejšie, ale i tak ma to stále bavilo. Dobrý nápad so zombie tigrom, zombie kôň, postavy postupne odchádzali, občas nečakane a to bolo fajn. Nič dobrého som o zombíkoch nevidel, naposledy asi Zombieland 2, takže možno aj preto nie som až tak kritický. 70%. ()

Galerie (59)

Zajímavosti (26)

  • Nanést masku na Richarda Cetroneho, který hrál krále zombie Zeuse, trvalo 6 a půl hodiny. (CinemaRanger)
  • V některých záběrech je zombie tygr skutečný tygr s make-upem. Při natáčení byl na place vždy k dispozici jeho trenér. V případě počítačem generovaného tygra se tvůrci nechali inspirovat jedním z tygrů Carole Baskin, který se objevil v seriálu Netflixu Pán tygrů (od r. 2020). (HellFire)

Související novinky

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

Netflix ruší plány na Snyderovu zombie ságu

16.08.2024

Zack Snyder (Muž z oceli) se poslední dobou vehementně snaží dokázat, že stále patří mezi talentované režiséry, nikoliv mezi do sebe zahleděné autory, kteří neví, kdy přestat. Po kontroverzní a… (více)

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

Armáda mrtvých se oficiálně dočká dvojky

23.07.2021

A je to oficiální. Netflix potvrdil, že nedávný akční zombie thriller Armáda mrtvých od režiséra Zacka Snydera dostane pokračování. Snímek měl již před premiérou potvrzené dva prequely, hraný Army of… (více)

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

Snyder chystá Sedm statečných ve vesmíru

06.07.2021

Tak se zdá, že si Zack Snyder (Muž z oceli, 300) přece jen splní další svůj sen. Tedy alespoň částečně. Známý režisér totiž předělal svůj starý koncept na Sedm statečných ve Star Wars univerzu, který… (více)

John Wick hlásí další posilu

John Wick hlásí další posilu

18.06.2021

Čtvrtý John Wick se začne točit už tohle léto na lokacích ve Francii, Německu a Japonsku. A právě z poslední zmíněné země teď dorazila čerstvá posila, obsazení totiž doplní také herec Hirojuki Sanada… (více)

Reklama

Reklama