Reklama

Reklama

Kyle Miller je obchodník s diamanty, který žije v luxusním sídle, má nádhernou manželku Sarah a pubertální dceru Avery. Jednoho dne se vrátí z práce domů a chvíli poté zazvoní u jeho dveří policie, shánějící majitele sídla. Když otevře dveře, do domu vtrhne banda lupičů. Zatímco on je s ženou spoután, jejich dcera si tajně užívá na školním mejdanu, kam utekla přes zákaz rodičů. Čtyřčlenná parta gangsterů se dožaduje otevření trezoru, jinak manžele zavraždí injekcí jedů. Kyleova manželka pozná v jednom z lupičů muže, s nímž měla před časem milostný románek. Celá situace se zkomplikuje v okamžiku, kdy se Avery rozhodne vrátit z večírku a během okamžiku se stává zajatkyní gangu. Když se teroristům podaří Kylea přesvědčit, aby otevřel domácí trezor, v šoku zjišťují, že je úplně prázdný. Situaci se snaží zachránit Avery, která tvrdí, že ví o místě, kde se skrývá velká spousta peněz. (TV Nova)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (224)

Real Tom Hardy odpad!

všechny recenze uživatele

"I'M IMPRESSED WITH YOU. YOU HAVE A BENELLI POINTED AT YOUR FOREHEAD AND YOU STILL HAVE THE AUDACITY TO CONDESCEND TO ME." --------------- Joel už nie je tým dobrým milovaným Joelom, akým bol v 90. rokoch, keď točil filmy s tak dusnou a špinavou atmosférou, ktorá ťa jednoducho pohltila, kde sa krížila tak čistá a precízna filmárčina. Schumacher upadol, točí už len haraburdy a inak tomu nie je ani v jeho poslednom (a zrejme skutočne poslednom) filme, kde mi stupídna zápletka začala liezť na nervy v rekordnom čase, kde bol už aj Nicky pred odbitím prvej hodiny nesmierne otravný (a to už keď ja hovorím, čo som jeho fanboy ako nejaká neplnoletá teenka Justina Biebera), celá tá priblblá lovestory, uvrieskané postavy, no nie je možné... Veľká bieda na to, že sa jednalo o thriller s dobrým potenciálom od bývalého majstra temných thrillerov. Trespass nebol ani temný, ani drsný a špinavý, len chcel byť. Aspoňže tam nohy boli, často. ()

Hoyt 

všechny recenze uživatele

Začátek nevypadal vůbec špatně ale v půlce se to obrátí k horšímu a konec je velmi slabý. Špatně napsané postavy a každou chvilku nové zvraty dojmu vůbec nepomáhají. Herci jsou celkem slušní jen se divím Nicole Kidman, že se upsala této roli, protože ona má navíc a nabídek nebude mít zrovna málo. Doufám, že si začne už vybírat pořádný role jako v dřívějších letech. ()

Reklama

castor 

všechny recenze uživatele

Nicolas Cage se poslední roky s filmovou kvalitou bohužel míjí. Joel Schumacher to má podobné. I to je možná znovu svedlo dohromady. Rád je mám oba. A zejména Cageovi přeju za všechna ta výborná herecká zastavení (Zběsilost v srdci, 8 mm, Leaving Las Vegas, Adaptace, akční výlety pod dohledem Jerryho Bruckheimera) návrat do sedla. Příběhu chybí originalita. Hrdinům chybí sympatie, lžou si navzájem, každý má kostlivce ve skříni, až je to takové nemile přeplácané. Pár momentů to ale mělo. Ve výsledku ale škoda. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Klidně mě ukamenujte, ale já jsem se bavil poměrně dobře. Ano, zlodějská partička je plná idiotů a psychoušů, kteří by nevykradli ani Fort Knox, i kdyby jim dali klíče. Děj nenabízí nic nového, co bychom už někde neviděli a těch opravdu nečekaných zvratů se vskutku nedočkáte. Na druhou stranu budování napětí celkem funguje, hra se s postupujícím časem přiostřuje a film má ve druhé polovině docela fajnové tempo (pomáhá střídmá stopáž). Navíc to Nicole a Lianě opravdu sekne, což přebíjí dosti zoufalý výraz, který opět nasadil Nicolas Cage. Schumacher je rutinér a chybí mu už jiskra a nápady, což je škoda, protože obsazení nabízelo mnohem lepší zpracování. I přes všechny zápory se sice jedná o tuctový snímek v rámci žánru, ale subjektivně musím uznat, že jsem se nenudil. 6/10! ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nečekaně dobrý a výborně zahraný thriller s dynamickou hudbou a postupně se odhalující zápletkou. Cage kupodivu používá i jiný výraz než je u něj normální, Nicole Kidman výborně vřeští a Liana Liberato by už si taky měla střihnout nějakou pořádnou roli, protože je sakra na co koukat a co se hraní týče, tak rovněž není úplně nepoužitelná. Filmy s únosovou tématikou mám rád a i když to nedosahuje kvalit třeba takového Cellularu, musím říci, že jsem spokojen. ()

Galerie (44)

Zajímavosti (6)

  • Nicolas Cage byl nominován na Zlatou malinu v kategorii nejhorší herec. (Ded@M@tes)
  • Nicole Kidman (Sarah Miller) má ve filmu zrzavou paruku, přestože ve skutečnosti zrzkou je. (Dixieboy)
  • Trespass se už za pouhých 18 dní od jeho uvedení do kin začal prodávat na DVD, čímž zlomil osm let starý rekord filmu Láska mezi superstar (2003), kterému to trvalo 29 dní. (Avalon820)

Reklama

Reklama