Reklama

Reklama

Krokodýl vs. aligátor

(TV film)
  • USA Dinocroc vs. Supergator (více)
Trailer

Obsahy(1)

Z výzkumného komplexu se ozývá křik a nářky. To však není zloba nad velikostí sumy na výplatní pásce, ale výraz zděšení, protože se podařilo dvěma geneticky upraveným tvorům dostat na svobodu a nyní si z velkou radostí pochutnávají na svých stvořitelích. Tajně zde totiž bylo použito získané DNA dvou vyhynulých dinosaurů a po spojení s aligátoří potažmo krokodýlí DNA vznikl jak Dinocroc, tak i Supergator. Obě nestvůry poté uprchnou do volné přírody, kde jsou jim na milost a nemilost vydáni bezbranní lidé, kteří o jejich existenci neměli dosud ani potuchy. Zatímco se movitý majitel výzkumného střediska Jason Drake a jeho nohsledi snaží zamést všechny stopy o jejich existenci, obě nenažraná a velice agresivní monstra horentně navyšují počet zabitých lidí. Jediní, kdo se je pokusí zastavit, jsou lovec krokodýlů Bob Logan, zástupkyně šerifa Cassidy a Charlie Swanson. Nebudou to však mít vůbec lehké, protože střelné zbraně nestvůrám moc neublíží a tak jedinou nadějí je postavit obě monstra proti sobě. (SOLOM.)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (72)

djbarrel 

všechny recenze uživatele

Zmutovaný krokodýl vs zmutovaný aligátor, no panečku, sračka jako hrom ! Jenže pohříchu tahle sračka byla taky tuze vtipná a proto hodnotím tak jak hodnotím. Málem jsem se pochcal když jeden z těch přerostlíků zaútočil na autobus tím, že ho zalehl. To prostě nemělo chybu. Nebo ta scénka kdy honí džíp a utíká u toho jako pes. Neuvěřitelně špatný film s neuvěřitelně špatnými efekty a herci (pominuli Davida Carradina), který ovšem disponuje několika naprosto fantastckými scénami a proto opravdu stojí za shlédnutí. To se fakt nevidí každý den. 20 % ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Po dvou zkušenostech s megažralokem požírajícím boeingy byli Dinocroc a spol. balzámem na duši. Neskutečná skvadra pitomejch blondýn, metrosexuální lovec, senilní Carradine, komando, který by neobstálo ani u nás na sídláku a pochopitelně dva hlavní animáci, přičemž ten dvounohej byl sympaťák. Výborná scénka: Dvě blondýny v bikinách zdrhaj před dinocrocem, ale ten je pochopitelně rychlejší a jednu ječící prsatici chytne a začne jí svačit. S tím se ale nehodlá smířit její kamarádka a začne se o souputnici s ještěrem přetahovat. Tak napůl jí to vyjde. No a pak začne zdrhat, ale v tu chvíli jí něco napadne, otočí se a začne na dinocroca ječet. To už jí nevyjde. :D 10% ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Po třech letech se Roger Corman a společnost Syfy rozhodli natočit další pokračování o geneticky upravených nestvůrách. Tentokrát je oba umístili do jednoho filmu a tak se diváci mohli dočkat rovnou dvojíté krvavé lázně, protože jak Dinocroc, tak i Supergator se docela činili. Tvůrci se tentokrát rozhoupali i vylepšení digitálních efektů a oba tvorové vypadali docela solidně. Bohužel se ve filmu objevilo několik okopírovaných scén z předešlých dílů, tedy oni tam sice hráli jiní herci, ale vesměs originalita nápadu vzala za své. Navíc zde bylo i dost nudných pasáží, hloupých dialogů a nesmyslných vsuvek, které jen zbytečně brzdily rozjetý děj. Na druhou stranu je tu k vidění opět několik lahůdkových gore scén, takže zůstanu opět u průměrného hodnocení. ()

xaver odpad!

všechny recenze uživatele

Film céčkového režiséra pro déčkové a následující diváky. Stupidní, primitivní, rozum a cit urážející. Jinak se ten snímek ohodnotit nedá. O logice nemluvím. Několikatunové monstrum vydrží dlouhé minuty běžet rychlostí hodně přes 100 km v hodině a nemůže mu ujet ani „nadupanej tereňák“. Tak to je něco. Režisér asi nemá moc dobré mínění o inteligenci diváků, ale nakonec hodně to vypovídá o jeho inteligenci. Dlouho jsem se vyhýbal hodnocení odpad, ale pokud se dívám na takový film, nemohu hodnotit jinak. A asi toho bude pořád víc, protože naše televize nás krmí těmito kanálními snímky. V minulosti jsem se takovým filmům vyhýbal, ale v současné době, čistě ze studijních důvodů a kvůli možnosti hodnotit, se na to se sebezapřením podívám. A nestačím se divit. To, že se najde člověk, který takovou stupiditu natočí, to se ještě s ohledem na inteligenci některých tvůrců dá pochopit, ale kdo to financuje? Hodnocení odpad je pro takový snímek ještě lichotivé. ()

DimmuB odpad!

všechny recenze uživatele

Je to tak týden (ne-li dva), co tohle dávaly v televizi. Už jen ten název vypovídal o tom, že to bude další blbost plná PC efektů typu Megažralok vs. crocosaurus. A nemýlila jsem se. Stačilo mi půl hodiny a musela jsem televizi vypnout. Nevím no, někomu se to možná líbilo, ale já tomuhle filmu (a dalším 646743644 podobným) nepodlehla. :( ()

Galerie (21)

Zajímavosti (5)

  • Část filmu se SWAT týmem byly natočena za jeden den. (hladass)
  • Režisér Jim Wynorski utrpel počas natáčania filmu zlomeninu ruky, keď vypadol z vrtuľníka. (beso74)

Reklama

Reklama