Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ethan Brand (Alessandro Nivola) je upadající rocková hvězda. Jednoho dne se dozvídá, že má dceru se svou bývalou fanynkou. Jak si poradí s výchovou své nově nalezené třináctileté dcery? (Zeebonk)

Videa (2)

Trailer

Recenze (32)

honajz2 

všechny recenze uživatele

Příjemné nezávislé road movie hudební drama, které sice nabízí na road movie obehraný a často použivaný koncept, ale zároveň s ním pracuje co nejvíc realisticky a rozhodně nedospěje k žádnému cukerínovému konci, kterého jsem se při objevení tohohle filmu docela obával. Je tu spousta pěkné hudby, obě ústřední postavy si mě získaly, i když jsem s nimi ne vždy sympatizoval a mělo to i příjemnou atmosféru, která mě na tom vlastně bavila taky. A hlavně to i přes tu příjemnost dokáže působit uvěřitelně, protože je tu jasně vidět, že se tu jak s Ethanem, tak i s Janie život zrovna nemazlí. Škoda jen, že to postavy nepředstaví ještě víc a že to celkově není ještě víc propracované (jelikož i tak je ten koncept docela odhadnutelný), protože bych pak možná ani neměl co vyčítat. Spokojenost z mé strany je ale určitě i tak a jsem rád, že jsem to vůbec objevil. 4* ()

Tred2 

všechny recenze uživatele

Docela škoda tohoto dílka. Potenciál to mělo docela slušný.. aspoň teda dějovou linku. Bohužel ale důležité aspekty jako režie, kamera či samotná práce s hudbou jsou slabé jako čaj. Ústřední dvojice otec-dcera je docela sympatická (Abigail má ode mě další "bod"). Bohužel podle papírů neměli spolu moc co hrát. Nicméně atmosféru má film docela dobře stravitelnou a tak těch 100 minut uplyne vcelku rychle. 65% ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Skrachovaný rocker trtkal sfetované fanúšičky a jeho genetický fond sa preniesol, len o tom pekných pár rôčkov nevedel. A teraz si hľadá cestu k novému človeku z jeho krvi. Nič prekvapivé, téma predstavená mnohokrát. V tomto prípade nevýrazné spojenie s podpriemernými hercami a možno priemernými piesňami, pokazenými tým, že truľo gitarista sa musí v každom bare, v ktorom hrá, akosi pobiť. Alebo skôr nechať zmlátiť. Napriek tomu to celé zlepené akosi funguje a fakt človek dostane aspoň taký priemerný zážitok hoci sa celý čas pozerá na pár výrazových polôh Abigail Breslin, ktoré má naučené už od batoľaťa.  ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Hezký a vlastně dost obyčejný příběh ze života, který se může stát jakékoliv rockové hvězdě. A důležité je vnímat to, jak se taková hvězda pak zachová, když nastane takový problém. A asi málokdo se zachová tak, jako starej Jones, když zjistí, že na světě už je přes 15 let jeho dcera, o které do té doby neměl ani ánung. Celkově, i když je ve filmu plno smutných momentů, je tenhle film vlastně dost pozitivní. Místy i melancholický. No a hudba samotná? To je panejo třešnička, že i ta největší třešeň na jaře osetém stromě by byla oproti téhle prd. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Ethan Brand a jeho comeback. Jenže aby to nebylo tak jednoduché vrací se mu i jeho bývalá láska, která má třinácti letou dceru. No a jak to tak někdy chodí je to i Ethanova dcera. Situace se dokonce vyhrotí tak, že ji musí hlídat. Zajimavé, pěkné a komediálně laděné osudy jednoho rockera. Režisér vychází z vlastních životních zkušeností. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (6)

  • Režisér David M. Rosenthal v tomto snímku vychází z vlastních životních zkušeností. [Zdroj : dvd.mag] (Terva)
  • Washington Post pochválil Breslin a Nivolu za ich výkony a nazval ich „úžasným nesúrodým párom, ktorý dokáže harmonizovať nielen obrazne, ale aj doslova“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama