Reklama

Reklama

Max se zotavuje z traumatické nehody, a tak vezme alespoň práci bezpečnostní noční stráže v otcově obchodním domě. Právě tehdy se mu začne zjevovat v tamních zrcadlech mladá žena. Max si není jistý, jestli jsou jeho vize vedlejším efektem prášků na spaní nebo jestli jsou skutečné. A tak si začne všímat všech detailů ženy v zrcadle. Jenže pak se jednoho dne ukáže, že několik zaměstnanců obchodu zemřelo a Max je podezřelý z jejich vraždy. Musí s pravdou ven – tedy, že v obchodě straší duch v zrcadlech – jen tak může dokázat svou nevinnu a zastavit řádění přízraku. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (192)

Martin741 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpocet k tejto ubohosti a zevraj "hororu" bol zrejme spotrebovany na kulisy, kameru a mnozstvo alkoholu, ktory vypil scenarista, lebo scenar bol asi vymysleny v miestnej krcme pod stolom, inak si takuto demenciu neviem vysvetlit. Na vyplatu hercov, rezisera a na samotne natacanie uz asi neostal ani cent. Vsetko spatne : 0 % ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Sračkoidní nuda, u které se dá i lehce usnout, aspoň mě se to asi na 5 minut podařilo. Zkušenyho diváky tenhle snad-ani-né-horor nemá čím překvapit. Lekačky jsou nekvalitní, digi efektů moc a triky amatérsky a jdou moc poznat. Gore efekty někoho možná zhnusí, mě zhnusilo hlavně to zpracování. Nemužu řict, že by to byl uplněj odpad, ale taky to není žádnej odvaz. Nestoji to za to, obětovat tomu ani tu hodinu a půl... ()

Reklama

Bloody13 

všechny recenze uživatele

Pokračování, jež nemělo vzniknout. Režiséru nejde vytvořit slušnější atmosféra, tak útočí spoustou krve a vyhřezlými vnitřnostmi. Proč ne, ale García není Aja, takže když se v těch mordech vyžívá moc dlouho, přestává to jednoduše bavit. Největší slabinou je ale scénář, který prostě vším tím gore prostě nezamaskujete, ani kdyby jste se Argento jmenoval. A Nick Stahl se mi ani jako John Connor nelíbil. Už dlouho se mi nestalo, aby mi nějakej film vyšuměl z hlavy takhle rychle. Za boha si nemůžu vzpomenout, jak to vlastně skončilo. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Sice tady nebyl nikterak promyšlený děj, kde by byl na konci třeba nějaký ten "wow" efekt, ani na jedničku nenavazuje, ale jako takový film neurazí. Nick byl celkem fajn, vůbec mě v tomhle filmu nevadil, to spíš ty vedlejší role těch "záporáků", kteří neměli potřebné charisma a záběry na ženské tělo byly zbytečně moc zdlouhavé a nudné. Silikony jak ušitý. :D Emmanuella, kterou znám z Dapch taky potěšila. ()

verbal 

všechny recenze uživatele

Tak se nám Nezvratný osud podíval podruhé do zrcadla a uviděl tam Bloody Mary. Po stávce patrně žraly děti nějakého zneuznaného scénáristy omítku na hliněné podlaze a tak ze zoufalství stiskl to tlačítko s kosočtvercem na osvědčené hollywoodské kopírce. V rámci snižovaní nákladů obsadili do hlavní role nějakého slizkého narkomana, který tu hodinu a půl v mrákotách prochodil pouze za piko a zbytek peněz asi padl na tu dvacet minut sprchující se kikinu s kulantním tělem, které to však paradoxně více slušelo bez hlavy. Takže nic nového pod sluncem! Každou čtvrthodinu bizarní zmrd, pardon, chtěl jsem říct smrt, a závěr překvapivý jako výron v laciném pornu. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (4)

  • Natáčení probíhalo od listopadu do prosince 2009, a to především v Baton Rouge v americkém státě Louisiana. (Terva)
  • Keď sa Jenna (Christy Romano) otáča pred zrkadlom a začne sa vyzliekať, vidno jej spodnú bielizeň. Hneď v ďalšom zábere ju už na sebe nemá. (kubqo)

Reklama

Reklama