Reklama

Reklama

Russell Brand vytvořil po svém postavu roztomilého miliardáře Arthura Bacha, nezodpovědného sympaťáka, který celý život spoléhá na to, že ho z maléru vždycky dostanou dvě věci: jeho obrovské bohatství a celoživotní chůva Hobsonová (nositelka Oscara ®* Helen Mirren). Teď ho ale čeká osudová výzva: musí si vybrat mezi domluveným manželstvím s ambiciózní manažerkou Susan (Jennifer Garner), které by mu pojistilo jeho luxusní životní styl, a nejistou budoucností s tím, co se za peníze koupit nedá - jeho pravou láskou Naomi (Greta Gerwig). S nekonvenční pomocí Hobsonové podstoupí Arthur nejdražší riziko svého života a v nové verzi oscarové®* romantické komedie se naučí, co znamená být mužem. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (3)

Trailer 2

Recenze (287)

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 8/10 Prostředí 7/10/// PLUS: líbila se mi Greta Gerwig, viděl jsem ji poprvé, stejně tak i Russell Brand je pro mě neokoukaný, jen jsem si na něj (na jeho postavu) déle zvykal, ale povedlo se a pak jsem si ji užíval, moc se mi líbila Helen Mirren, fakt okouzlující, zbytečně jsem se bál, že to bude více trapné než-li zábavné, bavil jsem se, nehledě na to, že romantické duše budou spokojené MÍNUS: opravdu asi nemusí sednou každému a pak k trapnosti není daleko./// Shrnutí: chcete-li si nenáročně a příjemně odreagovat a chcete vidět za co by se dali utrácet milióny, kdyby jste je měli a nebo z jiného pohledu, chcete vidět, že peníze nejsou všechno? Pokud jste odpověděli alespoň jednou ano, máte možnost nahlédnout. Očekával jsem spíš trapnou nebo průměrnou komedii a dostalo se mi zábavné podívané s trochou toho poučení./// Celkem 72%/// ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Takové velké dítě s obrovskou zálibou v alkoholu. Russell Brand vypadal jako úchyl, ale ve své roli se musel docela pěkně vyřádit. Jeho pohyby a ksichtíky jsou nezapomenutelné. Skoro jako by se ten člověk zhlédnul v Jimovi Careym. Brand je tady až příliš výrazný a výstřední. Na štěstí jsou tu ale herečky, které to všechno zachraňují, hlavně teda Helen Mirren. Ta jako chůva neměla chybu. V původním Arthurovi byla taky taková osoba, ale nebyla to žena. ()

Reklama

easaque 

všechny recenze uživatele

tato ztřeštěná komedie o rozmařilém a výstředním miliardářovi není tak špatná, jak by se na první pohled mohlo zdát. Od jiných podobných amerických blbostí ji odlišuje chvilkami inteligentnější humor, který se v tomto žánru moc nevidí - sice je někdy oplzlej, ale přes hranici, kterou snesi nepřejde. Bohužel ji trošku zhazuje kýčovitej přeslazenej románek, bez kterého to asi v Americe nejde. Na druhou stranu romantická linka filmu zase nebyla přehnaně sentimentální a vše se tak pohodově proplétá a vzájemně shazuje. Taky mi byla příjemná stylová a výpravná stránka filmu, která mu dodává punc "exkluzivity a luxusu". Jinak se jedná o remake, ale tentokrát mě originál podle zdejších recenzí vůbec neláká. Kvůli nižšímu hodnocení ho rád podpoří, a dávám aspoň tři hvězdičky, díky kterým by Vám mohl zpříjemnit letní odpoledne. Po náhodném druhém zopakování zvedám nakonec na slabší 4 hvězdičky, protože jsem se bavil i v zimě. A mimochodem jsem viděl i původní film z jednaosmdesátého a remake je pro mě o něco málo lepší. [ PŘÍBĚH: 1 /// ATMOSFÉRA: 2 /// TEMPO: 2 /// ORIGINALITA: 1 /// NÁLADA: 3 /// ART: 0 /// STYL: 2 /// CASTING: 1 (3*MAX) ] ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Chvilku jsem se na to snažil koukat bez přetáčení dopředu, ale po necelé třičtvrtěhoďce jsem to vzdal. Brandovy výstřelky a jeho projev, to začalo být po čase strašně unavující, stejně jako řadová zápletka s jasným koncem. Herecky to drželi nad vodou Helen Mirren a Guzmán, protože Jennifer Garner podobné role nesedí. Bohužel to na moc nestačilo. Pár povedených gagů oceňuji, ale jinak nudné. 30% ()

ivan_drago 

všechny recenze uživatele

Dle scénáře naprosto průměrná komedie, u které se nedivím těm nižším hodnocením... ALE... pro mě nepopsatelně kouzelná, s naprosto animálním Russellem Brandem v hlavní roli, kterého zbožňuju... Prostě nějaké filmy mi přirostou k srdci více i když k tomu nemám racionální důvody a ani to neumím vysvětlit. Tenhle film mě prostě chytil za srdce a nepustil... Mohl bych tu jmenovat všechny nedostatky, které jsou naprosto evidentní, ale neudělám to. Z filmu mi zůstal jen pocit, že jsem viděl něco, pro mě, speciálního... Eště bych chtěl zmínit ostaní herce, prostě mi tam seděli... OMLOUVÁM SE... ()

Galerie (50)

Zajímavosti (13)

  • Do kin byl snímek distribuován pod krycím názvem On the Rocks, což je odkaz na pokračování původního snímku Arthur 2: On the Rocks (1988). (Avalon820)

Související novinky

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

Ben Stiller zdraví ze záhrobí

16.10.2011

To není bizarní forma nekrologu. Jeden z nejúspěšnějších komiků současnosti je pořád mezi námi. Horší to bude s jeho postavou v mírně hororové komedii Rentaghost, kterou Tom Lennon a Robert Garant … (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno