Garry MarshallScénář:
Katherine FugateKamera:
Charles MinskyHudba:
John DebneyHrají:
Katherine Heigl, Josh Duhamel, Sarah Jessica Parker, Zac Efron, Lea Michele, Abigail Breslin, Robert De Niro, Jessica Biel, Hilary Swank, Jon Bon Jovi (více)Obsahy(2)
New Year’s Eve oslavuje lásku, naději, odpuštění, druhé šance a nové začátky v příbězích párů i singlů, jež se vzájemně proplétají a odehrávají se uprostřed pulzujícího New Yorku plného nadějí během nejkouzelnějšího večera roku. (oficiální text distributora)
Nová Láska nebeská!? Film by chtěl být, ale... Spousty rozmanitých příběhů, ale žádný nedostane tolik prostoru, aby zaujal a abych hrdinům začal fandit. Závěr sice mnohé propojuje a je trochu láskynebesky medový, ale to z něj romantický filmový bonbónek neudělá. Je jen fajn. Lepší tři, s přimhouřenýma očima možná čtyři hvězdy. 70% ()
Uděláme si takový menší výpis: Michelle Pfeiffer, Robert De Niro, Zac Efron, Ashton Kutcher, Hilary Swank, Halle Berry, Alyssa Milano, Jessica Biel, Sarah Paulson, Til Schweiger, Carla Gugino, Katherine Heigl, Jon Bon Jovi, James Belushi, Sarah Jessica Parker, Ludacris, Hector Elizondo, Matthew Broderick. A to jmenuji jen ty skutečně známé celebrity a herecké hvězdy. Dá se s takovým obsazením natočit špatný film? Odpověď zní: A jaký! Na dlouhou dobu je tohle jedna z nejhorších komedií, které jsem zase viděl. Díval jsem se na "Šťastný Nový rok" hlavně z povinnosti, a tak to také dopadlo. Jak mám také být nadšený z toho, že jsou mi prezentovány různé epizodky, které se sem tam propojují, sem tam ne, pro všechny společné je pouze to, že se odehrávají na Silvestra. Příběhy nejsou vlastně ani originální. Jde pouze o jedno - o hledání lásky. Garry Marshall se rozhodl, že si natočí povídkový film, který ale nebude dělen na jednotlivé povídky, ale budou tvořit jeden celek. Jako kdyby mu bylo líto, že nebyl přizván k filmům jako "Paříži, miluji tě" a proto si něco podobného stvořil v žánru, kterému rozumí. Nebo alespoň rozuměl. Postavy jsou jednotvárné, jejich jednání průhledné, závěr je slzopudný, patetický a neskutečně předvídatelný. Některých herců je pro podobné filmy škoda, ale doufám, že si alespoň užívali natáčení jako třeba Hector Elizondo. Více: http://www.filmovy-denik.cz/2012/09/rebelka-perfect-sense-sprosty-holky.html ()
No ty kokos! Nějak mi nedotejká, proč v tomhle filmu hrajou herci, kteří tam hrajou. Představuju si Marshalla buď s bouchačkou v ruce, na smrtelný posteli nebo s nějakým extra šťavnatým vydíracím materiálem, co na všechny má, protože opravdu nechápu, že se týhle sračce upsalo tolik známých tváří. Spousta příběhů, strašně postav, přičemž nikdo nemá dostatek prostoru, no, vlastně vůbec na nic. Všecko je zkratkovité, polovičaté, nesmyslné, trapné. Mam pocit, že dohromady tam na každý "příběh" bylo tak pět minut, tak kde je sakra ten zbytek? ()
Hollywoodské all stars vyhasnutých hvězd. Asi tak nějak bych viděl tuto americkou napodobeninu Lásky nebeské. Samozřejmě že při srovnání nevychází tahle záležitost jako vítěz. Film na jedno podívání pro běžného diváka, milovníci romantiky mají jisté že se jim oči budou lesknout ještě chvilku po skončení filmu. ()
No co no, mě se to prostě líbilo, hýřila z toho dobrá nálada, silvestrovská zábava, spousta výborných herců - fakt hodně, takže nejde jmenovat jen pár, prostě skoro všichni, opět několik jednotlivých příběhů, které se proplétají, což já mám ráda a konečně jsem viděla Lea Michele jinde než v Glee :D Klidně tomu ty 4* napálím. ()
- Nabídku na roli obdržela i Reese Witherspoon, ale odmítla. (oje)
- Do role Laury Carrington byla původně obsazena Halle Berry, ale z natáčení odstoupila kvůli probíhajícím právním sporům se svým bývalým partnerem a byla nahrazena Katherine Heigl. Po vyřešení rozepří se k projektu opět vrátila, avšak jako jiná postava. (oje)
- Když kamera zabírá Times Square, můžeme si povšimnout upoutávek na billboardech k filmu Sherlock Holmes: Hra stínů (2011) nebo k muzikálu Mamma Mia! (2008). (TheRay97)