Reklama

Reklama

Obsahy(1)

ČT24 rozjíždí první komplexně interaktivní pořad Hyde park. Každý den budete mít možnost říct živě do vysílání, co si myslíte o dění v Česku i v zahraničí. Hlavní aktér dne usedne ve studiu nejen proti moderátorovi, ale bude vystaven názorové palbě vás diváků – stanou se tak z vás spolutvůrci pořadu. K tomu chceme využít nejen živé telefonáty a zasílání SMS zpráv, ale moderní komunikaci přes sociální sítě, jako jsou Facebook a Twitter. A posílat můžete i videodotazy – přes portál YouTube. Další oponenty vyhledá náš tým – a zapojí se do vysílání z terénu – v přímých přenosech z měst i vesnic. Moderují Daniel Takáč a Pavlína Kvapilová, dva pátky v měsíci obstará Jaromír Bosák se sportovním speciálem. První opravdu interaktivní pořad v Česku: od 4. ledna každý všední den po osmé večer na ČT24. (Česká televize)

(více)

Recenze (112)

XdanteX 

všechny recenze uživatele

jediný rušivý element je v tomhle pořadu Barbora Kroužková. Ačkoliv je člověk na její straně názorově....její "veřejnoprávní" vystupování a gestapácké praktiky (pardon) neskutečně zhazují výpovědní hodnotu naprosté většiny dílů ve kterých vystupuje. Dolanský měl v začátcích taky svoje chybky, ale naučil se to korigovat. V míře jaké se ta vyslovená agresivní neutrálnost, ať už na jednu nebo na druhou stranu, vyskytuje u Kroužkové to je proti tomu Dolanský ve svých začátcích slabý čaj... ()

BluT 

všechny recenze uživatele

Koncepčně velmi povedený typ pořadu, který funkčně pracuje s různými komunikačními médii, se navíc zabývá zajímavými a často velmi aktuálními tématy z různých kulturně-společenských prostředí. Když na Hyde park narazím při přepínání kanálů před usnutím, tak mě zaručeně probudí a rozpumpuje mi mozek k práci. Hosté jsou občas lepší, občas horší, ale celkově si tento publicistický pořad drží velmi vysoký standard. 85% ()

Reklama

Krt.Ek 

všechny recenze uživatele

Výborný publicistický pořad, když nad tím tak uvažuji tak je u nás možná nejlepší. Oceňuji, že tento pořad je asi nejlepší možností jak se na něco zeptat někoho s kým se asi nikdy nesetkáte. - O kvalitách jednotlivých epizod rozhoduje výběr hostů, který mi ale někdy přijde nezajímavý. Ale nemůže být každý den posvícení. A právě někdy neatraktivní hosté mi nedovoluji jít na pět hvězdiček. 75% ()

MikO_NR_1909 

všechny recenze uživatele

Obrovský nedostatok a skreslenosť Českej televízie po rokoch skĺzlo do kategórie súkromných informácií, vybraných agentúrnych správ a účelových interpretácií udalostí zo sveta. Hyde park sľuboval určité nabúranie, ľudia chceli vedieť viac zákulisných vecí a nenasávať tohto politicky korektného ducha. Spočiatku to tak aj vyzeralo, avšak prišiel určitý bod a po jednom opozičnom názore príde 10 mainstreamových a všetko je vlastne tak, ako predtým. Navyše aj moderátori sú tak nastavení, že by z vás spravili blbca, pokiaľ mu oponujete. HP Civilizace je čistejšia a s fantasticky pripraveným Stachom. ()

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Vcelku unikátní publicistický pořad ČT, hlavně díky své interaktivitě a tedy tomu, že jsou hostovi prostřednictvím moderátora kladeny otázky, které zajímají diváky. Vcelku rád si ho večer zapnu, to ale samozřejmě záleží také na hostovi, resp. tématu. Co bych vytkl je občas až příliš krátká stopáž (hlavně když je nějaký extra vzácný, nebo kontroverzní host) a není tak možné zvládnout většinu zajímavých diváckých dotazů. Nechápu, proč se ČT 24 "nevzdá" alespoň těch 10 minutových zpráv po osmé hodině, když půl hodiny předtím skončily Události a rázem by mohl mít Hydepark 60-ti minutovou stopáž. Sem tam mi také vadí styl moderování pana Takáče, který velmi často a rád skáče hostům zbytečně do řeči, občas je ale samozřejmě hosta potřeba usměrnit. Co se týče hodnocení hosta diváky prostřednictvím webu, přijde mi trochu zbytečné. Jinak jde ale o solidní publicistiku a já dávám čtyři silnější hvězdy. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (7)

  • Česká televize dne 20. listopadu 2012 pozastavila divácké hlasování o sympatiích a antipatiích k hostům pořadu, jelikož se jí nepodařilo zajistit jeho nezmanipulovatelnost. Na možnost zmanipulování upozornil programátor Michal Škop, kterému se to několikrát povedlo zpětně v archivu pořadu. Česká televize s ním začala spolupracovat. (JoranProvenzano)
  • Jedná se o první komplexně interaktivní pořad ČT 24. (Kmotr76)

Reklama

Reklama