Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Počas halloweenskej noci nájde opatrovateľka dvoch deti v taške so sladkosťami určenými pre deti záhadnú videokazetu. Kazeta obsahuje tri príbehy vrážd, pričom v každom z nich vystupuje tá istá osoba klauna. Krátko nato, v nočných hodiných, sa v dome začnú diať zvláštne veci. Krátko na to opatrovateľka pochopí desivú skutočnosť: šialený klaun z pásky sa dostal do reálneho sveta a plánuje tu pokračovať vo svojom besnení... (kubqo)

(více)

Recenze (51)

ricci.s 

všechny recenze uživatele

Na tento horor som sa tešil najmä z toho dôvodu, pretože som si myslel, že režisérov skvelý kraťas "Terrifier" sa dočkal celovečerného formátu, ale žiaľ, nie je to celkom pravda. Podivná videokazeta, ktorú pozerá pestúnka najprv s deťmi a potom sama v domčeku na Halloween totiž tvorí väčšinu stopáže filmu, a nájdeme na nej predchádzajúce režisérove kraťasy - tým prvým je The 9th Circle, a tým posledným tretím práve Terrifier. Druhý som síce nepoznal, ale ten ma ani nezaujal (príbeh o ženskej, ktorú v dome naháňa smiešny mimozemšťan - nestálo to dokopy za nič). Upútali ma vlastne až záverečné minúty, ako to s tou pestúnkou a deťmi napokon dopadne. Pre mňa trochu zbytočný film, pretože polovicu z neho som už vlastne videl. Šancu preraziť to má najskôr len u divákov, ktorí sa s režisérovými predchádzajúcimi kraťasmi ešte nestretli. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Klaun sice není monstrem, které bych vyloženě vyhledával, ale pár dobrých hororů s šaškem v hlavní roli vzniklo, ale tenhle k nim určitě nepatří. 3+1 povídek mě nijak neoslovilo ani ztvárněním, ani atmosférou, ani gore a ani herci. Něco do sebe měl snad jen sám klaun, ale ten zde zůstal zcela nevyužit a celkem se mi líbil i samotný závěr. Ale jinak se jedná o snadno zapomenutelný horor. 30% ()

Reklama

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Poněkud rozpačitý a silně nevyvážený film, který by měl být současně v kolonce komedie. Tedy bát se není čeho, inspirace Noční můrou, Vřískotem a slashery 80.let je více než patrná. To by mi ale nevadilo, vadí roztříštěnost, kdy divák sleduje společně s vychovatelkou dětí na videu tři příběhy...což je hodně nadnesené, jelikož příběh má mít úvod, zápletku, vyvrcholení a závěr, což se zde jaksi nedostává. Asi nejtrapnější, a tedy i nejkomičtější je část s mimozemšťanem, který sem zavítal snad z počátků němého filmu. Kvituji dobrou hudbu a dostatek krve zejména v poslední čtvrtině. V některých záběrech kamera přeci jen uhnula - břicho těhotné ženy je sice rozříznuto, avšak vyjmutí dítěte je jen v záblesku a šmouze těžko postřehnutelné. Být ovšem patřičná atmosféra, nemusí jít gore až na hranu. Tak nevím. Snad za ty hlavy a pěkný ječák tu třetí dám... ()

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Docela drzost natočit jedinou povídku a tu nastrčit mezi dvě staré, jen aby to udělalo celovečerák. Bohužel stalo se a podle toho vypadá výsledek. Samotné příběhy se Halloweenu vlastně skoro vůbec nedotýkají a ta jediná sváteční vata, která je obepíná, je poměrně zbytečná a navíc odporně zahraná. První povídka je pak podivnou fantasmagorií, ta druhá je (díky vizáži ufounka) nechtěně legrační. Decentním světlem v téhle těžce podprůměrné antologie je tak již známý Terrifier; ten se jako jediný může pochlubit solidní atmoškou, šťavnatým gore a hlavně tím svinským klaunem. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Když jsem viděl trailer tak jsem si řekl jediné : To musím vidět. Nemusel jsem. Ale jelikož mám šašky v hororech rád tak jsem byl natěšený a směle si to pustil v očekávání, že šáša bude tak hustej jako ten ve Hře na utrpení. Nebyl. Film jsou vlastně 4 příběhy páč na tři tam čuměj a film je vlastně čtvrtej. Takže když budu hodný a vezmu to příběhově : První příběh - nuda. Druhý příběh - V hlavní roli nejděsivější mimozemšťan v dějinách kinematografie. Třetí příběh - Se mi líbil šáša byl dobrej řezník a konec byl mazec. Čtvrtý příběh aneb děj filmu - strašná blbost. Shrnutí : Trailer byl bomba, ale film byl šaškárna pokud se nechcete nudit 3/4 filmu tak mrkněte na kraťas Terrifier (třetí příběh) a zbytek si nechte ujít. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama