Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bůh měl původně jiný plán, než stvořit Adamovi Evu. Doufal totiž, že Adamovi to vyjde s Lilith. Jenže Adam o Lilith nestál, a tak Bůh stvořil Evu, která se stala matkou všemu živému. Lilith byla zhrzená a přísahala pomstu všem jejich potomkům. A jak to tak vypadá, baví ji to dodnes. (Korbitch)

Recenze (63)

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Brrr. Začátek byl o ničem, dokonce mě napadala myšlenka, abych film vypnul, ale dobře, že jsem tak neudělal. Co se z toho vyklubalo, stálo za to. Za poslední dobu jeden z nejlepších thrillerů, co jsem mohl vidět. Možná jen škoda dlouhé stopáže. Závěrečných 15 minut je ale opravdu perfektních. Doporučuji si před puštěním filmu najít něco o legendě Lillith, potom pochopíte proč :) ()

predators 

všechny recenze uživatele

Tak tohle bylo husté, pánové! Nenechte se zmást lehtivým začátkem, ten je pouze zástěrkou, protože v zápětí přichází ona zprvu neviděná tvrďárna a všechno to svinstvo vyplave na povrch. Ano, a není to jenom o tom, že holky ztratí svou barvu! Díky tomu je atmorsféra napjatá jak šráky, protože čakáte, co se z toho andílka zase vyklube. Neodmyslitelnou součástí je také hudba, protože tu neskládal žádný amatér a dává tušit, že se něco chystá. A ikdyž bych uvítal více děsivé akce, bylo mi ctí, že jsem mohl tohoto případu zúčastnit. 80% ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Na večerný kuk, mi nemohlo prísť pred zrak nič lepšie, ako táto noirová hororová detektívka, ktorá v sebe má všetky atribúty spomenutých žánrov, v tom najlepšom prevedení. Pre mňa osobne jedno z najväčších prekvapení za posledné roky, ktorých býva už pomerne málo. Toto malo nábeh urobiť väčšiu vec, než len pobehať nejaký ten festival a skončiť na DVD. ()

VenDulin85 

všechny recenze uživatele

Legenda o nepodařeném andílkovi jménem Lilith by nebyla marná, kdyby 1) se děj zkrátil o půlhodinu, 2) úvodní scéna začínala v ráji a my se tak hned na začátku dozvěděli, proč tam ta kudlanka lítá po celém městě tak nas.štvaně, navíc by to bylo cool, takový dialog Boha s Lilith ;-), 3) -ch byla chlap, který přece jen víc ocení tuhle přehlídku ženských. Nicméně i tak není Evil Angel vyloženě propadák, krev tu stříká na každém rohu a to někdy stačí. ()

ricci.s 

všechny recenze uživatele

KONEČNE! Konečne som sa dočkal hororu so skvelým príbehom, výbornou kamerou, peknými maskami a skvelým scenárom. Vytknúť by sa mu dal vlastne len predvídateľný záver a trocha prehnaná stopáž, ale to sú veci, na ktoré sa pri tých sračkoidných hororoch, ktoré sa v poslednej dobe točia, dokážem bez problémov povzniesť. Keď tak nad tým rozmýšľam, tento rok zatiaľ vyšli len 3 horory, ktoré by som označil za vydarené: Case 39, The Collector a The Canyon. Tento je štvrtý. Dávam mu v kľude 100% a dúfam, že sa skvelých hororov natočí tento rok oveľa viac. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (1)

  • Kapela hrající v klubu je heavymetalová skupina SAGE4 s písničkou "Backbone". (sewa)

Reklama

Reklama